- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.247
- 60
Günaydınnnnnnnnnn helllooooogünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aynen dışsrıda değilsem evde yürüyorumÇok çok iyibir zaman sonra zaten vücut istiyor ,yürümeden rahat edemiyor
Önemli olan hareket etmek hepGünaydınnnnnnnnnn helllooooo
Aynen dışsrıda değilsem evde yürüyorum
Aynen bacaklarda ki selülit bile azaldı varya.Önemli olan hareket etmek hepadımsayar saatler de iyi oluyor ,almam lazım benim de
Yaza kadar her gün yürüyeceğim ben de inşallahAynen bacaklarda ki selülit bile azaldı varya.
İyi oluyor bendede kızım vermişti sabah ilk iş koluma takıyorum hemen iyi oluyor
Faydası oluyor cidden,evet şu anda fiatlarıda uçtu zaten.Yaza kadar her gün yürüyeceğim ben de inşallahfiyatları uygundu ama çok arttı onların da ,keske daha önce alsaymışım
Evet ,bu kadar olsa yeter zaten,iyice profesyonellere gerek yok:)Faydası oluyor cidden,evet şu anda fiatlarıda uçtu zaten.
Bendeki böyle,telefonun bluetooth'uda açınca telefon çalınca saat titreşim yapıyor .
Eki Görüntüle 3052586
Yetiyor buda aslında,samsungda vardı ocak ayı filandı herhade çok bepenmiştim 300 filandı fiatı şimdi kaç oldu acaba .Evet ,bu kadar olsa yeter zaten,iyice profesyonellere gerek yok:)
En az 800dur şu anYetiyor buda aslında,samsungda vardı ocak ayı filandı herhade çok bepenmiştim 300 filandı fiatı şimdi kaç oldu acaba .
Daha detaylı olanlar daha pahalıydı bir gittiğimde soracam fiatını.En az 800dur şu an
Tabii,onlar iyice her şeyi hesapliyor ,ondan daha pahalıDaha detaylı olanlar daha pahalıydı bir gittiğimde soracam fiatını.
Ucuz bşi yok artık.Tabii,onlar iyice her şeyi hesapliyor ,ondan daha pahalı
Yok yok ,kalmadıUcuz bşi yok artık.
Kolay gelsinBenkaçtım işleri halledeyim gelirim bitince
Ne desek boşEsselaaaaaaaaaa dyom