Sürekli açım ama yiyemiyorum. Biraz yiyorum midem bulanıyor zar zor doyurmaya çalışıyorum kendimi. Dün gece mesela ay bir acıktım saat 12Gunaydin canlarim, sabahlari mide bulantisiyla nasil basa cikiyorsunuz? Birde kilo aliminiz ne alemde? Ben 1 kilo verdim hamile oldugumu ogrendigimden beri hala almadim sukur
Ben folbiol kullanıyorumKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Bana da doktorum bir gün iç bir gün içme dedi belki o yüzdendirBazi doktorlar da ancak bunun yeterli olabileceğini soyliyorlar, ben bi önce ki gebeligimde kullannmistim, 2 gunde 1 aliyordum
benim de henüz bulantım yok normal mi acaba diye dusunmeye basladımBen de öyle 0 mide bulantısı sürekli açım ne yesem diye dolanıyorum evde. Canım sürekli bişeyler istiyor
hayırlısı olsun ınsallah :)Merhaba hanımlar. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım. Transfer tarihi 7 ağustos. 12. gün bhcg 444, 14. gün 891 çıktı. Perşembe günü kese görmeye gideceğim. 2 embriyo transfer edilmişti belki ikizdir
Insallah düzelir bende bunlar haricinde baş ağrısı başladı çok kötü kalkamıyorum bileSürekli açım ama yiyemiyorum. Biraz yiyorum midem bulanıyor zar zor doyurmaya çalışıyorum kendimi. Dün gece mesela ay bir acıktım saat 12eşime dedim kalk mutfağa gidelim ekmek arası peynir domates salatalık tuzladım ayıptır söylemesi hiç yaptığım bişey değildir normal zamanda aklıma gelmez yani onu bile o kadar zor yedim ki mide ağrıları bulantıları eşliğinde. Ağlıcaktım nerdeyse açım ben yemek istiyorum diye eşim de ne yapacağını şaşırdı yersin yersin diyo inşallah 3 aydan sonra düzelir biraz ya
Test yapmadan başlamıştı benim canmkızlar bulantısı olanlar kaçıncı hafta da başladı yazar mısınız?
Bende arada kasık ağrısı dışında hiç belirt yok.benim de henüz bulantım yok normal mi acaba diye dusunmeye basladım
Bende de var baş ağrısı 3 gün sürdü. Bugün biraz daha iyi çok şükür.boyle tepemde bir yer top gibi yanıyor. Islak bezle azaldı bir tekInsallah düzelir bende bunlar haricinde baş ağrısı başladı çok kötü kalkamıyorum bile
Ayy olmazsa deneyeyim iyi gelir belkiBende de var baş ağrısı 3 gün sürdü. Bugün biraz daha iyi çok şükür.boyle tepemde bir yer top gibi yanıyor. Islak bezle azaldı bir tek
Oyle mi baya erken başlamışTest yapmadan başlamıştı benim canm
Aynen bende deBende arada kasık ağrısı dışında hiç belirt yok.
Ben biraz ağır atlatiyorum canım kötüyüm yani kendime gelemiyorumOyle mi baya erken başlamış
Bende kasık ağrısı da yok delircem valla takıntı yaptım kendime bir sürü boş gebelik falanmı diyeAynen bende de
Ben de öyle ya sürekli araştır oku kafam şişti mafoldumBende kasık ağrısı da yok delircem valla takıntı yaptım kendime bir sürü boş gebelik falanmı diye
İlk hamileliğimde kasık ağrım vardı bunda yok o yüzden taktım kafaya göğüs hassasiyetim var ama öyle dayanılmayacak gibi değil perşembe kontrol var bakalım ne olacakBen de öyle ya sürekli araştır oku kafam şişti mafoldum
Herkes de olmuyormuş ama ne bilim internette falan yazıyor ilk belirti göğüsmüş bilemedim ben de
Benimde öyleydi hafif ara ara kasık ağrıları geldi geçti onun dışında hiç bir belirti yaşamıyorum yalnız şu sıralar çok fazla herşeyi yediğim için midemi bozuyorumBende kasık ağrısı da yok delircem valla takıntı yaptım kendime bir sürü boş gebelik falanmı diye
Ben de ilk test yapmadan hamile olduğumu göğüslerimin aşırı büyümesinden anlamıştımBen de öyle ya sürekli araştır oku kafam şişti mafoldum
Herkes de olmuyormuş ama ne bilim internette falan yazıyor ilk belirti göğüsmüş bilemedim ben de