2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim de ağrıyor endişe etme ben birkac doktora sordum cok normal adet olacak gibi hattanbazen daha da yogun oluyor beklenen adet öncesi cok sancim oluyordu ve adet gunu. Simdi biraz biraz hafifledi sukur
Ne zamandan sonra hafifliyor bende aynı durumdayım adet sancısı gibi benim adetken olurdu ilk 2 3 gün. 1 haftadır falan var geçmedi hala😔

Adetin kaç gün gecikti canım? Cuma yaptığın saatte yine hcg baktırma şansın varsa baktır kuzum benim de o değerlerde yerleşmem olmuştu
Sizde yerleşme kanaması oldumu? Ben de hiç olmadı herhalde herkeste olmuyor rahim duvarında damara denk gelirse hafif kanama yapıyor galiba

Ne zamandan sonra hafifliyor bende aynı durumdayım adet sancısı gibi benim adetken olurdu ilk 2 3 gün. 1 haftadır falan var geçmedi hala😔
Ben su an 5. Hafta içerisindeyim hafifledi canim. Brklenen Adetten iki gun öncesi ve 1 gun sonrası da yani dune kadar acayip sancim vardi bugun rahatım elhamdulillah ama arada yine vuruyor

Selam kızlar benimde Sat 30 Haziran. Adete 3 gün kala erken gebelikte çift çizgi görünce kan verdim hcg 49 çıktı. Bunun üzerinden tam 1 hafta geçti ve doktor 10 gün sonra görüşelim dedi bidaha kanda vermedim hcg ne kadar değişti bilmiyorum ama günüm geçmeye devam ediyor ☺️ Umarım gittiğimde sağlıklı bir şekilde ilerlemiş olur keseyide görebilirim 🥰 Nisan anneleri olarak herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum 🧡

Teşekkür ederim canım benim İnşallah progestana vs bile gerek kalmaz. Hiç istemiyorum ilaç kullanmak Allah mecbur bırakmasın. Peki senin de aynı zaman karnın ağrıyor muydu 🥺

İlk 12-13 hafta karın ağrısı da çektim sonra geciyor ama .15.haftadan sonra rahatlık geliyor 😇 sadece arada kasık ağrısı çekiyorum o da zaten hamileliğin sonuna kadar olacak bir şey

Benim de ağrıyor endişe etme ben birkac doktora sordum cok normal adet olacak gibi hattanbazen daha da yogun oluyor beklenen adet öncesi cok sancim oluyordu ve adet gunu. Simdi biraz biraz hafifledi sukur
Yaa çok şükür teşekkür ederim. Benim de bgn adet olsaydım 3.günümdü yoğun olacağım zamandı yani hatta eşime de ddm sanki hastalığımın o günü gibi ağrıyor diye. İçim ferahlıyor sizden olumlu şeyler duyunca sağ olun

Canım bende henüz leke vs yok ama çok karnım ağrıyo ara ara şiddetli sancı giriyo bazen hiç yok. Normal diyolar yerleşme dönemi olduğu için bende biraz korkuyorum çok ağrıyınca 😔
Evet ya 😞 stres yapmayalım ki bebeğimiz de etkilenmesin

Kızlar benimde değerlerim iki gün arayla 101 251 420 son değerimde iki katı bir artış yok doktormda keseyi görene kadar net birşey diyemeyiz dedi benim gibi olanlar varmı sizce bir sıkıntı varmı

X