2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ya maşallah, bulantı olsun onlara bir şey olmasın

Rabbim ömür nasip ederse ne kadar kanama olsada farketmiyor, benimde ilk gebeligimde ilk günden 26.haftaya kadar kanamam oldu, bebisim saglikla dogdu cok sukur ama yasarken cok stresli geciyor zaman

Sonuclar guzel buyuk ihtimal gec döllenme olmus, doktora gitmek için biraz bekle derim cunku hemen belli olmaz, benim 2.gebeligimde 6 bin civarında yine belli olmamıştı karından :)
İlk gebeliğimi 42 değerle öğrenmiştim 5+2 de kese görülmüştü karından cuma günü gitmeyi düşünüyorum 5+1 olucam umarım görünür

Aaaa benimde kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım kendimce 3 ay beklemek istedim ve şimdi hamileyim cumartesi doktora gideceğim yine kalp atışını duymayacağım diye çok korkuyorum ama herşeyde kısmet zaten hayırlısı ile bebeğinize kavuşmanızı dilerim

Kızlar sizlerde de akıntı oluyor mu benimki bu aralar arttı sanki. Normal mi acaba ? Kaşıntı yanma vs yok sadece şeffaf veya sarımsı akintı

Canım kaçıncı hafta da duydunuz ? Bizde cuma gidicez 6+5 olucaz o gün. Insallh duyariz

Rabbim ömür nasip ederse ne kadar kanama olsada farketmiyor, benimde ilk gebeligimde ilk günden 26.haftaya kadar kanamam oldu, bebisim saglikla dogdu cok sukur ama yasarken cok stresli geciyor zaman
Ah ah,haklisiniz ilk gebeligim normaldi ne kanama ne de baska birsey doguma kadar gormedim cok sukur. Ikinci tup bebek idi, 8. haftada kalbi atarken kanama ile kaybettim. Bu ikizler ucuncu gebelik, o korku kalbe girmeye gorsun, bi lekelenme olsa hemen aglamaya basliyorum :)) Allah esirgesin insallah. Sag olun moral oldunuz

İlk gebeliğimi 42 değerle öğrenmiştim 5+2 de kese görülmüştü karından cuma günü gitmeyi düşünüyorum 5+1 olucam umarım görünür
Benimde ilk gebelikte aynı oyle 40 li biseydi, sonucu aldığımda ordaki bayan buyuk olasilikla gebelik yok demisti, moralim bozulmuştu, sonradan öğrendim tabi gec dollenmeymis vucut tipine göre değişebiliyor kere görülmesi ben alttan bakilmasin diye beklemeyi dusunuyorum biraz

Evt bende şuan kendimi tetikte hissediyorum, hep bi korku yine bisey olur mu diye, ikinci gebeligimde bende su gelmesi sonucu 20.haftada kaybettim zor şeyler tabi, insanin ister istemez icinde yer ediyor, 3.gebeligim cok sukur sorunsuz gecti tabi yine dikkatliydim ve hep yattım, suan da bebisim 1 yasinda, ister istemez hep ayaktayım pesindeyim, supriz bir gebelik oldu bu 4. insallah sorunsuz bir şekilde hepimiz tamamlarız bu sureci ve bebislerimizi aliriz kucaklara

Arkadaşlar aranızda bakicisi yada oyun ablasi olan var mi?? Ucretleri ne civarda merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…