Çok eğitim ve iş hayatından mutfağa çok zaman ayıramadı.Sonra evlenince ancak bu kadar.Öyle söylediğine bakma beceriksiz değilTembel mi arkadaşımız?
Tanışmadık kendisiyle ama, eskilerden belli
Sıcak hava ile pişirme yaptığından o gevrekliği sağlayan yüksek sıcaklık olduğundan direkt zararlı kimyasallar oluşturuyor yiyeceğin üzerinde diyorlar. Ben 1 aydır hiç kullanmadım bu yüzden. Belki elden bile çıkarmayı düşünebilirim.Fırından pek farkı yok gibi geldi bana. Hızlı pişirdiği için mi zararlar hakkında konular çıktı acaba?
Herkes daha tasarruflu diyor canım, etleri falan kurutmuyor da. Fırında pişse tavuk kururduÇok etkiler miFırından daha tasarruflu bile olabilir
Bende öyle düşünüyorum fırından daha iyidirHerkes daha tasarruflu diyor canım, etleri falan kurutmuyor da. Fırında pişse tavuk kururdu
Eksiklere bakarsak ohooooo, saymakla bitmezİyiymişsenin şansına denk gelmiş ne güzel
Eve o kadar alınması gereken şey var ki, hangi birini alalım
Sınavlar yeni bittiAnladım canım. Dinlemiş olurlar. Onlarda sıkılıyor ne yapsınlar
Hahaha oldu bu iş bak birazdan içli köfte içi hazırlıcamAmacım o zaten
Şifa niyetine cancağzımHenüz tam anlamadım diye tekrar yapacağım cancağızım
Kesin hazır alırBen cidden sofranda bekliyorum
Eşin bana dua edecek
Beğenmiyorsan kendin yap diyorum , yapabilir bende yerimAdam sabırlıymış, benimki olsa aç kalır yemezdi
Bakır sunumluklar, çkb takımı falan eksik. Hayrına alıverin cancağzım. Züccaciyemde eksik olmasınYaso Zuccaciye
Yok yapacakKesin hazır alır
Şanslılardan bir sen kalmışsın o zamanBeğenmiyorsan kendin yap diyorum , yapabilir bende yerim
Kesinlikle edecek içimden tam da bunu geçiriyordumBen cidden sofranda bekliyorum
Eşin bana dua edecek
Tembel değil de yemek yapmayı sevmiyorTembel mi arkadaşımız?
Tanışmadık kendisiyle ama, eskilerden belli
Yapılışından bir kare isterizYok yapacak
Sonra başımıza içli köfteci kesilirsinKesinlikle edecek içimden tam da bunu geçiriyordum
Tamam ya senin hatrına yarım saat hamur yoğurucam, bu güvenini boşa çıkaramam
Bak zaten 3 tane yemek fotoluycaz bi de içli köfteyi fotograflattırmamalısın banaa, yapiciim uleynKesin hazır alır