Evet bebişim içli köfteden sonra bir daha benim için hiç bir şey eskisi gibi olmayacakBurasi bir nevi kara delik zaten ,derin ,derin
Çok seviyor demek ki sarmayıGeldi tembel teneke
O yalnızca sarma sarsın. İçi bitsin iç yapsın, yaprağı bitsin yaprak çıkarsın
O neydi, şu tost makinesi gibi olanlar mı?Benim gözüm asıl şu thermomix de. Alet resmen benim için yaratılmış
Ah şu gün bir gelse, 4 gözle bekliyorum bebisimEvet bebişim içli köfteden sonra bir daha benim için hiç bir şey eskisi gibi olmayacak
Sonra da baklava açarım artıkBuraya sık gelirsen kendiliğinden o his oluşuyor
JOYz bakınız bu arkadaş bize içli köfte yapacak çok pis gaza geldi
Hadi bakalım bekliyoruz o zamanBuraya sık gelirsen kendiliğinden o his oluşuyor
JOYz bakınız bu arkadaş bize içli köfte yapacak çok pis gaza geldi
Yok yerken sövmüyorumSöve söve de yiyorsun yani, Lağnet olsun yine çok güzel olmuş! Diyerekten
Yok yok akıllı digital bi tencere gibi. Ekranından istediğin tarifi seçiyorsun sana gerekli malzemeleri gramı gramına tartarak söylüyor, içine atıyorsun kendi kesip biçip pişirip eline veriyorO neydi, şu tost makinesi gibi olanlar mı?
Baklavayı hiç denemedim vallaTabi oda neymiş çok rahat yaparsın
Bak, bende ondan yok. Ama ben yemeği kendim hazırlamayı seviyorumYok yok akıllı digital bi tencere gibi. Ekranından istediğin tarifi seçiyorsun sana gerekli malzemeleri gramı gramına tartarak söylüyor, içine atıyorsun kendi kesip biçip pişirip eline veriyorSoğanı bile içine atıyorsun kendi doğruyor falan. Hamur da yoğuruyor. Yüz yılın icadı yav
Yok yok akıllı digital bi tencere gibi. Ekranından istediğin tarifi seçiyorsun sana gerekli malzemeleri gramı gramına tartarak söylüyor, içine atıyorsun kendi kesip biçip pişirip eline veriyorSoğanı bile içine atıyorsun kendi doğruyor falan. Hamur da yoğuruyor. Yüz yılın icadı yav
Varlığından şimdi haberim olduYok yok akıllı digital bi tencere gibi. Ekranından istediğin tarifi seçiyorsun sana gerekli malzemeleri gramı gramına tartarak söylüyor, içine atıyorsun kendi kesip biçip pişirip eline veriyorSoğanı bile içine atıyorsun kendi doğruyor falan. Hamur da yoğuruyor. Yüz yılın icadı yav
Benim menüde sıkıntı yok da şu yan ürünler başıma bela oldu bebişim, yok sarma yok içli köfteAh şu gün bir gelse, 4 gözle bekliyorum bebisim
Bu henüz piyasada satışa çıkan bir ürün değil sanırım, yurt dışından getiren aracı firmalar var galiba. Fiyatı da en son 17 bindiBak, bende ondan yok. Ama ben yemeği kendim hazırlamayı seviyorum