- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.841
yanlıs anlamayın ama beni bu belli belirsiz çizgi çok yanılttı elinizde varsa sabah tekrarlayın bence
5 nisandı 7 gün gecikmiş olduBat tarihiniz ne zaman
ay hayırlı olsun balım deger değil artışı öenmli inşallah güzelce artarArkadaşlar bugün kan verebildim sonunda, yarın doktor randevum var sizce değerler nasıl
Sağol canım benimm inşallahhhay hayırlı olsun balım deger değil artışı öenmli inşallah güzelce artar
Hayırlı olsun canım5 nisandı 7 gün gecikmiş
Teşekkür ederim canımmHayırlı olsun canım
Tebrikler canım gayet iyi bir değer inşallah bol bol da artacakArkadaşlar bugün kan verebildim sonunda, yarın doktor randevum var sizce değerler nasıl
Sağol canım benim inşallahTebrikler canım gayet iyi bir değer inşallah bol bol da artacak
Kızlar bu ilaçlar kisiden kişiye o kadar değişiyor ki anlatamam. Ganol f vuruldum ve 10 mm den buyuk yumurtam oluşmadı. Tedaviyi bitirmek zorında kaldık. Sonra femara verdi doktor 5 gün kullandım 2 tane yumurtam oluştu. Bugun çatlatıcı iğne verdiKızlar bugün doktordan geldim femara kullanmıştım ama hiç. Yumurtal oluşmamış ya çok üzüldümsonra doktor ganol f iğne verdi bugün vurdum yarında vurulcm cumartesi bidaha gitcm
Naptn kuzum yaptinmiAynen canım gece yaparım yarın sabah tekrar yaparım görürsem çift çizgi yine kan vermeye giderim artık
Yok canım ya sabah yaparım artık dedim yapmadım inşallah çift çizgi görsem de kan vermeye gitsemNaptn kuzum yaptinmi
Ay cok heyecanliYok canım ya sabah yaparım artık dedim yapmadım inşallah çift çizgi görsem de kan vermeye gitsem
İnşallah canım hepimiz görelim sende Mayıs ayında göreceksin eminimAy cok heyecanlibence göreceksin sonra bizim icin dua edeceksin bizlerde gorecez cift cizgileri
Bilmiyorum gonalf bende bence fayda etti sonraki gittiğinde olmustu şuan bat gecti 2gun 14nde test yapıcamKızlar bu ilaçlar kisiden kişiye o kadar değişiyor ki anlatamam. Ganol f vuruldum ve 10 mm den buyuk yumurtam oluşmadı. Tedaviyi bitirmek zorında kaldık. Sonra femara verdi doktor 5 gün kullandım 2 tane yumurtam oluştu. Bugun çatlatıcı iğne verdiyani üzülme inşallah hersey gönlünce olur
Dr dediyse tabi olmaz yapmak.Geçen doktora kontrole gittiğimizde kesinlikle ovulasyon testi kullanmanı istemiyorum demişti. Şimdi onu kullanayım desem eşim bin türlü laf edecek doktora gidiyorsun doktoru dinlemiyorsun diye. Kuzum sen testlerin üzerinde oynayabiliyor musun? Benim testte de bir kuruma çizgisi bulsak bari :)))
Benim testte yok ama yapalım bakalım heyecanlı oluyor:))Dr dediyse tabi olmaz yapmak.
Atsana bi testini ben kendi kendime karartıyorum deneriz
Daha net sanki kesin git bugun bizede yazFarklı markadan tekrar test yaptım kızlar artık bugün kan vermeye kesin giderim ama büyük ihtimal geç yumurtladım takvime göre 2-3 gün sonra geldi yumurtlama akıntısı
Gözün aydın kuzum sağlıkla kucağına al inşallahSelam kızlar kan testi yaptrdım hamileyimm❤ beta hcg 26.52 düşük değil dimi sonuç.bat bugündü
Hayırlı olsunFarklı markadan tekrar test yaptım kızlar artık bugün kan vermeye kesin giderim ama büyük ihtimal geç yumurtladım takvime göre 2-3 gün sonra geldi yumurtlama akıntısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?