2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba hayirli olsun tatli :) Yasin da gencmis masallah Insallah sende saglikli bir sekilde alirsin bebisini kucagina

Merhaba Fatoş, seninle aynı durumdayız . Benimde iki oğlum var. 36 yaşındayım. İnş sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz. Hoşgeldin aramıza.

yenı gelen arkadaslar hosgeldınız :) Benim tam 7 hafta bitti karın agrım ve bulantım var yarın doktora gıdecegız kalp atısı ıcın... Özellıkle 2. ve 3. gebelıgı olan annelere soruyorum ilkindekı duygu yogunlugu oldumu bız fazla normal karsıladık esıme dıyorum neden cok sevınmedık. Zaten anne babayız o duyguyu bılıyoruz ondandır dıyor :)

Bende 7+2 deyim cumartesi kalp atışını duyduk çok şükür darısı başınıza inşallah. İkinci bebeğim 13 yıl ara olunca ilkinden hiç farkı yok aynı heyecan hatta eşim beşik araba alalım diye tutturdu erken diye durduruyorum. Ama kardeşimin 6 yaşında oğlu var ikinci kız olcak inşallah 5 aya onlarda hiç heyecan yok bu sefer diyorlar süreyle mi alakali bilemiyorum

aramızda 2 gun var canım masallah :) muhtemelen ondandır cunku bebeklık zamanlarını daha unutmadık kızım 5 yasında hala kucuk sayılır... 13 yıl sonra nasılda tatlı gelır ınsanın kardesı olsunda arada kaç yas olursa olsun

Büyük bebismis senin daha ama yaş aralığı yakın daha iyi Cook ara vermiş biri olarak diyorum birlikte mis gibi büyürler oyun arkadaşı olurlar

Selam kızlar bir haftadan fazla oldu adet sancısı ve kasıkta batmalar var geçmiyor normal mi bu kadarı 2 defa kan verdim sadece bat 8 ağustostu
KANAMA olmadığı sürece normal ben çok çektim karın ve kasık agrısı dayanamayıp iki kere acile gitmiştim bebek iyiydi normal dedi doktor

Üçüncü bebeğim olucak nasipse sürpriz oldu biz çok şaşırdık hazır değildim kızım küçük olduğu için düşünmüyorduk çok agladım şimdi alıştım varlıgına ama hala çok duygusalım eşim azıcık sinirlense ağlıyorum hemen

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. bir tane 5 yaşında oğlum var 2. hamileliğim.. :) sat ilk günü 5ağustos. doktora daha gitmedik randevu anca aldık çok yoğundu. ama uygulamalarda bugün 6+0 yani 7haftalığız herelde kese kalp atışı hepsi gözükür. şuanda birşey hissiyatım yok bakalım ilerde neler olacak. herkese sevgiler Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizin bebelerini=)

Elbette bi tecrübe oluyor ama yinede biz cok heyecanlandik çünkü hiç biri birbirine benzemiyor sadece surec daha tanıdık, neyle karşılacagini bilmek biraz daha rahatlatıyor insani

5 ağustos olduğuna eminmisiniz, temmuz olabilir mi normalde 6.haftalarda kese gozukuyor ama kalp atisi bazen biraz daha geç duyulabiliyor, bir de döllenme durumu onemli, gec döllenme olmuşsa keseden gec gözükebiliyor

Nasilsiniz?
Cmt benim bebeler az bir miktar aktif kanama ile beni korkuttu, şansa hastanenin kapisinin onundeydim hemen depot igne vurduk kanama kesildi. Sonrasi yatis/dinlenme :)) bugun dr'uma gittim ikizler yerinde, yolk keseleri var, haftaya kalp atisini bekliyoruz insallah.
Iste bu da tup bebek annelerinin kaderi, lekelenme/kanama... Allah beterinden saklasin.
Ikiz olunca bulanti fena, neden bulandigini bile anlamiyorum, esime diyorum ki "genele karsi bi bulanti bu " :))

bugün biz de duyduk kalp atışını, bir sürü endişeyle gittim daha önce düşük oldu diye ama ferahladı içim kalp sesini duyunca, hepimize nasip etsin Allah'ım

37 yaşındayım bu arada, hiç bulantım yok, annemde de yokmuş halalarımda da artık ona bağlıyorum :) halsizlik uyku hali ve göğüslerde inanılmaz ağrı var bir tek.

hepimiz sonuna kadar böyle olumlu güzel sonuçlarla gideriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…