- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.121
inşallah canım :)Aynen öyle herkesin fikri var ama masallah çok haklısın canım artık bu bekleyiş de stres de güzelce son bulur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım :)Aynen öyle herkesin fikri var ama masallah çok haklısın canım artık bu bekleyiş de stres de güzelce son bulur insallah
Benide o suphelendirdi comfort days olsa inanma diyecektim sana fazlaca yalanci cizgi cikariyor.. Ama seninki cok bariz belli duruyor sanki hcg az ve uzun vakitte ölçmüş gibiÇok geç çıktı canım ama vardır inşallah
Bu kadar net kuruma cizgisi olusmaz diye düşünüyorumKızlar 7:30 da test yaptım şimdi böyle oldu @dceke M Mrs Electrical Engineer @Papatyamveben-Mavi 2 saat sonra bu çıktı test prodoctor erken gebelik
H Hello Kity
baska testin varsa tekrarlasana kaset test falan bat a ne kadar vardiŞimdi dururum birkaç gün testlerde hemen koyulaşma başlarsa giderim kana. Çok sonra çıktı ya bilmiyorum yani. Sağol canım inşallah vardır ve sağlıklıdır
Ayyyy kuzum benim sende beni etiketle çok heyecanlı yaAy çok heyecanlı canım kesin hamişsin ya ben geçen ay o testi yaptığımda bembeyazdı çünkü ben de bugün kan verdim ama yarın çıkacak sonucun çıkar çıkmaz paylaş kuzum hatta etiketle beni de
Canım forumu biraz karıştırdım sende prodoctor da mı yalancı çizgi çıktı? Ben şimdi bir test daha yaptım onda da çıktı 1 saat sonra amaBenide o suphelendirdi comfort days olsa inanma diyecektim sana fazlaca yalanci cizgi cikariyor.. Ama seninki cok bariz belli duruyor sanki hcg az ve uzun vakitte ölçmüş gibi
canım 17-21 arası bat kesin tarih bilmiyorum çünkü yumurtlama uzun sürdübaska testin varsa tekrarlasana kaset test falan bat a ne kadar vardi
Benide ekler misin lütfen bat 29/04
Geldi geldi kırmızısı da geldi en afillisinden. Cumartesiye randevu aldım özel bilgi hastanesinden. Regl nin 3. günü oluyor. Bi muayeneye gideceğim, hiç gitmedim hayatımda daha önce bahsetmiştim. Bi ne var ne yok baktıracağım kuzum.Bak ya daha gelmeden kırmızıla demiş. Öyle gelmeden kırmızı mırmızı olmaz.
Yanlış okumadıysam prodoctor bu testler dimi canım? ben de 10 tane falan kullandım geçen ay bundan, tek bir tanesinde bile kuruma çıkarmadı hiç asla. Saatler günler geçse dahi. Bence kuruma değilC
Canım forumu biraz karıştırdım sende prodoctor da mı yalancı çizgi çıktı? Ben şimdi bir test daha yaptım onda da çıktı 1 saat sonra ama
canım 17-21 arası bat kesin tarih bilmiyorum çünkü yumurtlama uzun sürdü
Kuzum kan verdim bekliyorum akşama çıkacakmış sabah yaptım yine çizgi çıktı öyle verdim
yap bence test :)Günaydın hanımlar. Benim sat 16 Mart. Bu ayın 12 sinde çok hafif lekelenme oldu şimdi hiçbir şey yok. Test yapmalı mıyım sizce? Neredeyse 6 yıldır korunmuyoruz. Geçen ay kontrole gittim ama herhangi bir tedavi uygulanmıyor. Sadece doktora gittim diye olmaz herhalde, bilemedim
şu kısım beni de deli ediyor. Ne güzeldi eskiden ya, tüm tadı kaçıyor cinselliğin sırf bebek yapacağız diyeBizim de bu ay beşinci ay bende bi tükenmişlik başladı ailelerin baskısı sürekli gün hesaplamak ona göre ilişkiye girmek falan aşırı bunaldım
Evet canım prodoctor geçen ay ben de kullandım bundan kuruma bile çıkmamıştı. Şuan kafama takılan geç çıkması 4 testim kaldı sabahları yaparım koyulaşırsa bitince giderim dr a.Yanlış okumadıysam prodoctor bu testler dimi canım? ben de 10 tane falan kullandım geçen ay bundan, tek bir tanesinde bile kuruma çıkarmadı hiç asla. Saatler günler geçse dahi. Bence kuruma değil
Bende arkandan emin adımlar ile geliyorum kuzum Testlerim bembeyaz maşallah. Tahlillerini yaptırınca haber verirsinAma senden güzel haber alalım bu ay, ben nakavt oldum :) M Mrs Electrical Engineer
3 tanede yalancı çizgi olmaz heralde dimi :))C
Canım forumu biraz karıştırdım sende prodoctor da mı yalancı çizgi çıktı? Ben şimdi bir test daha yaptım onda da çıktı 1 saat sonra ama
canım 17-21 arası bat kesin tarih bilmiyorum çünkü yumurtlama uzun sürdü
kuzum mantık çerçevesinde yorumluyorum geç çıkmasını (bilgim olduğundan değil). Bence değerin daha çok düşükse ancak algılayıp yansıtabiliyordur teste belki?Evet canım prodoctor geçen ay ben de kullandım bundan kuruma bile çıkmamıştı. Şuan kafama takılan geç çıkması 4 testim kaldı sabahları yaparım koyulaşırsa bitince giderim dr a.
Arkamda yer yok, yol yok gelmeBende arkandan emin adımlar ile geliyorum kuzum Testlerim bembeyaz maşallah. Tahlillerini yaptırınca haber verirsin
ay evet bence de yahu, o kadar da tesadüf olmaz3 tanede yalancı çizgi olmaz heralde dimi :))