- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
IdolumsunuzHerkeste aynı hassasiyet olmuyor, benim gebeliklerimde hic bulantim olmadi
Merhaba hayirli olsun tatli :) Yasin da gencmis masallahHerkese merhaba kizlar 22 yaşındayım ve hayırlısıyla artık şu an pazartesiye çekmiş bulunmaktayız geçen hafta gebe olduğumu öğrendim rabbim nasip ederse ya nişan ya Mayıs'ta bende anne olcam hayırlısıyla bu gruba mi Mayıs'a mi gecicem bilemedigim için buraya yazdım herkese hayırlı güzel gebelikler dilerim
Merhaba Fatoş, seninle aynı durumdayızSelamlar. İlk msjım olucak bu sayfaya umarım uzun zaman devam eder yazışmalarımız. Ben 2021 kasım annesi olacaktım nasip olmadı bebeğimi 9bucuk haftalıkken kaybettim. 3 ay sonra tekrar nasip etti mevla. İnşaallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur. 2 oğlum var bu 3. çocuğum olucak nasipse. 37 yaşındayım herkese sağlıklı günler dilerim
Merhaba hayirli olsun tatli :) Yasin da gencmis masallahInsallah sende saglikli bir sekilde alirsin bebisini kucagina
Mayis başı da olsanız buyuk ihtimalle burda olabilirsiniz :) bebislerin cogu erken doğuyor cunku
Bende 7+2 deyim cumartesi kalp atışını duyduk çok şükür darısı başınıza inşallah. İkinci bebeğim 13 yıl ara olunca ilkinden hiç farkı yok aynı heyecan hatta eşim beşik araba alalım diye tutturdu erken diye durduruyorum. Ama kardeşimin 6 yaşında oğlu var ikinci kız olcak inşallah 5 aya onlarda hiç heyecan yok bu sefer diyorlar süreyle mi alakali bilemiyorumyenı gelen arkadaslar hosgeldınız :) Benim tam 7 hafta bitti karın agrım ve bulantım var yarın doktora gıdecegız kalp atısı ıcın... Özellıkle 2. ve 3. gebelıgı olan annelere soruyorum ilkindekı duygu yogunlugu oldumu bız fazla normal karsıladık esıme dıyorum neden cok sevınmedık. Zaten anne babayız o duyguyu bılıyoruz ondandır dıyor :)
aramızda 2 gun var canım masallah :) muhtemelen ondandır cunku bebeklık zamanlarını daha unutmadık kızım 5 yasında hala kucuk sayılır... 13 yıl sonra nasılda tatlı gelır ınsanın kardesı olsunda arada kaç yas olursa olsunBende 7+2 deyim cumartesi kalp atışını duyduk çok şükür darısı başınıza inşallah. İkinci bebeğim 13 yıl ara olunca ilkinden hiç farkı yok aynı heyecan hatta eşim beşik araba alalım diye tutturdu erken diye durduruyorum. Ama kardeşimin 6 yaşında oğlu var ikinci kız olcak inşallah 5 aya onlarda hiç heyecan yok bu sefer diyorlar süreyle mi alakali bilemiyorum
Büyük bebismis senin daha ama yaş aralığı yakın daha iyi Cook ara vermiş biri olarak diyorum birlikte mis gibi büyürler oyun arkadaşı olurlararamızda 2 gun var canım masallah :) muhtemelen ondandır cunku bebeklık zamanlarını daha unutmadık kızım 5 yasında hala kucuk sayılır... 13 yıl sonra nasılda tatlı gelır ınsanın kardesı olsunda arada kaç yas olursa olsun
5+5 günlük gördümKızlar kaç haftalıkken kesmeyi gördünüz
KANAMA olmadığı sürece normal ben çok çektim karın ve kasık agrısı dayanamayıp iki kere acile gitmiştim bebek iyiydi normal dedi doktorSelam kızlar bir haftadan fazla oldu adet sancısı ve kasıkta batmalar var geçmiyor normal mi bu kadarı 2 defa kan verdim sadece bat 8 ağustostu
Üçüncü bebeğim olucak nasipse sürpriz oldu biz çok şaşırdık hazır değildim kızım küçük olduğu için düşünmüyorduk çok agladım şimdi alıştım varlıgına ama hala çok duygusalım eşim azıcık sinirlense ağlıyorum hemenyenı gelen arkadaslar hosgeldınız :) Benim tam 7 hafta bitti karın agrım ve bulantım var yarın doktora gıdecegız kalp atısı ıcın... Özellıkle 2. ve 3. gebelıgı olan annelere soruyorum ilkindekı duygu yogunlugu oldumu bız fazla normal karsıladık esıme dıyorum neden cok sevınmedık. Zaten anne babayız o duyguyu bılıyoruz ondandır dıyor :)
IdolumsunuzInsallah butun hamilelikler sizin ki gibi gecer
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız :) Benim tam 7 hafta bitti karın agrım ve bulantım var yarın doktora gıdecegız kalp atısı ıcın... Özellıkle 2. ve 3. gebelıgı olan annelere soruyorum ilkindekı duygu yogunlugu oldumu bız fazla normal karsıladık esıme dıyorum neden cok sevınmedık. Zaten anne babayız o duyguyu bılıyoruz ondandır dıyor :)
5 ağustos olduğuna eminmisiniz, temmuz olabilir miMerhaba bende aranıza yeni katıldım. bir tane 5 yaşında oğlum var 2. hamileliğim.. :) sat ilk günü 5ağustos. doktora daha gitmedik randevu anca aldık çok yoğundu. ama uygulamalarda bugün 6+0 yani 7haftalığız herelde kese kalp atışı hepsi gözükür. şuanda birşey hissiyatım yok bakalım ilerde neler olacak. herkese sevgiler Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizin bebelerini=)
Merhaba kızlar kan değerlerim şöyle..
11.08.2021 - 48
13.08.2021- 84.24
16.08.2021 - 321
Normal dimi artışlar