Ayyy insallah canım yaaa vallahi tek duam heycanlıyımDuyarsın canım tabii o zamana kocaman olur bile
Resöen aynıları var Ama bende de ağrı olabiliyo bazen aksamlarıAzaldi. Agri yok. hafif tiksinme var yemeklerden, mide kazinmasi, uyku gibi seyler var
Yaa baya var ben kime sorduysam özellikle ailemde hepsi tutmus arkadaşlarBen inanmıyorum bakılcaksada babanın yaşına bakılarak yapılmalı bana göreyani cinsiyeti o belirliyo sonuçta Bazıları tutuyor tabi %50
Ay inş canım ya gayet umarsız başlamıştı hamileliğim ama doktora gitme aralıkları açıldıkça korkular başladıBenim de ilkine gore farkli ilerliyor. Ayaktayken basim donuyor, cabuk yoruluyorum, daha cok uyuyorum gibi gibi..Kanama, ates, siddtli agri olmadigi surece hrr sey normal sanirim.
bunu duymam da iyi oldu zaten herkesin belirtisi farklı olabilirmiş içime biraz su serpildi herşeyden nem kapar oldumBende hiç olmadı canım
valla içimi rahatlattınız arkadaşlar sağolun böyle şeyleri kıstas almamak lazım ama elimde olmadan kaygılandım iyi ki yazmışım baya iyi geldi5-6 haftalarda kasıklarımda sancı oluyordu. Şu an öyle sancılarım yok.
ben görüyorum canım hemde kötü rüyalar içten içe kendimi sıkıyor muyum napıyorum anlamadımArkadaşlar kötü rüyalar görüyormusunuz ben 8. Haftamdayım rüyalar görüyorum sizdede oluyomu
Ben de görüyorum maalesefArkadaşlar kötü rüyalar görüyormusunuz ben 8. Haftamdayım rüyalar görüyorum sizdede oluyomu
Bende anlamadım uyumak istemıyorum artık karnım kasılarak uyanıyorumben görüyorum canım hemde kötü rüyalar içten içe kendimi sıkıyor muyum napıyorum anlamadım
Bende de aynısı şuan korkma bişey olmuyor perşembe ultrasona girdim tekrar sorun yoktu gün içersinde 3-5 kere oluyordu şuan yok tabi öyle bi kasılma olmuyorArkadaşlar size bir sorum olacak, ilk günlerde bebek yerleşirken adet sancısı gibi yerleşme ağrıları oluyor ya benim yok denecek kadar azaldı bu normal mi? İki üç gün sonra kalbini dinlemeye gidicez ama ağrıların neredeyse sıfırlanması beni gerdi acaba ikinci gebelik olduğu için mi azaldı yoksa bir yerden sonra sizde de azaldı mı?
Cok geçmiş olsun. Kırmızı renkli miydi? İcini ferah tut. Bizi de habersiz birakma insallah kotu birsey yokturÇok korkuyorum ya lekelenme şeklinde kanamam oldu acile geldim şimdi doktoru bekliyorum dua edin kalp atışını da gördük ya bişey olmasın
Çok geçmiş olsunÇok korkuyorum ya lekelenme şeklinde kanamam oldu acile geldim şimdi doktoru bekliyorum dua edin kalp atışını da gördük ya bişey olmasın
Yaa inşaallah önemli bir şey değildir içini ferah tut. Biliyosun hamilelikte kanamaların çok azı olumsuz belirti. Progestan kullanıyodun değil miGece wcye kalktim peceteye leke seklinde kananam geldi. Sabah nasil olacak bilmiyorum. Haftalardir yoktu neyin nesi bu simdi...Yarin pazar doktoruma gidemem mecbur acilden.
Yok kullanmiyorum uzun suredir bisey yasamadimYaa inşaallah önemli bir şey değildir içini ferah tut. Biliyosun hamilelikte kanamaların çok azı olumsuz belirti. Progestan kullanıyodun değil mi
Muhtemelen normal lekelenmelerdendir progestan başlatır doktor. Korkacak bir şey yok bence. Benim kanamam lekelenmem hiç yok ama yine de kullanıyorum.Yok kullanmiyorum uzun suredir bisey yasamadim
Insallah. Ilk.gebeligimde boyle seyler hic yasamadim. Dumduz bir hamilelik gecirmistim. Boyle.seyler olunca geriliyorum.. Insallah her sey yolundadir..yarin acile nasil gidicem ben yasak var.Muhtemelen normal lekelenmelerdendir progestan başlatır doktor. Korkacak bir şey yok bence. Benim kanamam lekelenmem hiç yok ama yine de kullanıyorum.
Sonuçta acil canım. Yasak olsa da gidebilirsin. Daha önce gitmiştim ben. Kontrol noktasında hastaneye gidiyorum dersin bir şey demezler.Insallah. Ilk.gebeligimde boyle seyler hic yasamadim. Dumduz bir hamilelik gecirmistim. Boyle.seyler olunca geriliyorum.. Insallah her sey yolundadir..yarin acile nasil gidicem ben yasak var.
Sagol canim🖐Sonuçta acil canım. Yasak olsa da gidebilirsin. Daha önce gitmiştim ben. Kontrol noktasında hastaneye gidiyorum dersin bir şey demezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?