- 30 Aralık 2021
- 9
- 3
- 33
- Konu Sahibi Hello Kity
Ben de katılmak istiyorumİnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de katılmak istiyorumİnşallah
İnşallah doğal yoldan oluverir hemen bu Nisan'da canım. Çok çok aminnnnBen de hızlı çıkıyorum basamakları.. 4 ay denedik kendi kendimize.. doktora gidelim dedik bir tüp tıkalı ve amh düşük çıktı.. 2 ay yumurta takibi yaptık, negatif.. geçen ay aşılama yaptık, biokimyasal oldu.. bu ay tamamen ilaçsız iğnesiz geçiriyoruz.. dna hasar testi ve kromozom testi yaptırdık, sonuçlara göre direkt tüp bebek yapacağız.. yaştan dolayı bi kaç sene deneme bekleme şansımız malesef yok
Ben deeee bat 1 NisanSagol kuzum benim hemen ekliyorum inşallah güzel haberlerle kapatacağız Nisan'ı
Hoşgeldin canım ekliyorum hayırlısı olsun inşallahBen deeee bat 1 Nisan
Amin canım inşallah bir mucize olurİnşallah sonuçlar temiz çıkar bu ayda doğal yoldan olurda hiç birşeye gerek kalmaz kuzum
Regl den sonra kaçıncı gün ?Kizlar benim bu ay yumurtlama olmayacak bence, zaten doktor da yumurtaların dirençli demişti. Önümüzdeki ay bana yine doktor yolları gözüktü. Bunlar da bugün sabah ve akşam yaptığım ovulasyon testleri
13. Gün canım.Regl den sonra kaçıncı gün ?
Teste devam edin bence. Benim 14, 15 i görmüşlüğüm var. Daha da geç pik görenleri görmüştüm burda.13. Gün canım.
Elimde kalanları adet olana kadar denicem bakalım, şimdiden içimi ümitsizlik kapladı zaten neden böyle oldu bilmiyorum çok hevesliydim oysa.Teste devam edin bence. Benim 14, 15 i görmüşlüğüm var. Daha da geç pik görenleri görmüştüm burda.
Silik çıkıp ertesi gün birden pik de olabilir.
Hiç endişelenme, 13. gündeki bu test yumurtalama olmayacağını göstermez ki. Bir bakmışsın pik ardından çatlama.Elimde kalanları adet olana kadar denicem bakalım, şimdiden içimi ümitsizlik kapladı zaten neden böyle oldu bilmiyorum çok hevesliydim oysa.
Adet bitenden beri yapıyorum masajı. Akıntı var göğüs uçlarında acı var bel ağrısı var ama bakalımHiç endişelenme, 13. gündeki bu test yumurtalama olmayacağını göstermez ki. Bir bakmışsın pik ardından çatlama.
Birgebeningünlüğü nde yumurtlama masajı vardı istersen bakabilirsin.
Canım t çizgisi idrarı koyar koymaz bu şekilde mi çıkıyor sende ? Bende hemen çıkmıyor cok silik çıkıyor 15 dk içinde tam olarak belirginleşiyor sende de öyle miKızlar fikir olmasi açısından bende 3 gündür yaptığım ovulasyon testlerini atıyorum. Yarın pik görürüm büyük ihtimal. Bütün gün limon yiyip iyileşip değerlendirmek dileğiyle
Kuzum benim bat 5 nisan daha pik olmadı yarın olacak gibi gözüküyo senin 8 nisan ise 3 günün var daha acele etme inşallah görürsün yumurtlamaKizlar benim bu ay yumurtlama olmayacak bence, zaten doktor da yumurtaların dirençli demişti. Önümüzdeki ay bana yine doktor yolları gözüktü. Bunlar da bugün sabah ve akşam yaptığım ovulasyon testleri
Adet döngün kaç gün peki?Elimde kalanları adet olana kadar denicem bakalım, şimdiden içimi ümitsizlik kapladı zaten neden böyle oldu bilmiyorum çok hevesliydim oysa.
İnşallah canım yaKuzum benim bat 5 nisan daha pik olmadı yarın olacak gibi gözüküyo senin 8 nisan ise 3 günün var daha acele etme inşallah görürsün yumurtlama
Perşembe çektirdim bende hiç stres yapma vajinal muayene gibi düşünMerhaba kızlar,
Yarın hsg çekimim var stres oldum ya tecrübe ve tavsiyelerinize açığım
Çok düzensiz. Kürtajdan sonra da iyice şaştı 70 gün kadar adet olmadim sonra oldum. İkinci adette 26. Günde geldi. Reglin 16. Günü tekrar duphastona başlayıp düzene sokucamAdet döngün kaç gün peki?
Canım bat tarihine göre daha var bence pik için. Hatta bazen adet öncesine kadar bile ümit var demektir. Sıkma canınıKizlar benim bu ay yumurtlama olmayacak bence, zaten doktor da yumurtaların dirençli demişti. Önümüzdeki ay bana yine doktor yolları gözüktü. Bunlar da bugün sabah ve akşam yaptığım ovulasyon testleri