2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu eşler ve eş aileleri bize çok batar oldular walla bn diyorum eşime de annen seni sütten kesmeden evlendirmis resmen diye
Ay valla sinirden gülüyorum artık aha yazın bugünün tarihini ben bu kocayı bosarsam anası yüzünden boşayacam bir gün artık her kelimesi batıyor. En son diyecem al oğlunu turşusunumu mu kurarsın ne yaparsan yap

Ateş falan var mı

Ben önceden hep eşime derdim tartisirdim en son eşim dedi bak o bnm annem bn napayım aslında anasını susturmasi gereken o ama işte annesine veya büyüğüne asla bsey diyemez ama bana dili susmaz hemde en agirlarjni konuşur saygisizlik olarak göruo neyse dedi annem napayım kendi aranızda çözün o diosa snde saygı çerçevesinde cevabını ver bende he öle mi ok dedim smdi asla bsey dese direk cevabını alio eşim dönüp bana bsey dese onu da bozarım biryerden sonra insanda sabır kalmio tahammül kalmio kötü bsey bu ama işte yaşadıkça bseyleri insan bu hale gelir oluyor

Sen bir ara kv ve eşin yüzünden üzülüp depresyona girdiğini yazmıştın değil mi? Sanırım o yüzden artık her hareketleri çok batar olmuş ama sevilir ya öyle neden sevilmesin ben neler neler diyorum
Bence zor ama becerebilirsen çok fazla takmamaya çalış, ben neler neler duydum şaka adı altında bir şey diyemiyordum içime atıyordum, artık zamanla takmamaya başladım hatta bir şey söylediklerinde ben de takılıyorum, sessiz kalmıyorum lafımı yapıştırıyorum böyle şakayla karışık anlayan anlıyor, kısa süreli bi sessizlik yaşıyorlar o an

Evet ama arada hiç mesafe yok ben bundan çok rahatsızım dile getiriyorum bunu eşime anlatıyorum diyorum burası ikimizin evi orası senin doğduğun ev artık senin tek evin burası sorumluluğun burası. Annenin haftanın 4-5 günü gelmesi ne kadar doğru ? Aramadan gelmesi ne kadar doğru ? Kadın resmen 2. Evi görüyor burayı . Benim Adamda susuyor cevap veremiyor . Artık arama gereği duymuyo kadın yakında evin anahtarını alacak diye korkuyorum ay valla sinirlerim bozuldu her gelisinde böyle oluyorum basım çatlıyor

Evet okusun hoşuma giderdi zaten bu yönü.. bebeğim de hiç durmuyor gündüz hep kucağımda olunca doldum bir an.. sınavları bitsin o odadan çıkınca geçecek inşallah sinirim..

Sen çok geliyo diye şikayetçisin ben hiç gelmiyolar diye
Geçen gittiğimizde dönerken haftaya yine gelin özlüyoruz diyor kv, ben de artık bir daha ya siz gelirsiniz dedim de ay nasıl gelicez kim getirecek vs demeye başladılar yine..

Aslında en güzeli tatlı gidip tatlı gelmek , bunlar iyice abarttı olayı kaynimla görümcem de bir evlense de kurtulsam en azından haftada 1 e falan düşer

Sık değilse öksürüğü bekle canım, sabaha artarsa devam ederse götürürsün. Benimki de bazen öksürüyor ama sanırım tükürüğünü kaçırıyor arada ondan.
Yok hatta 9 dan beri uyuyo uyurken hiç oksurmedi uykusunda alıp emziriyorum böyle yapınca gece hiç uyanmio kucağıma alınca emzirmek için o ara değişik ilk defa duydum kızımda hiç duymadigim şekilde seste oksurdu içerden çok derinden ses gelerek sonra emdi uyudu bekliorum başında yarım saattir hiç oksurmedi normal öksürük gibi değildi o beni endiselendirdi

Aslında en güzeli tatlı gidip tatlı gelmek , bunlar iyice abarttı olayı kaynimla görümcem de bir evlense de kurtulsam en azından haftada 1 e falan düşer
Ay tatlı gidip gelseler de sorun bizimki de ayda bir anca görür ama geçen hafta gördüğünde durmuş 3 yaşında ki çocuğa çok yeme kilo iyi bsey değil dio tepem attı walla dedim ne diosun sen Allah aşkına millet çocuğum torunum yemio die dert yanar sen yiyen çocuk bulmuşsun yeme diyorsun lütfen kızımla bu şekilde konuşma kilolu olsa da olmasa da bu kimseyi bağlamaz çocuğu yemekten sogutacaksin gene dedi anne bak birdaha uyarmak istemiyorum çocukla bu şekilde konuşma dedim kızı aldım kapıya çıktım cinnetlik wallahi

Boğasım geldi ayy delirecem ya bekâr tüm arkadaşlarima söylüyorum önce ailesini ölçüp biçin sonra evleneceğiniz adamı ama işte aşkın gözü kör derler o kadar dediler bana bu aile sana göre değil ben dinlemedim çünkü o zaman göremedim herkesin gördüğünü

Kesinlikle iki kişi evlenmio aileler evlenio aileler anlasamayinca eşler anlasamio kadınlar bir şekilde idare edio ama erkek ailesine düşkün olmasa bile evlenince kıymete binio ailesi hep böyle iki tarafı idare edebilen ailesini susturabilen çok az insan var karşılıklı saygı çok önemli erkek tarafının ailesi herşeyde kendinde söz hakkı buluyor bizimde ailemiz var bnm ailem asla karışmaz bsey demez siz bilirsiniz hata da yanlışta olsa sizin kararınız biz hep arkanizdayiz derler ama eşimin ailesi herşeyde söz hakkı olsun istiyorlar buda bana gelmio kimseye de gelmez oğlum oldu Allah büyük asla gelinime karışmam karismicam bana sorarlarsa bnce doğrusu bu dicem kendileri gene kendi kararlarini alsınlar

Benim beşik yer olmadığı için ebeveyn banyosunun önünde maalesef.. Eşim duşa girdiğinde daha güzel dalıyor uykuya Sua sesleri hışırtılı sesler falan benim istediğim gürültü oluşuyor.. Tabi ki bu seslere eşlik eden uyku arkadaşının motor sesi de var.. Dış sesler bloklansın diye mecbur yapmadığımız şey kalmıyor.. Bu arada uyku arkadaşını gittiğim her yere taşıyorum ben.. Her yerde aynı sesi açıyorum..

Eklentiler

• 643BF0DA-D8E1-4CB1-9E76-56C200A8C65F.jpeg
    225,9 KB · Görüntüleme: 69
Kaç senelik evlisin canım?

Seni o kadar ama o kadar iyi anlıyorum ki
Bazen o cekti benim
Okulumdan
Bazen ben onun okulundan
Vakit geçirememek birlikte hele cocuklar küçükse büyük sıkıntı oluyodu bana
Ben istedimdoktora yapıyor simdi (kendim kaşındım )
Hepsi geçiyor
Benim yine okuyas var daha bu akşam söyledim
Valla bu da bi kötü alışkanlık
İnsanin okudukca okuyası geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…