- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
-
- Konu Sahibi Hello Kity
İnşallah canım ya Allah hepimize nasip etsin en yakın zamandaOlsun bak bu ay da etkisi sürüyor biliyor musun.. klonen tüp yada aşılama tedavisi sonrasındaki aylarda hamile kalan çok
İlk defamı deneyeceksinHanımlar benim reglim bugün bitiyor. Ama icime bir korku girdi desem deli gibi bebek isteyen bana biseyler oluyor siz nasıl karar verdiniz yaa. Mantığım sıfırlanmış gibi
Eveet eşim hiç istemiyordu bu aralar o da istemeye başladı bu ay deneyelim dedi ama bana biseyler oliyyyİlk defamı deneyeceksin
Eki Görüntüle 3030141
Yanlış gruba yazmışım seni etiketlemişimH Hello Kity iki iş bi arada yapınca ben
Sen eşittir benEveet eşim hiç istemiyordu bu aralar o da istemeye başladı bu ay deneyelim dedi ama bana biseyler oliyyydün kedimi kısırlaştırdim çok zordu benim için ameliyatı uyanması falan bu hayvana dayanamıyorum çocuk bakarken kafayı yerim heralde dedim kendi kendime biraz fazla kaygiliyim galiba
Biz sekiz aydır evliyiz. Biraz erken gibi sanki ama en doğru zaman da şimdi gibi geliyor. Doğuda görev yapıyoruz sosyal hayat gezme sıfırSen eşittir benbizde 3 aydır deniyoruz ama o kaygı korku var hala. Herşey normal merak etme doğal süreçlerden geziyoruz. Yalnız degilsin
Kuzum aylardır deniyoruz olmuyo ve olmadıkça deliriyoruz bizi gör ve cesaretlen toparlanEveet eşim hiç istemiyordu bu aralar o da istemeye başladı bu ay deneyelim dedi ama bana biseyler oliyyydün kedimi kısırlaştırdim çok zordu benim için ameliyatı uyanması falan bu hayvana dayanamıyorum çocuk bakarken kafayı yerim heralde dedim kendi kendime biraz fazla kaygiliyim galiba
Aynı günde bebişleri öğreniriz inşallahHepimiz aynıyız merak etme canım. Yarın birlikte pik görüyoruz gibi hadi hayırlısı bakalım
Umarım en kısa zamanda nasip olur. Çok haklısınız her şeyi yaparız. Zaten deneme süreciyle bir kaç aya daha uzar bu o zaman evlilik yıldönümü gelmiş olur gibi geliyor banaKuzum aylardır deniyoruz olmuyo ve olmadıkça deliriyoruz bizi gör ve cesaretlen toparlanbiz kadınlar olarak üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bişey yok bu platformdaki her kadın çok güçlü anneler ve anne adayları
Ayy keşke öyle istediğimizde tek ilişkide olsaa nerdeee tabi inşallah srnin bebiş bekletmez seniUmarım en kısa zamanda nasip olur. Çok haklısınız her şeyi yaparız. Zaten deneme süreciyle bir kaç aya daha uzar bu o zaman evlilik yıldönümü gelmiş olur gibi geliyor banaeşim de sanıyor ki bir kez korunmasız olunca hemen olacak bunun olmadığına inandırmak uzun zamanımi aldı
Ya bu balayında hamile kalanlar napiyo da oluyo acaba SgshsgAyy keşke öyle istediğimizde tek ilişkide olsaa nerdeee tabi inşallah srnin bebiş bekletmez seni
Hiç sorma en yakınımda örneği varYa bu balayında hamile kalanlar napiyo da oluyo acaba Sgshsg
Tabiki büyük bir sorumluluk korkmazsak problem var demektir.Biz sekiz aydır evliyiz. Biraz erken gibi sanki ama en doğru zaman da şimdi gibi geliyor. Doğuda görev yapıyoruz sosyal hayat gezme sıfıreşim gün içinde öğlene kadar evde bulunabilecegi ara ara eve gelebecegi bir işte çalışıyor. Aileler uzak doğum sonrası çok karışan görüşenim olmayacak memlekete dönüşte artık yürüyor olur anneanne babanneye bırakır gezerim diyorum ama yine de kalbim sıkışıyor bi düşündükçe
Ağzından bal damlıyor maşallahAynı günde bebişleri öğreniriz inşallah
Dimi gözü kapalı yapanlara helal olsun bakalım sonumuz ne olacakTabiki büyük bir sorumluluk korkmazsak problem var demektir.Geçen gün bende bunaldım bı vazgectim gibi bu düşünceden sonra buradaki arkadaşlar aynen böyle söylediler.
Ben de hızlı çıkıyorum basamakları.. 4 ay denedik kendi kendimize.. doktora gidelim dedik bir tüp tıkalı ve amh düşük çıktı.. 2 ay yumurta takibi yaptık, negatif.. geçen ay aşılama yaptık, biokimyasal oldu.. bu ay tamamen ilaçsız iğnesiz geçiriyoruz.. dna hasar testi ve kromozom testi yaptırdık, sonuçlara göre direkt tüp bebek yapacağız.. yaştan dolayı bi kaç sene deneme bekleme şansımız malesef yokİnşallah canım ya Allah hepimize nasip etsin en yakın zamandasen hangi süreçtesin varmı yaptığın bişey
İnşallah sonuçlar temiz çıkar bu ayda doğal yoldan olurda hiç birşeye gerek kalmaz kuzumBen de hızlı çıkıyorum basamakları.. 4 ay denedik kendi kendimize.. doktora gidelim dedik bir tüp tıkalı ve amh düşük çıktı.. 2 ay yumurta takibi yaptık, negatif.. geçen ay aşılama yaptık, biokimyasal oldu.. bu ay tamamen ilaçsız iğnesiz geçiriyoruz.. dna hasar testi ve kromozom testi yaptırdık, sonuçlara göre direkt tüp bebek yapacağız.. yaştan dolayı bi kaç sene deneme bekleme şansımız malesef yok
Valla ya öyle ha diyince karar verip hamile kalanlara şaşıyorumDimi gözü kapalı yapanlara helal olsun bakalım sonumuz ne olacak