• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
O neydi, şu tost makinesi gibi olanlar mı?🤔
Yok yok akıllı digital bi tencere gibi. Ekranından istediğin tarifi seçiyorsun sana gerekli malzemeleri gramı gramına tartarak söylüyor, içine atıyorsun kendi kesip biçip pişirip eline veriyor😁 Soğanı bile içine atıyorsun kendi doğruyor falan. Hamur da yoğuruyor. Yüz yılın icadı yav 🤤

Yok yok akıllı digital bi tencere gibi. Ekranından istediğin tarifi seçiyorsun sana gerekli malzemeleri gramı gramına tartarak söylüyor, içine atıyorsun kendi kesip biçip pişirip eline veriyor😁 Soğanı bile içine atıyorsun kendi doğruyor falan. Hamur da yoğuruyor. Yüz yılın icadı yav 🤤
Bak, bende ondan yok. Ama ben yemeği kendim hazırlamayı seviyorum 🤔

:oha:

Varlığından şimdi haberim oldu 😢🤣

Bak, bende ondan yok. Ama ben yemeği kendim hazırlamayı seviyorum 🤔
Bu henüz piyasada satışa çıkan bir ürün değil sanırım, yurt dışından getiren aracı firmalar var galiba. Fiyatı da en son 17 bindi 🥲

Back