- 5 Mayıs 2020
- 12.756
- 39.503
Onu da yapmışBize sorsalar söylerdik
Yasminin attığı sayfaya düştüm de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da yapmışBize sorsalar söylerdik
Külliyen yalaaan gaza filanda gelmem .gözüm görüyor ne buyutuyon yazıları mune aplaaaaağğğ büyük yazı sakıncalı bakSen
Sen diyoruz
BAKLAVA AÇACAM BAYRAMDA SİZE DEDİN YA, NE ÇABUK UNUTTUN
Yok Pek güzel yaparım da şimdi korkutmayayim arkidisleri yazık ablaBaklava yapamıyor diyorlarHadi gel senin tatlıyı değişelim
Tamam sen bilirsin ben yaparım baklavaYok Pek güzel yaparım da şimdi korkutmayayim arkidisleri yazık abla
Yok valla kremami filan aldım dedim zamlanmadan koyayım dolaba 9 küsur olmuş zati
Bende kızlarıma öyle tembihliyorumO zaman yapma o eksik kalsınBaklavayı hiç denemedim valla Ama yufka açabiliyorum. Annem ama bana hep bil de yapma derdi, onu dinliyorum yapmıyorum
Napıyon kız kremayla trileçe miYok Pek güzel yaparım da şimdi korkutmayayim arkidisleri yazık abla
Yok valla kremami filan aldım dedim zamlanmadan koyayım dolaba 9 küsur olmuş zati
Deme işte öyle abla bak sonra yapmıyolarBende kızlarıma öyle tembihliyorumO zaman yapma o eksik kalsın
MuhtemelenNapıyon kız kremayla trileçe mi
Çok gereksiz bir cihaz yoksa uygun ne var yani18mi bin ? JOYz
Evet ya bazen de herşeyi bilmemek lazımAma ben yaptım ne olduGirdiğim ortamın aşçı başı oluyorum
Ona da mı krema giriyorSoğuk Baklava
Acaba sen napıcanMuhtemelen
İşte bu bir dramdırOnu da yapmış
Yasminin attığı sayfaya düştüm de
can hepten tembel
Mantıların hazin sonu...
Mantı tekrar hamura dönmüştü
Mutasyona uğramış diyorlar
Geldi tembel teneke
O yalnızca sarma sarsın. İçi bitsin iç yapsın, yaprağı bitsin yaprak çıkarsın
İyiki okumuşum geriyiiii türü beni cekistirdiler ayaküstü nevar yani azcik sistiyse ahahaaÇok seviyor demek ki sarmayı
Cohzel yapma ama bak Allah için litfeeeeenTamam sen bilirsin ben yaparım baklava
Soğuk baklavaymis nevo dediyse doğrudurNapıyon kız kremayla trileçe mi
Soğuk Baklava
Bence de, çifter alırız yoksa amaaaaÇok gereksiz bir cihaz yoksa uygun ne var yani
Soğuk baklava bendeAcaba sen napıcan