- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.391
- 33
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman be yaaaaa Mayıs a mı taşınıyoz ben de korkuyla bekliyorum vallahi şu mübarek ay bi geçsin bakarız hayırlısıyla
Teşekkür ederim canımReglin 2. Veya 3. Günü gitmek lazım canım
2 gün sonra tekrarliyim diyorumBen cizgi gordum bidahami tekrerlasaniz acaba ay cok heyecanlandim bat a daha cok var benim reglim yeni bitti test yapmayi ozledim ama sizinkinde gördüm cizgi
2 gün sonra tekrarliyim diyorum kaset test erken gebelik yok elimde şuanCanım benim de bata 3 gün kala kaset testte böyle bir çizgi çıkmıştı ertesi gün erken test yaptığımda 2 çizgiyi görmüştüm bence 1-2 gün bekleyip erken gebelik testi yapabilirsin inşallah güzel haberler gelecek
Tabiki tekrarla bizede at gözümüz bayram etsin kuzum2 gün sonra tekrarliyim diyorum
2 gün sonra tekrarliyim diyorum kaset test erken gebelik yok elimde şuan
Canım kaset testler hala koyu mu çıkıyor. Bence senin kan testin hatalı çıktı gibi geliyor bana. Kaç tane test yaptın hepsi hatalı olamaz. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Ayyyyy hadi hayırlısı kuzum yaTamam canım paylaşınca beni de etiketle mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de bugün 3. Kez kan verdim yarın çıkacak sonuçları sağlık ocağı sağ olsun
İlki 55ti 2 gün sonra 200 e çıktı aradan 4 gün geçti bakalım ne kadar yükselmiş
Tebrik ederim Bir testte benden gelsin o zaman Burada isteyen herkese Allahım nasip etsin hamile duası kabul olurmuş ezan baktı hepinize dua ediyorum Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinKızlar lh testim şimdi yaptım
Çok sevindim Csnımmmmm sağlıkla gelirler inşallahTebrik ederim Bir testte benden gelsin o zaman Burada isteyen herkese Allahım nasip etsin hamile duası kabul olurmuş ezan baktı hepinize dua ediyorum Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallah Cumartesi günü kan verdim 113 çıktı bugün doktora gittim bi daha kan istedi 236 yükselmiş çok şükürÇok sevindim Csnımmmmm sağlıkla gelirler inşallah
Çok güzel hep böyle sağlıkla ilerlesinİnşallah Cumartesi günü kan verdim 113 çıktı bugün doktora gittim bi daha kan istedi 236 yükselmiş çok şükür
Seninkinde hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahÇok güzel hep böyle sağlıkla ilerlesin
Aminnn inşallah canım benim daha adetime var ama yine de silik çıkınca heveslendim bir kaç gün sonra tekrarlıcam testi inşallah doğru sonuçturSeninkinde hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah
Ay ağzın bal yesinDoğru canım bu silik değil net
Gelmedi ama yoldadır diye düşünüyorum :))Kuzum regln de gelmemis ama henüz
Ben bu ay doktora mı gitsem diye düşünüyorum canım. Mayısta güzel haberler alırız inşallah diye düşünüyorum. Bu arada dün yaptığım testte sahura kalktığımda fark ettim kuruma çizgisi olmuştu. Bu çizgiler beni benden alıyor :))Aman be yaaaaa Mayıs a mı taşınıyoz ben de korkuyla bekliyorum vallahi şu mübarek ay bi geçsin bakarız hayırlısıyla