- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.161
Ay bilemedim yaa 12.gun bugün.igne günü hariçKuzum şimdiye kadar geçmesi gerekirdi iğnenin etkisi bende 9.gün komple geçmişti bide sanki biraz daha koyulaşma var gibi geldi bana aslında kan versen rahatlarsın
Sorma yaGelmeyen bat yapmışlar
Bugün ki daha koyuuuuGünaydın canlardinle aynı gibi dmi
Kanka sen hamılesın ya git kan ver hala test yapıp duruyorGünaydın canlardinle aynı gibi dmi
Bence de bugün daha koyu 12. Gün olmuş artık silikleşmesi lazım. Bekleyince daha da koyulaşır iyice belli olurAy bilemedim yaa 12.gun bugün.igne günü hariç
Azcik köyü olsaydı hevesmde kaçtı
İnşallah iğne değildir kuzum yaa,Bugün ki daha koyuuuu
Verdim şimdi canım, hevesli gitmedim amaKanka sen hamılesın ya git kan ver hala test yapıp duruyor
Bence değil iğne olsa gün gün siliklesmesi lazim diye biliyorumİnşallah iğne değildir kuzum yaa,
Bakalım.oglen belli olur
Bak bize haber et etıketleyıpnyaz He çalışıyorum ben anam hadı hayırlısı kuzum ya ims hamılesınVerdim şimdi canım, hevesli gitmedim ama
Kız bende oda yok ins kimyasal felan değilimBence değil iğne olsa gün gün siliklesmesi lazim diye biliyorum
İnşallah kuzum.bakalim.kan verdim.Bence de bugün daha koyu 12. Gün olmuş artık silikleşmesi lazım. Bekleyince daha da koyulaşır iyice belli olur
Aminnn h aber veririm kuzum ama içimde his var sanki 1.5 falan çıkacakBak bize haber et etıketleyıpnyaz He çalışıyorum ben anam hadı hayırlısı kuzum ya ims hamılesın
Öyle deme öyle deme pozitif ol canoAminnn h aber veririm kuzum ama içimde his var sanki 1.5 falan çıkacak
Hayırlısı tabi beklentim pek yüksek degil
İnşallah canım.hayirlisiÖyle deme öyle deme pozitif ol cano
Ya bende öyle biliyorum da ne bilim.Bence değil iğne olsa gün gün siliklesmesi lazim diye biliyorum
Ayyy çok merak ettim güzel haberle gel canımYa bende öyle biliyorum da ne bilim.
Öğlen gibi neymiş ortaya çıkar
İnşallah güzel.birseyler yazabilirimAyyy çok merak ettim güzel haberle gel canım
Haber et bizedee canıımm hayırlı sonuçlar ile gel inşaALLAHVerdim şimdi canım, hevesli gitmedim ama
Aminnn insalllaaahh kuzummHaber et bizedee canıımm hayırlı sonuçlar ile gel inşaALLAH
Dunku foto cok belliydi pembe cizgi cnm. Bu fotolarda hem dun hem bugun cok silik, igne etkisi gibi. Niye boyle flu oldu dunku test.Günaydın canlardinle aynı gibi dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?