- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.101
Olsun be papatyam bizde bir sonraki ay deneriz yine. Bu sabah inanılmaz bir adet ağrısı çekiyorum şuan. Her an olacakmış gibiyim. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsunbebegım regl geldı saabahh, kız hiç şaşmıyor regl benım,
bı yandan ıyı sanırım :)
15.gün bugun ve regl oldum
Ama ben bi tanesinde gördüm gibi :)Öyle de böyle de görünmüyor be kuzum
Kız valla görünüyor ama hadi inşallah. Belli olmaz paramızın hatrina belki pozitif oluverir testlerHahaha inşallah diyeyim ne diyeyim kuzum. O 81 TL nin karşılığı bu mu olacaktı yaaa
Bu ace beyazı sinirimi bozuyor ya. Kirlenmek güzeldir yahu bu kadar beyaza gerek yokKızlar bir ace beyazı testle daha sizlerleyim
[IMG alt="sumuhallebisi"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/441/441714.jpg?1361900868[/IMG] sumuhallebisi [IMG alt="Venev"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/716/716822.jpg?1649000128[/IMG] Venev R Random3 R Random3 [IMG alt="Hayat su"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1057/1057066.jpg?1648118568[/IMG] Hayat suPapatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
hayırlısı ınsallah kuzumm, senın sonucun cıkınca yaz hemenMaşallah bu çok iyi bişi bn sağlık ocağını aradım öğlene doğru düşer dedi
oldum kuzum sabah regl.Ayy inşallah olmazsin ya sen bide çatlatma iğnesi de mi olmuştun benimde kasik ağrım var sadece bı tarafta
Gören gözlerinizi seveyim sizin yaaAma ben bi tanesinde gördüm gibi :)
Olsunlar tatlım yaaKız valla görünüyor ama hadi inşallah. Belli olmaz paramızın hatrina belki pozitif oluverir testler
hayırlısı canım ,Olsun be papatyam bizde bir sonraki ay deneriz yine. Bu sabah inanılmaz bir adet ağrısı çekiyorum şuan. Her an olacakmış gibiyim. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun
Verdigimiz test paralari ile bebislere 2 takim hastane cikisi alirdikKız valla görünüyor ama hadi inşallah. Belli olmaz paramızın hatrina belki pozitif oluverir testler
Valla ben bi bebek arabası bile alabilirdimVerdigimiz test paralari ile bebislere 2 takim hastane cikisi alirdik
Amin canım inşallahhayırlısı canım ,
zaten benım oyle dıye dıye 2bucuk sene geçti.
Rabbım hayırlısını versin demekki buda bizim imtihanımız
saglıklı, hayırlı evlatlarımız olsun hepımızın daha fazla bekletmesınler
Kiz ben sadece bu ayı dedim zaten aşkoValla ben bi bebek arabası bile alabilirdim
Benim bildiğim çocuk düşünen herkes dilediği zamand agidebilir kandan bakiliyo çünküBende adet olursam bu ay gidecem hormonlarima falan baktirmaya adetin kacinci gunu gidiliyor acaba bi fikri olan varmi..
Evet bazen oluyo insan bı hoş oluyo o zaman acayip deli oluyorSivilcelenme bende de başladı dün peynirden midem bulandı bi kasik bel ağrıları devam Ama göğüslerin hiçbişeyden haberi yok gibinormalde adet öncesi şişmesi lazimd8 amabişey yok. Inşallah kendimi kandırmıyorumdur yaa bazen kesin var gibi geliyor bazen yok kendimi kandırıyorum diyorum delirmeden bat gelse de kurtulsam
Dün bizimkine diyorum ki 6 li test alicam askim trendyoldan daha uygun al hatun ya istersen 12 li al anca denk gelir sana diyo oda bıktı napsin hergun eczaneye ugramaktanValla ben bi bebek arabası bile alabilirdim
Canım belki geç yumurtlama olabilir. Akıntıni kontrol et. Benimde beklediğim tarihlerde olmadı yumurtlama. O yüzden umutsuz da olma. Hem tek değerlendirme bile yeter nasip oluncaKızlar herkese merhaba. Bu ay nedense bende bembeyaz testler göreceğime inanıyorum. Hiç umudum yok zaten doğru düzgün değerlendiremedik. Benim yumurtlama günleri ramazana denk geldi. İftradan sonra bildiğin peltimiz çıkmış şekilde yığıldık kaldıkBirde benim her ay yumurtlama zamanı akıntım olur bu ay hiç olmadı. Acaba yumurtlama olmamış olabilir mi? Test ile takip etmediğim içinde bilemiyorum. akıntı olmadan yumurtlama yaşayan var mı aranızda arkadaşlar?
Aslında doğru söylüyorsun kuzum. Rabbim onu ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak. Bu arada sana da geçmiş oldun. Hafta sonu temizlik işlerinden girememiştim şimdi gördüm. Nasıl oldun biraz daha iyi misin?Canım belki geç yumurtlama olabilir. Akıntıni kontrol et. Benimde beklediğim tarihlerde olmadı yumurtlama. O yüzden umutsuz da olma. Hem tek değerlendirme bile yeter nasip olunca
Artık test sorunumuz çözülse de başka şeylere yatirsak su paralariDün bizimkine diyorum ki 6 li test alicam askim trendyoldan daha uygun al hatun ya istersen 12 li al anca denk gelir sana diyo oda bıktı napsin hergun eczaneye ugramaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?