- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
Benim dr bir süre yasak, bebek bi yerleşsin iyice dedi.
İyi bari bende uzak durayımEvet bende korkuyordum ilk gebelikte 3 ay ilişki olmamıştı o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dr bir süre yasak, bebek bi yerleşsin iyice dedi.
İyi bari bende uzak durayımEvet bende korkuyordum ilk gebelikte 3 ay ilişki olmamıştı o yüzden
4+4 günlükken HCG değeri 23 çıktı sonraki gün de kanamam başladı yerleşme kanaması mi ki dedim ama hala devam eden regl sürecim gösteriyor ki kesinkes hamile değilimNasil yani hamile degilim derken
Yaaaa üzüldüm canım yaaaa hiç moralini bozma amaaaaa herşeyde vardır bi hayırrr Bebişin seninle olur diğer aylarda4+4 günlükken HCG değeri 23 çıktı sonraki gün de kanamam başladı yerleşme kanaması mi ki dedim ama hala devam eden regl sürecim gösteriyor ki kesinkes hamile değilim
Üzüldüm cnm, hayırlısı olsun. Sağlıksız olunca böyle oluyor. İnşallah diğer aylarda, sağlıkla gelir yavrun4+4 günlükken HCG değeri 23 çıktı sonraki gün de kanamam başladı yerleşme kanaması mi ki dedim ama hala devam eden regl sürecim gösteriyor ki kesinkes hamile değilim
Vallaa bende ilk doktora gittiğimde daha kese falan yoktu suan serbest dedi ama ben pozitif gördüğümden beri korkudan yaklaşmyrm adama Bi keseyi, kalp atışını duyalım bakalm da ondan sonra da nasıl olur bilmiyorumYaaa birşey sorucam kızlar sizeee ben , gebelikde şuan afedersiniz cinsel ilşki yasakmı Bilmiyorumda bennn
Bencede canım kim nereye istiyorsa oraya yazsın hiç gerek yok gerginliğe dayak yicez ikimiz topik yüzündenKızlar boşverin kim geliyosa gelsin isteyen gelsin istemeyen gelmesin boşuna gerginlikoluyor
İyidirrr canım sen nasılsınnn. Valla ben biran önce carsamba olsun diye dua ediyorum test derken idrar mı?Huhuuuu beybiler nasılsınız nasil gidiyor bakalım yarın sabah test yapmayı düşünüyorum çok heyecanliyim
Yeminleeee yaaa azarlanıyorum resmen habire çatıcsm birine sonunda aman aman boşver hahahahaBencede canım kim nereye istiyorsa oraya yazsın hiç gerek yok gerginliğe dayak yicez ikimiz topik yüzünden
valla yaaa bekleyelim biraz bari eşler durmuyo ama napıyım bebiş için korkuyomVallaa bende ilk doktora gittiğimde daha kese falan yoktu suan serbest dedi ama ben pozitif gördüğümden beri korkudan yaklaşmyrm adama Bi keseyi, kalp atışını duyalım bakalm da ondan sonra da nasıl olur bilmiyorum
Ayyyy haber ver hemen sabahhh merak ediyoeum bende inşallah vardır birlikte ilerleriz burdaHuhuuuu beybiler nasılsınız nasil gidiyor bakalım yarın sabah test yapmayı düşünüyorum çok heyecanliyim
Canım test yaptım pozitif çıktı salı günü doktora gidecem inşallah sağlıklıdırCanm lekelenmeden bi gun sonra cooook silik iki gun snra dhaa pembe bi cizgi gordum insAllah seninde guzel haberlerini bekliyoruz :)
Yaaaa hayırlı olsun hoşgeldin canım aramıza çok sevindimmm bizimde çoğumuz salımgünü gidiyoruz haber verirsin mutlakaMerhabalar galiba bende aranıza katıldım bugün test yaptım pozitif çıktı salı günü doktora gidecem inşallah
Çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım 2 gün nasıl gecicek bakalım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziYaaaa hayırlı olsun hoşgeldin canım aramıza çok sevindimmm bizimde çoğumuz salımgünü gidiyoruz haber verirsin mutlaka
Beklicekler bebiş mi önemli onlar mı amaaannn bsverrYeminleeee yaaa azarlanıyorum resmen habire çatıcsm birine sonunda aman aman boşver hahahaha
valla yaaa bekleyelim biraz bari eşler durmuyo ama napıyım bebiş için korkuyom
Merhaba canım hayrlısı olsun inşallah aramıza hoşgeldinn o 2 gün ölüm gibi bişey geçmiyor hiçMerhabalar galiba bende aranıza katıldım bugün test yaptım pozitif çıktı salı günü doktora gidecem inşallah
Kesinlike katılıyorumBeklicekler bebiş mi önemli onlar mı amaaannn bsverr
amin inşallahÇok teşekkür ederim çok heyecanlıyım 2 gün nasıl gecicek bakalım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Ay git bakalım canımm inşallah çokkk güzel haberler verirsn bizeKızlar yarın 11:30 randevu aldm dayanamayıp ins Kese gozukur