- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
Ahh ayniyiz kuzumevet canım bende başladım,kan değerim düşük ççıktı biraz o yüzden demir ilaacı veriyorum dedi. folik asit ve tabi oksapar :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ayniyiz kuzumevet canım bende başladım,kan değerim düşük ççıktı biraz o yüzden demir ilaacı veriyorum dedi. folik asit ve tabi oksapar :/
Canım bizimde 10 günlük deniz tatili planımız vardı hamileliğimden önce ayarlamıştık, 9 saat uçuş tek yön.. ebeme sordum, bir sıkıntı olmayacağını söyledi o yüzden plan devamHerkese merhaba. 5+1 hamileyim insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almak nasip olur hepimize :) esimle 3 gunluk kisa bir tatil planimiz vardi gebelikten once ayarlamistik kendi aracimizla gitmek uzere. Suan gitmeye cekiniyorum ama gitmek de istiyorum bu konuda fikirlerinizi merak ettim siz olsaniz ne yapardiniz?
Proflar egitim verdikleri icin hem kendileri hemde asistanları ilgileniyor, e ona gore de ikili muayene şansın oluyor. Ben cok beğeniyorum o yüzdenBen de tam tersi proflara hiç güvenmiyorum operatör drlar daha iyi çünkü direkt ameliyatlara girdikleri için pratikte daha tecrübeliler proflar genelde yaşlı ve hiç uğraşmayan tipler
Kabızlık yaşıyorum bende kuzum, kefirle rahatladim biraz. Dene istersenHerkese merhaba hamiş anneler benim bu zamana dek sadece karın agrım vardı mide bulantısı da başladı yemeklerden sonra ne yersem bulanıyor tatlıyı zaten tamamen unuttum aklıma bile gelmiyor salçalı yemekler tuzlu domates acılı ekşili salata peynirli sigara böreği ve et yiyorum sürekli canım bunları istiyor günde bi tane soda içiyorum bacak agrısı kalmadı çok şükür ama kabızlık sorunum hiç bitmiyor sürekli karın agrısı çekiyorum incir işe yarıyor ama onuda yiyemiyorm başka denedim işe yaradı dediğiniz bi şey var mı sizde kabızlık yaşıyor musunuz?
Yaa kefir seviyorum deneyeyim teşekkür ederimKabızlık yaşıyorum bende kuzum, kefirle rahatladim biraz. Dene istersen
Aynen kefir birebir her gün bi bardak içiyorum ben de hiç kabızlık olmadı şükürYaa kefir seviyorum deneyeyim teşekkür ederim
Yarın ilk işim kefir almak olacak teşekkür ederimAynen kefir birebir her gün bi bardak içiyorum ben de hiç kabızlık olmadı şükür
Canım konserve mısır dene afedersin vücut hazmedemedigi için direk sürüyor bağırsaklar mısırı.Herkese merhaba hamiş anneler benim bu zamana dek sadece karın agrım vardı mide bulantısı da başladı yemeklerden sonra ne yersem bulanıyor tatlıyı zaten tamamen unuttum aklıma bile gelmiyor salçalı yemekler tuzlu domates acılı ekşili salata peynirli sigara böreği ve et yiyorum sürekli canım bunları istiyor günde bi tane soda içiyorum bacak agrısı kalmadı çok şükür ama kabızlık sorunum hiç bitmiyor sürekli karın agrısı çekiyorum incir işe yarıyor ama onuda yiyemiyorm başka denedim işe yaradı dediğiniz bi şey var mı sizde kabızlık yaşıyor musunuz?
Kuru kayısı kesinlikle birebir kabızlık için benim doktorum bana hergün sabah 2-3 tane yemem gerektiğini önerdi sağolsun hiç sorun yasamıyorum sizede tavsiye ederimHerkese merhaba hamiş anneler benim bu zamana dek sadece karın agrım vardı mide bulantısı da başladı yemeklerden sonra ne yersem bulanıyor tatlıyı zaten tamamen unuttum aklıma bile gelmiyor salçalı yemekler tuzlu domates acılı ekşili salata peynirli sigara böreği ve et yiyorum sürekli canım bunları istiyor günde bi tane soda içiyorum bacak agrısı kalmadı çok şükür ama kabızlık sorunum hiç bitmiyor sürekli karın agrısı çekiyorum incir işe yarıyor ama onuda yiyemiyorm başka denedim işe yaradı dediğiniz bi şey var mı sizde kabızlık yaşıyor musunuz?
