- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.181
Kuzum banada öyle geliyor, bakalım zaten öğlene çıkar kan verdim .hiç değilse düşünmem yaa varmı yokmu diyeDunku foto cok belliydi pembe cizgi cnm. Bu fotolarda hem dun hem bugun cok silik, igne etkisi gibi. Niye boyle flu oldu dunku test.
Dun cizgin cok guzeldi. Sabah sabah bana oyle gelmistir belki. Cozunurlugu bozulmustur birlestirirken. Insallah hayirli haberle dönKuzum banada öyle geliyor, bakalım zaten öğlene çıkar kan verdim .hiç değilse düşünmem yaa varmı yokmu diye
Yok yahu bişey olmaz.. boool boll ama abartarak su iç, alkali beslen yani işte daha az baharat falan.. hatta ingiliz karbonat varsa suyla karıştırıp içebilirsin. İlişki olmasa daha iyi tabi.. Bi de pamuklu çamaşır giy mutlaka, pazartesiye kadar ilerlemez..Ya senin bakış açını yerimbebişten yana inan zerre umudum yok ya neden bilmiyorum ama asla hamile olabileceğimi düşünmüyorum ben bir kaç gün daha bekleyeyim en iyisi istediğim doktora ancak pazartesiye randevu bulabildim çünkü şuana kadar doktorum erkekti cok rahat olamıyorum mantar falan varsa kadın doktorda daha rahat hissederim pazartesiye kadar beklim son bi şey daha mantar varsa ilerler mi pazartesiye geç olur mu sence hiç yaşamadım bilmiyorum da ama kaşıntı falan yok şuan
Bebeğim.banada öyle geliyo aynı gibi sanki.Dun cizgin cok guzeldi. Sabah sabah bana oyle gelmistir belki. Cozunurlugu bozulmustur birlestirirken. Insallah hayirli haberle dön
Günaydın canımAyy bir öğrensek ya o kadar merak ediyorum ki. Kafa dağıtmak için annemin oraya geldim
Regl oldun mu canımH Hello Kity canım tertemiz bir negatifim var ben elendim haberin olsun
Kızz ben taa ocağa gitmişim test fotosu görücem diyeBebeğim.banada öyle geliyo aynı gibi sanki.
Ama iğne ise keşke bembeyaz çıksaydı
Böylede insan arafta kalıyor
Bı tık daha belirgin gibi geldi bana canımGünaydın canlardinle aynı gibi dmi
İnşallah öyle çıkar kuzum.Kızz ben taa ocağa gitmişim test fotosu görücem diyeiğne değil bu canım rahat ol
İnşallah bebeğimBı tık daha belirgin gibi geldi bana canımhadi inşallah bebiş gelecek
Heyecanla bekliyoruzİnşallah bebeğimhaber vereceğim ne cikarsa
Kesinlikle aynı degilGünaydın canlardinle aynı gibi dmi
Bence koyulaşma var dunkune göre canısıGünaydın canlardinle aynı gibi dmi
Bana bir tık daha koyu gibi geldi bugünGünaydın canlardinle aynı gibi dmi
Aminnnn canım inşallahYaaao gün bizi karşılaştırmayan kader, bu ay anneler grubunda birleştirsin o zaman inşallah canım
Sürece devam ediyorum da ucu bucağı yok gibi bununsağol tatlım, inşallah demekten başka bişey yapamıyoruz. Hep partalina_ nin yüzünden gaza geliyorum zaten. O 9.gün başlicakmış benim neyim eksik
Amin kuzum inşallah bu ay hepimiz müjdeli haberi alırızKaybın için çok üzüldüm canım. Tekrar müjdeli haber alıp sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah hepimize
Bebişim sen naptın, test yapmadın dimi,? bekle geçene kadar yapma. Adet belirtin var mı?Kızlar günaydın bugün test yapanlar yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?