2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gunaydin canlarim, sabahlari mide bulantisiyla nasil basa cikiyorsunuz? Birde kilo aliminiz ne alemde? Ben 1 kilo verdim hamile oldugumu ogrendigimden beri hala almadim sukur
Sürekli açım ama yiyemiyorum. Biraz yiyorum midem bulanıyor zar zor doyurmaya çalışıyorum kendimi. Dün gece mesela ay bir acıktım saat 12 eşime dedim kalk mutfağa gidelim ekmek arası peynir domates salatalık tuzladım ayıptır söylemesi hiç yaptığım bişey değildir normal zamanda aklıma gelmez yani onu bile o kadar zor yedim ki mide ağrıları bulantıları eşliğinde. Ağlıcaktım nerdeyse açım ben yemek istiyorum diye eşim de ne yapacağını şaşırdı yersin yersin diyo inşallah 3 aydan sonra düzelir biraz ya

Insallah düzelir bende bunlar haricinde baş ağrısı başladı çok kötü kalkamıyorum bile

Ben de öyle ya sürekli araştır oku kafam şişti mafoldum
Herkes de olmuyormuş ama ne bilim internette falan yazıyor ilk belirti göğüsmüş bilemedim ben de
İlk hamileliğimde kasık ağrım vardı bunda yok o yüzden taktım kafaya göğüs hassasiyetim var ama öyle dayanılmayacak gibi değil perşembe kontrol var bakalım ne olacak

Bende kasık ağrısı da yok delircem valla takıntı yaptım kendime bir sürü boş gebelik falanmı diye
Benimde öyleydi hafif ara ara kasık ağrıları geldi geçti onun dışında hiç bir belirti yaşamıyorum yalnız şu sıralar çok fazla herşeyi yediğim için midemi bozuyorum Gerçi o da hafif ishal yaptığından kabızlıktan kurtulmuş oldum bir süre. Keseyi ve bebeği gördükten sonra hiç bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle

Ben de öyle ya sürekli araştır oku kafam şişti mafoldum
Herkes de olmuyormuş ama ne bilim internette falan yazıyor ilk belirti göğüsmüş bilemedim ben de
Ben de ilk test yapmadan hamile olduğumu göğüslerimin aşırı büyümesinden anlamıştım başka bir belirtim yoktu çok hafif geçiriyorum belirtileri. İnşallah böyle devam eder.. sende de yoksa şükür herşey yolunda ilerliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…