18Bu henüz piyasada satışa çıkan bir ürün değil sanırım, yurt dışından getiren aracı firmalar var galiba. Fiyatı da en son 17 bindi
Müthiş bişey ya oVarlığından şimdi haberim oldu
Onlar da olur yakında bebişimBenim menüde sıkıntı yok da şu yan ürünler başıma bela oldu bebişim, yok sarma yok içli köfte
Bak 18 olmuş demek
Şok içerisindeyim
İftara misafirlerim olacak, onları da aradan cıkarırım artık bunlarlaOnlar da olur yakında bebişim
Ya ücretsiz olmasaydıEki Görüntüle 3044109 kargo ücretsiz ama
@thermomixyeter on Instagram: "Suppentopf mit Bratwurst 🌭 Sosis sayesinde çoluk çocuk herkesin sevebileceği lezzetli bir çorba tarifi daha sizlere 🥰 Bence denemeye değer 👍🏻 Tarifi uyguladım tabi sığır sosisi ile! Ve sadece et bulyon yerine, sebze bu
459 likes, 4 comments - thermomixyeter on February 21, 2022: "Suppentopf mit Bratwurst 🌭 Sosis sayesinde çoluk çocuk herkesin sevebileceği lezzetli bir çorba tarifi daha sizlere 🥰 Bence denemeye değer 👍🏻 Tarifi uyguladım tabi sığır sosisi ile! Ve sadece et bulyon yerine, sebze bulyon kullandım...www.instagram.com
Ben alamazdım, simdi alabilirimYa ücretsiz olmasaydı
Superİftara misafirlerim olacak, onları da aradan cıkarırım artık bunlarla
O ne yaaa insan böyle bir aletle pırasa mı pişirir@thermomixyeter on Instagram: "Suppentopf mit Bratwurst 🌭 Sosis sayesinde çoluk çocuk herkesin sevebileceği lezzetli bir çorba tarifi daha sizlere 🥰 Bence denemeye değer 👍🏻 Tarifi uyguladım tabi sığır sosisi ile! Ve sadece et bulyon yerine, sebze bu
459 likes, 4 comments - thermomixyeter on February 21, 2022: "Suppentopf mit Bratwurst 🌭 Sosis sayesinde çoluk çocuk herkesin sevebileceği lezzetli bir çorba tarifi daha sizlere 🥰 Bence denemeye değer 👍🏻 Tarifi uyguladım tabi sığır sosisi ile! Ve sadece et bulyon yerine, sebze bulyon kullandım...www.instagram.com
Hemen al cancağzım, bu fiyat kaçmazBen alamazdım, simdi alabilirim
Vizyon sıfır sıfır sıfırO ne yaaa insan böyle bir aletle pırasa mı pişirir
Allahtan 17.990, 18 olsa nasıl alırdıkBen alamazdım, simdi alabilirim
Bir daha bu fiyata bulamam cancağızım, sipariş verdimHemen al cancağzım, bu fiyat kaçmaz
Hamdolsun be bebikoAllahtan 17.990, 18 olsa nasıl alırdık