Ben günde 2 Türkkahvesi içiyorum ilk hamileliğimde de içmiştim bu arada ben şuan 4+3 üm sizin kese kalp atışı falan duyuldumuKızlar ben tam bir kahve bağımlısıyım en sert olan filtre kahveler favorimdir hamilelğimi öğrendiğimden beri içmemeye gayret ediyorum
6+2 oldum gebeliğide cok erken öğrendim o günden beri sadece 2 tane içtim doktorum günde 1 tane içebilirsin sorun yok dedi ama içsel olarak zarar verirmiyim düşüncesiyle içmemeye gayret ediyorum sizde durumlar nasıl benim gibi kahve bağımlsı olan arkadaslar varmı içimizde
Bende litre ile içerdim ama gebeliklerimde hic içmedim ve artık normalde de cok icmemeye gayret ediyorum çünkü insanın frekansını düşürüyormuş ve bu da bir çok farklı hastalığa sebep olabiliyormuş birde yeni bi haber okumuştum, okul hayatim boyunca sabahları kahve ile güne başlardım ve yine geceleride devam ederdim, habere göre sabahları içilen kahve kan şekerini düzensiz bir şekilde yukseltiyormusKızlar ben tam bir kahve bağımlısıyım en sert olan filtre kahveler favorimdir hamilelğimi öğrendiğimden beri içmemeye gayret ediyorum
6+2 oldum gebeliğide cok erken öğrendim o günden beri sadece 2 tane içtim doktorum günde 1 tane içebilirsin sorun yok dedi ama içsel olarak zarar verirmiyim düşüncesiyle içmemeye gayret ediyorum sizde durumlar nasıl benim gibi kahve bağımlsı olan arkadaslar varmı içimizde
Merhaba, kabızlık icin kuru kayısı ve kuru erigi kesip zeytinyaginin icinde bekletip yag ile birlikte tuketebilirsiniz, ozellikle sabahları yada gece 1 kasik iyi gelecektir kucuk bir kavanoz hazırlayıp duzenli olarak kullanabilirsinizHerkese merhaba hamiş anneler benim bu zamana dek sadece karın agrım vardı mide bulantısı da başladı yemeklerden sonra ne yersem bulanıyor tatlıyı zaten tamamen unuttum aklıma bile gelmiyor salçalı yemekler tuzlu domates acılı ekşili salata peynirli sigara böreği ve et yiyorum sürekli canım bunları istiyor günde bi tane soda içiyorum bacak agrısı kalmadı çok şükür ama kabızlık sorunum hiç bitmiyor sürekli karın agrısı çekiyorum incir işe yarıyor ama onuda yiyemiyorm başka denedim işe yaradı dediğiniz bi şey var mı sizde kabızlık yaşıyor musunuz?
Bana da herşey kokuyr özellikle yumurta kokuyr bazen dünya nisan anneleri hayırlı olsun sizlerin gebelikleride sağlıkşa kucağınza alırsınz inşllh bnm süpriz yumurtam da nisan başını bulabilirmiş geç döllenme sanrmMerhabalar kızlar ben de nasipse nisan annesiyim. 6+5deyim. Her şey inanılmaz kötü kokuyor, hiç iştahım yok. Tek iştahla yediğim şey bol limonlu salata. Bakalım ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi doğru olacak mı. Tatlı asla istemiyorum. 2 haftada 2 kilo verdim zaten.
Canım kafeinsiz olan decaf filtre kahvelerden al, ben bir tek öyle çare bulabildim, baya tatmin ediyorKızlar ben tam bir kahve bağımlısıyım en sert olan filtre kahveler favorimdir hamilelğimi öğrendiğimden beri içmemeye gayret ediyorum