- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.861
1 saat sonra çıkacak sonuçlar canım öğrenir öğrenmez yazacağımDaha net sanki kesin git bugun bizede yazbebis geliyor oleyy
Tam bilmiyorum canım ovü kullanmadığım için ama yumurtlama akıntısından yola çıkarsak 10-11 gün oluyorHayırlı olsunyumurtlama in üzerinden kaç gün geçti?
Hayırlı olsun canım merakla bekliyorum bende1 saat sonra çıkacak sonuçlar canım öğrenir öğrenmez yazacağım
Ay bu ne bu ne o zaman bu neeee???Benim testte yok ama yapalım bakalım heyecanlı oluyor:))
kuzucum bunu birkaç saat sonra çektim. Büyük ihtimalle kuruma çizgisi bu. Bekleyip göreceğiz bakalım az kaldı batlarımıza :)) ama içimdeki his sende bu ay bebiş var inşallahAy bu ne bu ne o zaman bu neeee???bilmiyorum ama bak 2 farklı renk oradaki çizgi ne?
Kuruma çizgisi çıkmaz diyodun bak olsun çıktıkuzucum bunu birkaç saat sonra çektim. Büyük ihtimalle kuruma çizgisi bu. Bekleyip göreceğiz bakalım az kaldı batlarımıza :)) ama içimdeki his sende bu ay bebiş var inşallah
1 saat sonra çıkacak sonuçlar canım öğrenir öğrenmez yazacağım
Maşallah kuzum. Çok sevindim
Çok sağ ol canımMaşallah kuzum. Çok sevindimsağlıkla gelsin bebiş inşallah. Belirtin filan var mıydı bu arada
Darısı başımıza Mayıs'ta inşallahÇok sağ ol canım
Belirti olarak aslında geçen ay gibiydim şişkinlik göğüslerde hassasiyet tek fark bel ağrım oldu bir de 2 gün önce akıntı başladı
İnşallah Mayıs ayında güzel haberler alacaksınız canımDarısı başımıza Mayıs'ta inşallah
Kuzum çok sevindim ya, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇıktı kızlar sonucum H Hello Kity beni hamiş olarak ekleyebilirsin listeye canım 54 çıkmış değerim
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın.H Hello Kity kuzum nasılsın? bat 11 Nisandı gecikmem var 1 gün. sinir stresten galiba gecikmeli gelecek
Biz böyle test yaparak mutluyuz yaKuruma çizgisi çıkmaz diyodun bak olsun çıktı
İstersek çıkarırızkuruma çizgisi de iyidir alıştırıyor bizi
İnşallah doğrudur hisler ay çok aminbugün de test yaptım bembeyaz. Kaldı 3 gün. Bat gelince anlayacağız bakalım.
Ama senin şu testi karartırken de bana sen hamile olacaksın gibi geldi, olacak olacak
Eğlenceli oluyor test yapması gerçekten ben keyif alıyorumBiz böyle test yaparak mutluyuz yaİnşallah isteyen herkes bu ayı hamiş olarak kapatır. Tabiki bizde.
Benim bata daha 6 gün var biliyorsun. Yarın testi bir tekrarlasam mı diyorum :)) Bir tarafımda daha yapma diyor bakalım yarın ne yapacağım.
ALLAH iyilikler versin İNŞAALLAH canım. Bende iyiyim elhamdülillah. Bana belli olmaz ya geçen 11 gün gecikmeyle geldi adetim. Bu kez kaç gün merak ediyorum. Bebeklik bir durum olduğunu düşünmüyorum ama ALLAH bilir. ONUN işi asla belli olmazÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın.
İnşallah bebistendir. Benim 3 gün gecikmem oldu ama fos çıktı. Sizler arkamdan gelmeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?