- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır lavaştan yağlama yaptım yapış yapış oldu beğenmedim çokAman şeklin ne önemi varİlla yuvarlak mı olmalıHepimiz o yollardan geçtik.
Hazır lavaş ile tantuni yap ya da tırnak pide bulabilirsen pideli köfte veya iskender yap.
Yogururken ve şekil verirken at bariBak zaten 3 tane yemek fotoluycaz bi de içli köfteyi fotograflattırmamalısın banaa, yapiciim uleyn
Pizza yapHazır lavaştan yağlama yaptım yapış yapış oldu beğenmedim çok
Valla o kadar uğraşıp bir de becerirsem kesilirim, kesilmeliyimSonra başımıza içli köfteci kesilirsin
Bu gazla su böreği bile açabilir
O mantıkla bakınca fırında aynı değil mi?Sıcak hava ile pişirme yaptığından o gevrekliği sağlayan yüksek sıcaklık olduğundan direkt zararlı kimyasallar oluşturuyor yiyeceğin üzerinde diyorlar. Ben 1 aydır hiç kullanmadım bu yüzden. Belki elden bile çıkarmayı düşünebilirim.
Dolaba atarsın işte canın çektikçe yersinValla o kadar uğraşıp bir de becerirsem kesilirim, kesilmeliyim
Kesin yaparsınÇok yapma maksimum 10 taneValla o kadar uğraşıp bir de becerirsem kesilirim, kesilmeliyim
Sağ olasın canım benimBende öyle düşünüyorum fırından daha iyidirSağlıkla kullan
Pratik şeyler olur. Kızlar da yaparYarın sınava gideceğim akşam 5 -6 gibi gelirim cidden ne yapsam yemek
Taam atcamYogururken ve şekil verirken at bari
Pizza olabilirPratik şeyler olur. Kızlar da yapar
Hazır olan anlaşılır zaten, merak etme senTaam atcam
Valla alsam aldım derim yav
Çocuklar da sever Bende bayadır yapmadımPizza olabilir
Benim dolap şokDolaba atarsın işte canın çektikçe yersin
Çok güzel yapmışsın, anasayfa karışmış biraz ama, olsunTembel değil de yemek yapmayı sevmiyor
Eskilerdenim evet nevoşla 11 yılı var kankalığımızın, uzun zamandır yoktum iş evlilik vs derken şimdilerde rahatladım, sahalara döndüm
Konuya olmasa da, topiğe beklerizYapılışından bir kare isteriz
Tamam yarın pizza yapıyoruzÇocuklar da sever Bende bayadır yapmadım