2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ya bu mide bulantısı koku hassasiyeti ne zaman başlıyor, ben 4+6 dayım hiçbir hassasiyet yok henüz sadece adet sancısı gibi ağrılar o kadar

Kızlar ben tam bir kahve bağımlısıyım en sert olan filtre kahveler favorimdir hamilelğimi öğrendiğimden beri içmemeye gayret ediyorum
6+2 oldum gebeliğide cok erken öğrendim o günden beri sadece 2 tane içtim doktorum günde 1 tane içebilirsin sorun yok dedi ama içsel olarak zarar verirmiyim düşüncesiyle içmemeye gayret ediyorum sizde durumlar nasıl benim gibi kahve bağımlsı olan arkadaslar varmı içimizde 🙃
Benim bu, hatta öğrenmeden önceki hafta günde 5-6 bardak tükettim uyanamadığımdan. Şimdi günde 1 bardaktanda az içmeye çalışıyorum. Evde olsam onuda içmem ama işe gidince gözüm açılmıyor mecbur kalıyorum. Haftasonları tüketmiyorum hiç. 🤗

Selam kızlar bir haftadan fazla oldu adet sancısı ve kasıkta batmalar var geçmiyor normal mi bu kadarı 2 defa kan verdim sadece bat 8 ağustostu

Selamlar. İlk msjım olucak bu sayfaya umarım uzun zaman devam eder yazışmalarımız. Ben 2021 kasım annesi olacaktım nasip olmadı bebeğimi 9bucuk haftalıkken kaybettim. 3 ay sonra tekrar nasip etti mevla. İnşaallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur. 2 oğlum var bu 3. çocuğum olucak nasipse. 37 yaşındayım herkese sağlıklı günler dilerim 🤗🤗🤗

Herkese merhaba kizlar 22 yaşındayım ve hayırlısıyla artık şu an pazartesiye çekmiş bulunmaktayız geçen hafta gebe olduğumu öğrendim rabbim nasip ederse ya nişan ya Mayıs'ta bende anne olcam hayırlısıyla bu gruba mi Mayıs'a mi gecicem bilemedigim için buraya yazdım herkese hayırlı güzel gebelikler dilerim❤️

Herkese merhaba kizlar 22 yaşındayım ve hayırlısıyla artık şu an pazartesiye çekmiş bulunmaktayız geçen hafta gebe olduğumu öğrendim rabbim nasip ederse ya nişan ya Mayıs'ta bende anne olcam hayırlısıyla bu gruba mi Mayıs'a mi gecicem bilemedigim için buraya yazdım herkese hayırlı güzel gebelikler dilerim❤️
Mayis başı da olsanız buyuk ihtimalle burda olabilirsiniz :) bebislerin cogu erken doğuyor cunku

Selamlar. İlk msjım olucak bu sayfaya umarım uzun zaman devam eder yazışmalarımız. Ben 2021 kasım annesi olacaktım nasip olmadı bebeğimi 9bucuk haftalıkken kaybettim. 3 ay sonra tekrar nasip etti mevla. İnşaallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur. 2 oğlum var bu 3. çocuğum olucak nasipse. 37 yaşındayım herkese sağlıklı günler dilerim 🤗🤗🤗
Hayirli olsun bende 2 kiz annesiyim, supriz bebisle bu gruptayim, insallah saglikla gelir tüm bebisler 🤗😊

X