- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Normal canımNormal değil mi Yasocum sizin evde her şey teknolocik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canımNormal değil mi Yasocum sizin evde her şey teknolocik
Mantı mı ? Hazır mantıdan bahsediyorsun kanka dimi ? Yok herkesi kendin gibi ultra mikemmel kadın sanman beni benden alıyor yahu ben kim mantı açmak kimOda olur
İki kişisiniz mantı falan mı yapsan
Çok etkiler miFırından daha tasarruflu bile olabilirAirfryerden şu anda çok memnunum. Bugün tavuk baget pişirdim, içi sulu sulu idi şaşırdık. Dün Ramazan pidesi pişirdim. Paçanga, patates kızartması, patlıcan kızartması falan bunları deneyimledik ve çok beğendik.
Hatta eşim iftarda tavuğu yiyince, fırınları atalım dedi
Ben elektrik faturasını bekliyorum, bakalım ne kadar yansıyacak
Geçen ay elektriğe 298 ödedik
Ya neden olmasın sen yaparsınHer şeyin ilki vardır.Sen aç eşin yardım etsinMantı mı ? Hazır mantıdan bahsediyorsun kanka dimi ? Yok herkesi kendin gibi ultra mikemmel kadın sanman beni benden alıyor yahu ben kim mantı açmak kim
İyi yapmışsın tabiiOnu da iyi ki almışım
Evim camdan ve aynadan geçilmiyor
İyiymiş senin şansına denk gelmiş ne güzelMakine kaynanamın makinesi canım. Görümcem bozuk diyordu o makine için, o yüzden makine alacaktım biliyorsun.
Geçen kayınpederle şehzade bahçedeydi, makine konusu açıldı, kayınpeder çalışıyor ne bozuğu. Eve çıkar, bir dene, çalışmıyorsa al. Ablanlarda motoru yandı onun, yaptırdım dedi.
O da 20-25 senelik makine, roventa olması lazım.
Taş gibi makine vallahi, eskisinden de iyi çalışıyor
Fırından pek farkı yok gibi geldi bana. Hızlı pişirdiği için mi zararlar hakkında konular çıktı acaba?3 aydır kullanıyorum, aktif de kullandım çok etkilemedi faturayı da benim sağlık konusunda endişelerim oluşmaya başladı, bir kaç yerde zararlarından bahsedilmiş. Çok seviyordum kendisini ama sanırım soğudum
Onların nesi var nevoşBenim oğlan iki gündür okula gitmiyor, kızlarda bugün gitmediTatile erken girdilerBiraz dinlenelim
Ben iyi sayılırım sızlanmak istemiyorum
Yahu ben açamıyorum ki hamuru, geçenlerde annemle kuzenim çiiibörek yaparken yardım etmem gerekti, oklava tutamadığımdan tut yuvarlak bile açamadığım konusunda rencide edildim bir daha o toplara girmemYa neden olmasın sen yaparsınHer şeyin ilki vardır.Sen aç eşin yardım etsin
Nevoş böyle böyle hepimizi yola getireceksin, biraz daha burda takılırsam 5 çayına baklava açacağımYa neden olmasın sen yaparsınHer şeyin ilki vardır.Sen aç eşin yardım etsin
Henüz tam anlamadım diye tekrar yapacağım cancağızımSağ olasın cancağzım, sana da afiyet olsun, kahven elindedir muhtemelen
Adam sabırlıymış, benimki olsa aç kalır yemezdi6 gün adama taze fasulye yedirdim, boğar beni tekrar yaparsam. Barbunya falanmı yapsam acaba ? Bakla çorbası yanına ?
Tatil moduKimse gelmiyor canım ondan istemedilerOnların nesi var nevoş
Yaso ZuccaciyeEve bişey alacaksak yasoya sormak çok mantıklı kadında yok yok
Belki bu akşam rahat uyursun canım. İlaçlarını içtin mi?Benim oğlan iki gündür okula gitmiyor, kızlarda bugün gitmediTatile erken girdilerBiraz dinlenelim
Ben iyi sayılırım sızlanmak istemiyorum
Anladım canım. Dinlemiş olurlar. Onlarda sıkılıyor ne yapsınlarTatil moduKimse gelmiyor canım ondan istemediler
yok yokYaso Zuccaciye
Tembel mi arkadaşımız?Oda olur
İki kişisiniz mantı falan mı yapsan
Aman şeklin ne önemi varİlla yuvarlak mı olmalıHepimiz o yollardan geçtik.Yahu ben açamıyorum ki hamuru, geçenlerde annemle kuzenim çiiibörek yaparken yardım etmem gerekti, oklava tutamadığımdan tut yuvarlak bile açamadığım konusunda rencide edildim bir daha o toplara girmem
AmaniiinnnMantı mı ? Hazır mantıdan bahsediyorsun kanka dimi ? Yok herkesi kendin gibi ultra mikemmel kadın sanman beni benden alıyor yahu ben kim mantı açmak kim