- 16 Mayıs 2021
- 60
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir öncekinde doktor folidoce vermişti bunda sağlık ocağında doktor folbiol verdi ama çoğu kişi memnun değilmiş ben tekrar folidoce alıcamKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Bide kız kardeşimin bu hafta düğünü var, 2 ay önceden elbise aldım, o zaman oluyordu, suan bir kaç kilo daha zayıfım ama karin bölgem şişmiş resmen olmuyor bakalim napicamHer gebelikte biraz midem bulansada kilo versem diyorum ama bende bulanti olmuyor, resmen iştahım açıldı, en az 1 kilo aldım bu hafta herhlde
Niye folbiolden memnun değillermiş acaba, bir kaç doktor önermişti??bir öncekinde doktor folidoce vermişti bunda sağlık ocağında doktor folbiol verdi ama çoğu kişi memnun değilmiş ben tekrar folidoce alıcam
Gozunuz aydin, saglikla sıhhatli gelsinler inşallahMerhaba hanımlar. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım. Transfer tarihi 7 ağustos. 12. gün bhcg 444, 14. gün 891 çıktı. Perşembe günü kese görmeye gideceğim. 2 embriyo transfer edilmişti belki ikizdir
Gozunuz aydin guzel haberlerinizi bekliyoruzgünaydın kızlar bende yeni katıldım aranıza :) sat tarihim 11 temmuz ve 11 ağustosda sadece kan değerime baktırdım 957 çıktı ve henüz doktora gitmedim.Çünkü 3 ay önce gebeliğim kalp atışı olmadığı için sonlanmıştı bu sefer erken gitmek istemedim cuma günü randevum var inşallah her şey yolundadır bu sefer.Bu arada 5 yaşında bir kızım var.Hepimize sağlıklı doğumlar
canım burada da okudum başka forumlarda da okudum çok yüksekmiş folik değeri fazlası bebek için zararlı diyorlar ama kesin bir sonuç değil tabi ki.Ben o yüzden etkilendim ama cuma doktora gidince onu da sorucam.Niye folbiolden memnun değillermiş acaba, bir kaç doktor önermişti??
Bazi doktorlar da ancak bunun yeterli olabileceğini soyliyorlar, ben bi önce ki gebeligimde kullannmistim, 2 gunde 1 aliyordumcanım burada da okudum başka forumlarda da okudum çok yüksekmiş folik değeri fazlası bebek için zararlı diyorlar ama kesin bir sonuç değil tabi ki.Ben o yüzden etkilendim ama cuma doktora gidince onu da sorucam.
Gunaydin canlarim, sabahlari mide bulantisiyla nasil basa cikiyorsunuz? Birde kilo aliminiz ne alemde? Ben 1 kilo verdim hamile oldugumu ogrendigimden beri hala almadim sukur
Her gebelikte biraz midem bulansada kilo versem diyorum ama bende bulanti olmuyor, resmen iştahım açıldı, en az 1 kilo aldım bu hafta herhlde
GünaydınlarBen de öyle 0 mide bulantısı sürekli açım ne yesem diye dolanıyorum evde. Canım sürekli bişeyler istiyor
Ayy ne kadar guzel ya masallahh ama aman diyim dikkat edin kiloya daHer gebelikte biraz midem bulansada kilo versem diyorum ama bende bulanti olmuyor, resmen iştahım açıldı, en az 1 kilo aldım bu hafta herhlde
Merhaba Insallah bu sefer ki gebeliginizde bir sıkıntı çıkmaz saglikla alirsiniz kucaginiza insallahgünaydın kızlar bende yeni katıldım aranıza :) sat tarihim 11 temmuz ve 11 ağustosda sadece kan değerime baktırdım 957 çıktı ve henüz doktora gitmedim.Çünkü 3 ay önce gebeliğim kalp atışı olmadığı için sonlanmıştı bu sefer erken gitmek istemedim cuma günü randevum var inşallah her şey yolundadır bu sefer.Bu arada 5 yaşında bir kızım var.Hepimize sağlıklı doğumlar
aman aman sakin, ben 2 gun ictim benim piskolojimi mahvetti folbiolbir öncekinde doktor folidoce vermişti bunda sağlık ocağında doktor folbiol verdi ama çoğu kişi memnun değilmiş ben tekrar folidoce alıcam
Evet ben FolicUs kullaniyorum cok memnunum. FolicPlus zengin ama onu alerjim oldugu icin kullanamiyorum. Folicus sadece folik asit varFolikus kullanan var mı peki onun da icerigi bayaga zengin
Bazi doktorlar da ancak bunun yeterli olabileceğini soyliyorlar, ben bi önce ki gebeligimde kullannmistim, 2 gunde 1 aliyordum
Bi diyetisyene gidicem baska turlu olmaz her gebelik öncesi bu sefer kilo verip Hamile kalicam diyip, hic beceremedim bari cok kilo almiyimAyy ne kadar guzel ya masallahh ama aman diyim dikkat edin kiloya da
Merhaba Insallah bu sefer ki gebeliginizde bir sıkıntı çıkmaz saglikla alirsiniz kucaginiza insallah
Eger tahlil yaptıysanız ona göre karar vermiş olabilir çünkü benim kanda baya yüksek cikmisti birde icerik olarak yuksel miktarda ondanda olabilir 2. Gebeligimde solgarin folik aşısını kullanmistim, internette doc.dr.cagri gülümser var o kesinlikle o olmas diyordu folbiol oneriyordu, o yuzden 3.gebelikte folbiol kullandim. Suan yine ondan alicam herhlde. Benimde 2.gebeligim 5.ayinda dusukle sonuçlandı ama folikasit hic konu olmadi. Dusuk durumunda kan sulandirici yada progestan veriliyor bi sonraki gebelikte geneldeBen ilk kan testi sonucumu aldigimda doktorumu aradım ikiye cikarttirmisti folik asiti (folidice) sonrasında günde 1'e düştüm.
Gerçi benim düşük geçmişim var, hamilelik öncesinde maalesef sigara kullanımı ve 35 yaş üstü oluşum var belki onlardandir
Niye acaba sizi etkiledi bu kadar, merak ettim gerçekten ablamla görüştüm (doktor) biz gebelere folbiol veriyoruz, saglik bakanligini bunu oneriyor, içindeki dozun yeterli olduğunu söylüyorlar dediaman aman sakin, ben 2 gun ictim benim piskolojimi mahvetti folbiol
Neye alerjiniz var acaba ve nasıl fark ettinizEvet ben FolicUs kullaniyorum cok memnunum. FolicPlus zengin ama onu alerjim oldugu icin kullanamiyorum. Folicus sadece folik asit var