- 12 Kasım 2021
- 3.572
- 4.385
- 83
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #7.101
Ayy elim ayağım dolandı yazamadımKızlar 7:30 da test yaptım şimdi böyle oldupartalina_ @Mrs Electrical Engineer @Papatyamveben-Mavi 2 saat sonra bu çıktı test prodoctor erken gebelik
H Hello Kity
Canımın içi 3 üne pik gördüm biliyosun sonra 2-3 gün gene pikti ne zaman çatladı ne zaman oldu bilmiyorum ki yani 17-21 arası bat ama hiç fikrim yok. Sen sabah beni gör akşam yaptım göremedim sabah yaptım göremedim sonra bi baktım ikisi de böyleydi gözüm patladı resmen. Varsa sağlıklı olsun tek derdim bu şu anAyy elim ayağım dolandı yazamadımkız bu neeeee bu resmen bebiş geliyor ay cok sevindim, bata kaç gün var? Kan mı versen
ayy inşallah canımÇatlama üzerinden 10 gün geçtikten sonra çıkıyor canım. Ben pazartesi günü ve çarşamba günü yaptım. Şimdi 1 testim kaldı. Onu da ne zamana kadar dayanabilirsem o zaman yapacağım :))) Benimde senin gibi 2 kaybım var kasım ayından bu yana. İnşallah bizlerde güzel haberleri alır sağlıklı gebelikler yaşarız.
Dikkatli bakmamışsındırCanımın içi 3 üne pik gördüm biliyosun sonra 2-3 gün gene pikti ne zaman çatladı ne zaman oldu bilmiyorum ki yani 17-21 arası bat ama hiç fikrim yok. Sen sabah beni gör akşam yaptım göremedim sabah yaptım göremedim sonra bi baktım ikisi de böyleydi gözüm patladı resmen. Varsa sağlıklı olsun tek derdim bu şu an
stres zaten olmamasının başlıca sebebi canım yumurtlama zamanlarını değerlendir zaten şartlandırmamak gerekiyor kendimizi :) ama ister istemez yapıyoruz ailelere de gelince biz zaten düşünerek kendi kendimizi yoruyoruz sen takma kafana stres yapma onları ❤ öyle kolayca oluyormuymuş her şeyBizim de bu ay beşinci ay bende bi tükenmişlik başladı ailelerin baskısı sürekli gün hesaplamak ona göre ilişkiye girmek falan aşırı bunaldım
Hiç ihtimal vermiyordum ki durumu biliyorsun hala yataktan çıkmadım düşün yani. Bugün niyetliyim sanırım artık tutmam. Geçen ay yaptım bundan yine asla kuruma bile çıkmadı. İnşallah vardır kuzum inşallah sağlıklıdır. Sen de bu ay güzel haberler ver inşallahDikkatli bakmamışsındırkuruma desek ikisinde de çıkmaz, hatta bişey yoksa biliyorsın hiç bir şey çıkmıyor mikroskopla da baksan sıfır yani.. aksam yap yarın da yap bakalım nasıl olacak.. boşver gün hesabını zaten her türlü daha bata var epey.. sen kendini cok yorma bi kaç gün, yerleşsin iyice minik mercimek
bat 18 nisan canım 4 gün var :) yumurtlamada da 3-4 nisan pik sanki 5 biraz azalır gibi 6 sında çatlama diye düşünüyorumKaç gün var bata? Benim bu gece 11. Gün olmuş olacak
Ayyy bol su içmen lazım sakın niyetlenme canım, dinlen ama hareketsiz de kalma, temiz havada yürüHiç ihtimal vermiyordum ki durumu biliyorsun hala yataktan çıkmadım düşün yani. Bugün niyetliyim sanırım artık tutmam. Geçen ay yaptım bundan yine asla kuruma bile çıkmadı. İnşallah vardır kuzum inşallah sağlıklıdır. Sen de bu ay güzel haberler ver inşallahgönlünü sevdiğim
Benle aynısın desene ben tek ilişki yaşadım o yüzden çatlama falan ne oldu bilmiyorum. 3 pik 4 biraz silik 5-6 yine piktibat 18 nisan canım 4 gün var :) yumurtlamada da 3-4 nisan pik sanki 5 biraz azalır gibi 6 sında çatlama diye düşünüyorum
Amin canım amin. Koyulaşsın da inşallah bol bol dua ediyorum zaten etmeye de devam edeceğim hepimiz içinAyyy bol su içmen lazım sakın niyetlenme canım, dinlen ama hareketsiz de kalma, temiz havada yürüsağlıkla gelecek o bebiş merak etme
8 mayis ta benim kizlar hadi insallah mayisaAynen benim de. Dahaa kırmızı gelmedi ama bu ağrıyı biliyorum regl ağrısı. Test de negatifti.
Mayısta aynı günde pozitif haberi alırız inşallah. Ne xaman yeni bat senin? Benim 10-12 mayıs arası olur tahminen
İnşallah canım sende benim için dua et kan verdimÇok haklıymışsın canım yaa 25 ve üzerini oluyormuş yine bir umut doldu içime ama 2 gün daha bekleyeceğim bakalım inşallah güzel bur haber alırım aliriz
Geliyor bekledigin kuzumCanım bu da akşam yaptığım test üstteki sabahki alttaki Akşam 10 da yaptığım şimdi baktım onda da var sanki değil mi? Şok içindeyim şu an ben
Çok geç çıktı canım ama vardır inşallahGeliyor bekledigin kuzum
bende pikte denedim :) çatlamada denemedimBenle aynısın desene ben tek ilişki yaşadım o yüzden çatlama falan ne oldu bilmiyorum. 3 pik 4 biraz silik 5-6 yine pikti
Kuzum kan verdim bekliyorum akşama çıkacakmış sabah yaptım yine çizgi çıktı öyle verdimİyi bakalım o zaman yarın haberlerini bekliyoruz canım
Ay çok heyecanlı canım kesin hamişsin ya ben geçen ay o testi yaptığımda bembeyazdı çünkü ben de bugün kan verdim ama yarın çıkacak sonucun çıkar çıkmaz paylaş kuzum hatta etiketle beni deKuzum kan verdim bekliyorum akşama çıkacakmış sabah yaptım yine çizgi çıktı öyle verdim
Aynen öyle herkesin fikri var ama masallah çok haklısın canım artık bu bekleyiş de stres de güzelce son bulur insallahstres zaten olmamasının başlıca sebebi canım yumurtlama zamanlarını değerlendir zaten şartlandırmamak gerekiyor kendimizi :) ama ister istemez yapıyoruz ailelere de gelince biz zaten düşünerek kendi kendimizi yoruyoruz sen takma kafana stres yapma onları ❤ öyle kolayca oluyormuymuş her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?