2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet okusun hoşuma giderdi zaten bu yönü.. bebeğim de hiç durmuyor gündüz hep kucağımda olunca doldum bir an.. sınavları bitsin o odadan çıkınca geçecek inşallah sinirim..
Heh aynen boyle oluyor
O sınavlar bitiyor sinirde geçiyor
Az sabır
O kucakta bebeyle kollar gidik
Sinirlenmekte haklısın

Boncuk, minnos diye sevilir ben neler diyorum
Olmayacak hersekilde
Seviyorum da iste sevmediğin biri diyince batiyor hersey ama hersey
İlk yillar erkekler genelde cahil oluyor
Bircok seyi anlayamıyor
Seneler gectikce daha kafa çalışmaya başlıyor
T tulperde nin dedigi yap kanki
Sakayla karışık herseyi de
Bian buz keser
Lafi da yemis olurlar
Ama gülerek söyle böyle
Sende rahatla, onlarda salak sanmasın seni
Bisey diyecekleri zaman 2 kere düşünüp derler bi sure sonra

Çişli bez sayısı azalan var mı? Bu bebeler artık kaç kilo alsa kafi? Geceleri çişini az yapmaya başladı benm oğlan. 9 da gece uykusuna yattı 2 oldu saat daha bezi dolmamış. Azalacak mı çişleri büyüdükçe?

Kızlar benim
Bebe emiyor
Emdikten sonra kaldırırsam
Yani dik tutarsam
Loooook diye çıkarıyor ciddi bi kısmını
Bikac kere de tekrarlıyor
Gaz filan çıkartamıyorum artık

2 saatte emmediyse dolmaz mi
Bizim dolmuyor yani

Bexsero yaptiranlar var mi? Once agridan saatlerce agladi simdi de atesle uğraşıyoruz. Cok yordu bu aşı. Calpol verdim 2. Verişim ama korkuyorum böyle ilaç etkisi geçince sürekli yükselecek mi diye. 2. Ay asilarinda ateş cikmamisti 37 lerde kalmisti ve bu kadar aglamamisti da kaç gun sürdü sizde etkisi?

Gece çişli bez çıkmıyor gibi bir şey bizim de. Emziriyorum ama uyku arası pek emmiyor yutkunma sesini çok nadir duyuyorum. Sabah emdikten sonra dolmaya başlıyor ama bezler. Kilo alımını düşürüyor olabilir Normali belki budur. Zamanla değişiyor bebeler.

Ben yaptrdım canım 2 gün sürdü malesef

Arabayi almissiniz güle güle kullansın yakışıklı insallah memnun kalırsın

Ayni anda 3 aşı oldu cumartesi günü ve hiç etkilenmedi biri baxero.Aşı sonrasi 2 ml calpol verdi ki ilaca karşı hele hele aşıdan kaynaklı ateşte müdahale edilmesini doğru bulmaz ama bu aşı çok agır gecer dedi cok sükür bir sey olmadi.

Kızlar benim
Bebe emiyor
Emdikten sonra kaldırırsam
Yani dik tutarsam
Loooook diye çıkarıyor ciddi bi kısmını
Bikac kere de tekrarlıyor
Gaz filan çıkartamıyorum artık

Benim de uzun bir süre öyle sorunum oldu. Ne yapsam olmadı.her beslenmede omzumdan halıya kadar kustu. Fizyolojik reflü geçer dedi doktor. Ve de kusmasa bu çocuk çatlar dedi. Gerçekten bu aralar kusması azaldı ama çok kıvranıyor. Bu sefer de midesini rahatsız ediyor.

Reflü yatağı öneriliyor, doğduğundan beri o yatakta yatırıyorum. Artık altını değiştirirken de onda değiştiriyorum beslenmesinin üzerinden uzun zaman geçmediyse .

Kız sana geldiğinde bebekle ev işi, yemek yapamıyorum de iş yaptır ya da çocuğa baktır bak daha geliyor mu
Burada dengeyi sağlayacak olan eşin, aradaki dengeyi sağlamalıydı. Benim kv iyidir onunda kendi evi sorumluluğu var arabayla 10 dklık yol olmasına rağmen gelmiyor pek. Kızımla ben hasta olduğumda çağırdım eşim ne dediyse artık öyle kaldı gece, ertesi gün gideyim mi dedi ben. Bende tamam bir şey olursa yine ararım dedim. Sen gel diyor hep bana, bende gündüz götürüyorum Adayı. Her zamanda eşimi uyarır beni üzmemesi konusunda. Ne annesini bana , ne de beni annesine ezdirtmez. Ama zaten ailesiyle iyiyim mesafeliydim sadece Ada doğunca biraz daha yakınlaştım. Eşimle problem yaşasam beni tutarlar. Ailelerimizin arası da iyi.

Kızımın gözleri mavi, boncuk gözlüm diye seviyorum bazen

Kaç kilo almalı artık bende merak ediyorum.Ay sonu kontrol de öğreneceğim. Gece emmezse bezi de dolmaz zaten. Kızım gece saat 2 ve 5 gibi emiyor 6buçuk 7 gibi uyanıyor. Kısa emiyor gece ama baya cuk cuk çekiyor sütü bezide dolmuş oluyor. Şansım varsa 7 gibi emzirip biraz daha uyutuyorum yanımda

T tulperde bende karnı tok keyifliylen bahçeye indiriyorum diğer türlü ağlıyor. Bebek arabasına da dışarda koyuyorum. Gezerken her türlü gidiyor gözler. Hatta dün uyurken çıkardım evde devam etti uyumaya yanlışlıkla kendim uyandırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…