2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
😃😃😃 Aile hekimliğinde versem yine kan ay napacağım hiç bilmiyorum her şeyi yiyesim ve yapasım var 😂😂😂
Ben hiç üşenmiyorum ya boğazım bir açıldı anlatamam Allahtan zayıfım boyda uzun olunca yediklerim belli olmuyor 😂🤣 yoksa yanmıştım.. Aile hekiminde gebelik testine bakıyorlar mı bilmiyorum ben hep özelde verdim kanları doktor sonradan yönlendirdi aile hekimine

Ben hiç üşenmiyorum ya boğazım bir açıldı anlatamam Allahtan zayıfım boyda uzun olunca yediklerim belli olmuyor 😂🤣 yoksa yanmıştım.. Aile hekiminde gebelik testine bakıyorlar mı bilmiyorum ben hep özelde verdim kanları doktor sonradan yönlendirdi aile hekimine
Resmen aynı kaderi paylaşıyoruz 😃😃😃 Bende aynıyım, zayıf ve uzun. 3 4 gündür böyleyim inşaallah biraz kilo alırım😃😃 aile hekiminde daha önce gebelik var mı diye baktırmıştım negatif çıkmıştı yine bakarlar diye düşünüyorum 😊

Benimde hem kasık ağrılarım var, hemde bel ağrılarım var ne ararsan var bende, doktora daha gidemedim ne durumdayım bilemiyorum sizlerden güzel haberleri aldıkça bana bile heyecan geliyor.

Bir kızım var ve yine kızım olsun isterim. Kızım da 13 Nisan 2013 doğumlu koç burcu ve çok sakin bir çocuk isallah bu bebegimde ablasına çeker. Anne hamileyken ne kadar sakin olursa mutlu olursa uyur dinlenirken bebek de aynen öyle oluyor.
Ben ilk hamileliğimde çok sinirliydim kızımda şuan çok sinirli gerçekten tam 2. 5 yaşında bende kızım olsun istiyorum tekrar ben boğa burcuyum bu bebeğimde boğa burcu olucak sakin bir bebek olur inşallah🙏🙏 bu arada çin takviminde erkek çıkıyor bakalım sağlıklı olsunlarda önceliğimiz o

Benimde çin takvimi erkek gösteriyor rüyalarımda hep erkek görüyorum ama eşimin babasıda hep kız olcak diyor ben hep bir abisi olsun istiyorum ikinci bebişin bakalım artık herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin tek dileğim o 🤲🏻🥰❤️
Tabikiiii sağlıkla kucağımıza alalım,bizimki his🙏😍

Merhaba kızlar Allah nasip ederse bende Nisan annesi olacağım farklı hastane ve farklı saatlerde beta hgc baktırdım azmı artmış değerim emin değilim
11.08.2021 saat 16:30 -- 45 hgc
13.08.2021 saat 10:30 -- 84.24 hgc
dediğim gibi hastaneler farklı saatlerde farklı tam 48 saat sonra veremedim
Merhaba canım hamilesin değerin 2 ye katlanmıs 😍 son adet tarihin nedir ? Onun üstünde hesaplamasjnı yapabiliriz.

Gynoferon diye bir ilaç
Bana başlatmadı doktor herhalde demirim normal yada önümüzdeki hafta kontrole gittiğimde yazar belki şuan sadece folikasit ve progestan fitil kullanıyorum benim vitamine ihtiyacım var öncesinde hep pharmaton kullanıyordum yorgunluğumu halsizliğimi alıyordu hamile kalınca bıraktım ne olur ne olmaz diye doktora gidince tekrar sorucam

Cikti canm sukur bebeğe zararı yok ama benm için takip edilecek 2 haftada bir kontrole gideceğim belki alırız kisti dedi bnde pazartesi başka doktora gideceğim tekrar olmazsa merkeze gitcem ama simdilik sorun yok dedi ya buna da şükür
Çok sevindim gözünüzaydın 🧿içinizi ferah tutun herşey güzel olacak 🙏

Zaten kabizliktan muzdaribim, üstüne biber ekecek desene. Kefir ağzıma surmezdim el mahkum iciyorum napayim, kayisili activa yiyorum bide bol su. Bakalım sonumuz ne olacak
Kabızlık kasiklarima ağrı da yapıyor bugün yine zeytinyağ içeceğim. Cok fena oluyor çok. Hamilelik öncesi hiç kabızlık yasamazdim son iki hamilelikte yaşamaya başladım
😃😃😃 Aile hekimliğinde versem yine kan ay napacağım hiç bilmiyorum her şeyi yiyesim ve yapasım var 😂😂😂
Ben gebelik varmi diye aile hekimin de kan tahlili yaptırıyorum sonra doktor randevusu öncesi yine aile hekimin de hemşire ile tüm kan testlerini yaptırıp sonuç ile doktora gidiyorum. Şu pandemi döneminde hastanede çok oyalanmamis oluyorum.

Insallah canm ınsallah ❤ ama çok kötüyüm bulanti çok çok fazla hem ac karnına oyle tok karnına daha beter surekli bas donmesi uyku hali var
Bulantı dısında bendede saydıklarının hepsi var bugun o kadar basım döndü ki işe bile gidemedim umarım geçicidir iş yasantım cok hareketli olduğu için doktorum bama progeston fitil yazdı o da bu tip yan etkiler yapabiliyormus hayırlısı artık sonu güzel olsunda insallah ana olmak kolay değil 😁🥰

Kabızlık kasiklarima ağrı da yapıyor bugün yine zeytinyağ içeceğim. Cok fena oluyor çok. Hamilelik öncesi hiç kabızlık yasamazdim son iki hamilelikte yaşamaya başladım

Ben gebelik varmi diye aile hekimin de kan tahlili yaptırıyorum sonra doktor randevusu öncesi yine aile hekimin de hemşire ile tüm kan testlerini yaptırıp sonuç ile doktora gidiyorum. Şu pandemi döneminde hastanede çok oyalanmamis oluyorum.
Çok teşekkürler🥰

Gyneferon ben kullanmıstım yaklasık 6 ay kadar bana cok cok iyi gelmişti bütün kan değerlerim olması gerektiği gibi oldu demir depolarım doldu sadece büyük tuvaletini yaptığınızda cok ağır metal bir koku bırakıyor 😁
Benimde ilk kullanışım inşallah bana da faydası olur, teşekkür ederim yorumunuz icin 😍

Bana başlatmadı doktor herhalde demirim normal yada önümüzdeki hafta kontrole gittiğimde yazar belki şuan sadece folikasit ve progestan fitil kullanıyorum benim vitamine ihtiyacım var öncesinde hep pharmaton kullanıyordum yorgunluğumu halsizliğimi alıyordu hamile kalınca bıraktım ne olur ne olmaz diye doktora gidince tekrar sorucam
Düşük çıkmadı zaten değerim, hamilelikte lazım olacak tedbirli gidelim dedi. Bakalım

X