- 26 Ekim 2019
- 518
- 553
- 53
- Konu Sahibi Hello Kity
-
Yok canım tablet fitil vajinadan atılıyor hatta sanki papatya da yazmıştı bunu diye hatırlıyorum ona da bir sorProbiyotik yoğurt yemek buna dahil olur mu. Çünkü her gün bir tane tüketmeye çalışıyorum.
Hmm hiç öyle şeyler yapmadım doktora görünmek lazım bunun için. Zaten bu ay da olmazsa doktora gideceğim ertelemek istemiyorum artık hiç.Yok canım tablet fitil vajinadan atılıyor hatta sanki papatya da yazmıştı bunu diye hatırlıyorum ona da bir sor
Batlarımız arasında 1 gün var hadi yarında senden pik bekliyorumEvet canım seninki tam pik maşallah
Zaten rutin muayeneni olursun yumurta rezervi açısından bakar rahim içini kontrol eder ama inşaallah hayırlı zamansa bu ay kal da öyle git doktoraHmm hiç öyle şeyler yapmadım doktora görünmek lazım bunun için. Zaten bu ay da olmazsa doktora gideceğim ertelemek istemiyorum artık hiç.
İnşallah mucizem zaten iki tane testim kaldı. Pik oldu oldu. Olmadı gelisine denemelere devam.Batlarımız arasında 1 gün var hadi yarında senden pik bekliyorum
İnşallah canimZaten rutin muayeneni olursun yumurta rezervi açısından bakar rahim içini kontrol eder ama inşaallah hayırlı zamansa bu ay kal da öyle git doktora
Ben ne farkettim biliyomusun 2 aydır ovü deniyorum idrarımın yumurtlama gördüğüm günlerdee kokulu ve daha sarı oldugunu farkettim burdanda anlayabilirz test yapmadanİnşallah mucizem zaten iki tane testim kaldı. Pik oldu oldu. Olmadı gelisine denemelere devam.Bir daha ovulasyon testi almayı düşünmüyorum da.
Hayır canım kullanmadim hiç biz yeni karar verdik bebek yapmaya. Deneyelim olmazsa gideriz doktora diye düşündük.H Hello Kity folik asit alıyor musun peki
İnşallahBence yarın sende büyük ihtimal pik görebilirsin canım.
Evet o kadar haklısın ki. Gerçekten bariz bir koyuluk oluyor renkteBen ne farkettim biliyomusun 2 aydır ovü deniyorum idrarımın yumurtlama gördüğüm günlerdee kokulu ve daha sarı oldugunu farkettim burdanda anlayabilirz test yapmadan
Aynen öyle ovü yapmadığımız aylarda ordan takip ederiz artıkEvet o kadar haklısın ki. Gerçekten bariz bir koyuluk oluyor renkte
Folik asit kısmı önemli canım bir zararı yok fazlası atılıyor ama bebeğin tutunması ve gelişimi için gerekli ama folik asit içeren gıdalara bak yüklen onlara yeşil yapraklı sebzelerle smothie falan yap etkilerHayır canım kullanmadim hiç biz yeni karar verdik bebek yapmaya. Deneyelim olmazsa gideriz doktora diye düşündük.
Ovu filan da beni sıktı iyice zaten canım. Bence doktorların tavsiye etmeme nedeni de bu stres olabilir. Pik görüp görüp boş cikiyoruz o aydan. Moralim bozuluyor iyiceAynen öyle ovü yapmadığımız aylarda ordan takip ederiz artık
Tamam canım bunu araştırıp yapacağım çok sağol. Sen oldukça bilgili gibisin. Bize çok faydan olacak gibi görünüyorFolik asit kısmı önemli canım bir zararı yok fazlası atılıyor ama bebeğin tutunması ve gelişimi için gerekli ama folik asit içeren gıdalara bak yüklen onlara yeşil yapraklı sebzelerle smothie falan yap etkiler
Stres yapıyoruz ama ben 2 aydır başladım diye merakta etmiyorum değilOvu filan da beni sıktı iyice zaten canım. Bence doktorların tavsiye etmeme nedeni de bu stres olabilir. Pik görüp görüp boş cikiyoruz o aydan. Moralim bozuluyor iyice
Estagfirullah 3 gebelikten sonra azıcık tecrübelendim diyelim bir de sağlıklı beslenme ve vitaminlere meraklıyımTamam canım bunu araştırıp yapacağım çok sağol. Sen oldukça bilgili gibisin. Bize çok faydan olacak gibi görünüyor
canım folık asıt mutlaka kullann, bebek dusunmeye baslayan cıftlere ılk verdıklerı sey folık asıtHayır canım kullanmadim hiç biz yeni karar verdik bebek yapmaya. Deneyelim olmazsa gideriz doktora diye düşündük.
Seninle de her biseye aynı anda başlamışStres yapıyoruz ama ben 2 aydır başladım diye merakta etmiyorum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?