- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.141
Evet kuzum ben de hâlâ bekliyorumEşim normal test almışo zaman biraz daha bekliyim 14 gün geçsin en azından
Bugün dolaba uzanırken sağ kasığıma acayip bir ağrı saplandı nooluyoruz dedim fenaydıEvet kuzum ben de hâlâ bekliyorum
Kırmızıdan biraz şüphe ettik ama ikincisi pembe diyorsun… korkma birşey yoktur kötü.. en kötüsü mantar gibi bişey olabilir.. en iyisi de bebiş sinyal göndetiyor olabiliYa ben hiç hamile olduğuma ihtimal vermiyorum korkuyorum aslında başka bi sorun mu var diye
Bu akşam benim sol kasigima sancı girdi ve birden sag tarafa da geçerek şiddetlendi en az 15 dk ağrıdı kivrandm biraz. Ağrım geçti ama sol bacağım uyuşuk kaldı bir süreBugün dolaba uzanırken sağ kasığıma acayip bir ağrı saplandı nooluyoruz dedim fenaydıara ara kasıklarımda kısa süreli ağrı oluyor. Sen ne durumdasın
Mecbur batı bekliycez o zaman canımKızlar 14 deyim erken genelık de yaptım cıkmadı ya benım gbii olan yokmukafam karıştı su an
Öyle mi diyosjn kuuzm tamam o zaman bi daha bişi yapmıyorum beklemedyim bat pzartesiMecbur batı bekliycez o zaman canım
Gelmeyen bat yapmışlarÖyle mi diyosjn kuuzm tamam o zaman bi daha bişi yapmıyorum beklemedyim bat pzartesi
Bebiştendir oBu akşam benim sol kasigima sancı girdi ve birden sag tarafa da geçerek şiddetlendi en az 15 dk ağrıdı kivrandm biraz. Ağrım geçti ama sol bacağım uyuşuk kaldı bir süre
Keşke öyle olsa canım ya. Bat da gelmek bilmiyor az kaldı keçileri kaçırcamBebiştendir o
Şeytan beni dürtüyor git pazar günü direk kan ver hiç uğraşma idrar testleriyle diyeKeşke öyle olsa canım ya. Bat da gelmek bilmiyor az kaldı keçileri kaçırcam
Bugün sancım geçmeseydi acile gidecektim. Kesin test yaparlardıŞeytan beni dürtüyor git pazar günü direk kan ver hiç uğraşma idrar testleriyle diye
Ayy bir öğrensek ya o kadar merak ediyorum ki. Kafa dağıtmak için annemin oraya geldimBugün sancım geçmeseydi acile gidecektim. Kesin test yaparlardı
Ya senin bakış açını yerimKırmızıdan biraz şüphe ettik ama ikincisi pembe diyorsun… korkma birşey yoktur kötü.. en kötüsü mantar gibi bişey olabilir.. en iyisi de bebiş sinyal göndetiyor olabiliya da ikisi birden olabilir
Gerçekten böyle bi durum söz konusu muYumurtlama dönemin bittiyse bekle derim zaten doktor kontrolünde ilerledin kuzum bazen gebelik oluşucaksa da ilişkiye girince bozulabiliyor diyorlar ama doktoruna da sor
Tam olarak bilmiyorum ama benim aşılama yaptırdığımda aşılamadan sonra 2 gün ilişki sonrasında 3 ay ilişki yasak demişti iyi bilinen bi profesörü kendisi belki riske atmak istemiyordu bilmiyorumGerçekten böyle bi durum söz konusu mu
Valla bu kadar erken her şey olabilirValla erken yapıp seni de yoruyoruz kuzumama benim ki erken oldu biraz ya kuruma da olabilir yüksek ihtimalle
Kuzum şimdiye kadar geçmesi gerekirdi iğnenin etkisi bende 9.gün komple geçmişti bide sanki biraz daha koyulaşma var gibi geldi bana aslında kan versen rahatlarsınGünaydın canlardinle aynı gibi dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?