2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kabızlık kasiklarima ağrı da yapıyor bugün yine zeytinyağ içeceğim. Cok fena oluyor çok. Hamilelik öncesi hiç kabızlık yasamazdim son iki hamilelikte yaşamaya başladım

Ben gebelik varmi diye aile hekimin de kan tahlili yaptırıyorum sonra doktor randevusu öncesi yine aile hekimin de hemşire ile tüm kan testlerini yaptırıp sonuç ile doktora gidiyorum. Şu pandemi döneminde hastanede çok oyalanmamis oluyorum.
Bende oyle asla bilmem nerdeyse bu kabızlığı 😬 beter bişey. Geçer inşallah 🙏

Bebek için veriyodur o zaman mantıklı aile hekimi de öyle bişeyler demişti bana demir takviyesine başlıcaz diye
Ben eğitim ve araştırma Hastanesi'ne gidiyorum, prof lara daha çok güveniyorum açıkçası, aile hekimine gittim 8 kasimda gel yeniden dedi iki buçuk ay sonrası. 🤷 Sistem garip

Bulantı dısında bendede saydıklarının hepsi var bugun o kadar basım döndü ki işe bile gidemedim umarım geçicidir iş yasantım cok hareketli olduğu için doktorum bama progeston fitil yazdı o da bu tip yan etkiler yapabiliyormus hayırlısı artık sonu güzel olsunda insallah ana olmak kolay değil 😁🥰
2 hafta snra geçmezse oyle yazacak bana da ilaç iste ınsallah geçer de gerek kalmaz

Merhaba, öncelikle Rabbim herkese Sağlıklı hamişlikler geçirmeyi nasip etsin. Dün hamile olduğumu öğrendim:) Sanıyorum ki 5 haftalığım😃 Bthcg 10.782 çıktı. Pazartesiye kadar doktora gitmeyeceğiz ama birsürü vesvese düşünüyor insan dış gebelik olur mu vs diye. Süreci nasıl oluyor, 2 günde 1 kan vermek gerekiyor mu? Bu arada sürekli açım😭🤣 Hiçbir şekilde doymuyorum. Siz neler yaşıyorsunuz?:)
Merhaba, hos geldin aramiza :) Tebrik ederiz sende insallah sag saglim kucagina alirsin yavrunu 😊🌸
Ben bir kere kan verdim, doktora gittigimde 10 gun sonra bidaha gel su tahlillerle dedi. Sende doktorun ne derse oyle devam et bence 🥰
Istahim acilmadi simdilik cok sukur, bulantilarim da henuz yok, yanliz sadece hastayim suan grip olmusum iyilestim sayilir sadece oksurugum kaldi.

Herkese merhaba. 5+1 hamileyim insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almak nasip olur hepimize :) esimle 3 gunluk kisa bir tatil planimiz vardi gebelikten once ayarlamistik kendi aracimizla gitmek uzere. Suan gitmeye cekiniyorum ama gitmek de istiyorum bu konuda fikirlerinizi merak ettim siz olsaniz ne yapardiniz?

Günaydın annecikler bugun 4+1 im ama benim hiç belirtim yok aranızda benim gibi belirti yaşamayan varmı gerçi ilk kızımdada belirtim olmamıştı ama yinede endişelenmiyor değilim belirtim olmadığı için

5+2 den selam teyzeleri 🥰

Eklentiler

• IMG_20210814_122334.jpg
    IMG_20210814_122334.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 48
Demir ilacina baslayan var mi kizlar? Doktorum demir depolarini dolduralim dedi bugün başladım, günde iki progestan fitil var, folikasit var bide oksapar verdi. Gün içinde dolu dolu geçiyor ilaclarla vitaminlerle🤷
evet canım bende başladım,kan değerim düşük ççıktı biraz o yüzden demir ilaacı veriyorum dedi. folik asit ve tabi oksapar :/

Merhaba, hos geldin aramiza :) Tebrik ederiz sende insallah sag saglim kucagina alirsin yavrunu 😊🌸
Ben bir kere kan verdim, doktora gittigimde 10 gun sonra bidaha gel su tahlillerle dedi. Sende doktorun ne derse oyle devam et bence 🥰
Istahim acilmadi simdilik cok sukur, bulantilarim da henuz yok, yanliz sadece hastayim suan grip olmusum iyilestim sayilir sadece oksurugum kaldi.
Çok teşekkürler, geçmiş olsun öncelikle:) İnşaallah herkes sağsalim kavuşur bebişine. Pazartesi aile hekimimize gideceğiz inşallah bakalım ondan sonraki süreç nasıl gidecek😌

Ben eğitim ve araştırma Hastanesi'ne gidiyorum, prof lara daha çok güveniyorum açıkçası, aile hekimine gittim 8 kasimda gel yeniden dedi iki buçuk ay sonrası. 🤷 Sistem garip
Ben de tam tersi proflara hiç güvenmiyorum operatör drlar daha iyi çünkü direkt ameliyatlara girdikleri için pratikte daha tecrübeliler proflar genelde yaşlı ve hiç uğraşmayan tipler 😑

Günaydın annecikler bugun 4+1 im ama benim hiç belirtim yok aranızda benim gibi belirti yaşamayan varmı gerçi ilk kızımdada belirtim olmamıştı ama yinede endişelenmiyor değilim belirtim olmadığı için
Hayırlı olsun bebiş sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🧿 ben de pek belirti yaşamayanlardanım herşey yolunda gidiyorsa belirtisiz sıkıntısız ilerlemek daha iyi bence 🥰

Kızlar aranız da hem devlet hastahanesine hemde özele giden var mı? ben özele gidiyorum ama devlet hastahanesinde farklı bir doktora da bir yandan görülmek istedim
Evet ben gidiyorum devlette rutin kontroller özelde de daha detaylı incelemeye gidiyoruz doktorlar zaten ilk aylarda aynı şeyleri söylüyor özelle devlet pek bir farkı yok yalnız ilerki aylarda bu tarama testleri vs mutlaka özelde yaptırıcam devlette hem sıra bulamıyosun hem de cihazlar yeteri kadar iyi değil

Herkese merhaba hamiş anneler benim bu zamana dek sadece karın agrım vardı mide bulantısı da başladı yemeklerden sonra ne yersem bulanıyor tatlıyı zaten tamamen unuttum aklıma bile gelmiyor salçalı yemekler tuzlu domates acılı ekşili salata peynirli sigara böreği ve et yiyorum sürekli canım bunları istiyor günde bi tane soda içiyorum bacak agrısı kalmadı çok şükür ama kabızlık sorunum hiç bitmiyor sürekli karın agrısı çekiyorum incir işe yarıyor ama onuda yiyemiyorm başka denedim işe yaradı dediğiniz bi şey var mı sizde kabızlık yaşıyor musunuz?

X