2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor ben günde 10 bez değiştirsem 10 nuda kakalı oluyor normal mi bu birde dışkısı bazen yeşil bazen sarı ama genelde sıvı yapışkan uzayan bişey sizinkiler nasıl

Kızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor ben günde 10 bez değiştirsem 10 nuda kakalı oluyor normal mi bu birde dışkısı bazen yeşil bazen sarı ama genelde sıvı yapışkan uzayan bişey sizinkiler nasıl

Ben çok bez değiştirmiyorum günde 4 5 bez oda hepsi kakalı oluyor.
Bizimkiler hep sarı sıvı şeklinde

Kizlar sizin de gogusleriniz hep acik mi ? Yani ben mi anormalim anlamiyorum goguslerim hep acik, annem neyse de k.validemin yaninda artik fena saldigimi dusunuyorum. 🤭
Açık büfe her daim hem de ben de çok saldım valla.
Ben çok bez değiştirmiyorum günde 4 5 bez oda hepsi kakalı oluyor.
Bizimkiler hep sarı sıvı şeklinde
Yaa ne güzel bizim de öyle olur umarım Lila kadar olunca ☺️

Cnm bizde günde 4 5 defa değişiyoruz ve sarı kakası

Aynen bende ondan açmıyorum hemen işte yoksa emdikçe pırtlıyor 🥲
Öyle cnm her yaptığında açsam bez dayanmaz bize zaten azar azar yapiyo bende kucuk pamuklu bez koyuyorum poposuda zarar girmiyo bari ve bez uzun sureli kullaniyoruz

Biz de cok sık değiştirmiyoruz günde 5 falan , hepsi kakalı oluyor sarı renkte

Kızlar emzirme sonrası sağım yapınca kaç cc süt çıkıyor sizden acaba? Benimde 1 saat önce emmişti sağım yaptım 30 cc çıktı her 2 memeden de. Normal midir acaba yoksa sütüm az mı? Siz sağım yapınca kaç cc çıkıyor sütleriniz?

Benim gibi olan yok galiba bizimki emiyo ama çoğunlukla mama alıyo o yüzden sanırım günde en fazla 2 kere kakasını yapıyo. Ama en fazla 5-6 saatte bir değiştiriyorum çok çiş yapıyo dolduruyor yani.

Her zaman böyleydi ben alışığım ama lohusa halimle tahammülüm yok
Onun sevdiği tek bir evlat var her şeyin en iyisi ve en güzeli onun olmalı diye düşünür öyle olamayınca olana kin ile yaklaşır ..
offf uZun uzun yazağım bu günleri unutmamak için .. çabuk unutup çabuk affederim herkesi olduğu gibi kabul ederim ben bu kez böyle olmasın istiyorum..
kv delere alınmayın kızlar beterin beteri var ..
Canini sıkan kimseyi etrafinda tutma bosver, 2 yumurta kirar yersin en azindan gozun gormez kulagin duymaz..

Benim gibi olan yok galiba bizimki emiyo ama çoğunlukla mama alıyo o yüzden sanırım günde en fazla 2 kere kakasını yapıyo. Ama en fazla 5-6 saatte bir değiştiriyorum çok çiş yapıyo dolduruyor yani.
Ne kadar sıklıkta mama veriyosun canim ? Benimkini doktor 3 ogune dusurdu, haftaya tamamen birakmayi hedefliyor ama bence sutum yetecek miktarda degil..

Bez miktarini saymadim ama gunde 3-4 kere kaka yapiyor. Kaka gordugum an degistiriyorum. Sade çişli olunca da sari cizgi ne kadar maviye donmusse ona gore degistiriyorum

Ne kadar sıklıkta mama veriyosun canim ? Benimkini doktor 3 ogune dusurdu, haftaya tamamen birakmayi hedefliyor ama bence sutum yetecek miktarda degil..
Biz hastanede başladık canım şekeri düşük çıktığı için. Hastanede 1 ölçek veriyorduk sonra 2 ye çıkardık. Sarılık döneminde 2 saatte bir 1 ölçek, 1 buöuk ölçek veriyorduk. Şimdi 3 maksimum 4 saatte bir kendi acıkıyıp ağladığında önce emziriyorum sonra 2-3 ölçek yapıyorum. Yani mesela 3 saat ve daha uzun aç kaldıysa ve az emdiyse 3 ölçek yapıyorum. Güzel emdiyse 3 ölçek yapsam da bitirmiyo. Ben kafama göre araştırıp ayarladım. Doktora sordum doğru yapıyosun dedi.

Biz hastanede başladık canım şekeri düşük çıktığı için. Hastanede 1 ölçek veriyorduk sonra 2 ye çıkardık. Sarılık döneminde 2 saatte bir 1 ölçek, 1 buöuk ölçek veriyorduk. Şimdi 3 maksimum 4 saatte bir kendi acıkıyıp ağladığında önce emziriyorum sonra 2-3 ölçek yapıyorum. Yani mesela 3 saat ve daha uzun aç kaldıysa ve az emdiyse 3 ölçek yapıyorum. Güzel emdiyse 3 ölçek yapsam da bitirmiyo. Ben kafama göre araştırıp ayarladım. Doktora sordum doğru yapıyosun dedi.
Sen de benim gibi sutu yetmeyenlerdensin desene. Ne yapalim saglik olsun, arastirip ve doktorun onerilerini dikkate alarak emzirme + mama olarak ilerleriz. 💕

Kızlar yazamadım bende lila bir kaç gündür gündüz uykularina çok zor dalıyor sürekli meme de kalmak istiyor.
Memeyi veriyorum emiyor uyuyor çekiyorum geri uyanıyor.
Geceleri zaten sık sık emiyor gündüzleri de öyle olmaya başladı ben bugün artık perte çıktım.
Başım ağrıyor uykusuzluktan 😖
Ben sütümü sağmıyorum çünkü sürekli emiyor doldur boşalt olayı yapıyoruz.
Yine de gorumcem sağma makinesi almıştı bana memnun kaldım.
Memeler sürekli açık İzmir böyle giderse evde dön sutyen gezeceğim ben aşırı sıcaklıyorum 🥲
Bir de sürekli meme de zaten kapatmaya fırsat kalmıyor ben zaten yalnızım annem de yok kvde de kalmıyor o yüzden çıplakta gezsem no problem 🥲
Aramıza hoşgeldin canım .. istanbulun da çok farkı yok izmirden ..
Benim ufaklık günlerdir öyle hatta dün gece eşim aç diye öyle dedi ve sağılmış süt verdik onu da kustu ve yine uyumadı memeye yapıştı 2-3 saat uyusam kendime gelirim gibi ..
Yeni doğana uygun sling bakıyorum böyle olacak gibi değil 😨

X