- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.121
Karışım değil de sağlıklı yaşam ve 3-2-3-2 yöntemiKuzum ben ona baktım da verdiği karışımlar aşırı pahalıymış. Birde eşim ve bana göre değil pek biz uygulayamayiz bire bir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karışım değil de sağlıklı yaşam ve 3-2-3-2 yöntemiKuzum ben ona baktım da verdiği karışımlar aşırı pahalıymış. Birde eşim ve bana göre değil pek biz uygulayamayiz bire bir.
Ahhah bu da bendenKız ben bugünden yaptım artımed i dayanamadım valla
Evet canımmfk degil mi bu? burda da konusulmustu
döngünün hangi gününden itibaren bu yöntem :)Karışım değil de sağlıklı yaşam ve 3-2-3-2 yöntemi
MFK yöntemi yazınGöstermiyor ki ben bulamadım
Çıkma ihtimali küçük de olsa var.. ben de ctesi yapıcam ama henüz erken olduğunu bile bileKızlar pazar günü yumurtlamadan sonra 12. Gün çatlamadan sonra 10. Gün oluyor. Eğer yumurtlamadan 8 gün sonra gördüğüm yerleşme akıntısıysa pazar günü test yapsam çıkar mı? Normal gebelik testi artimed markası.
Ilk 8. Gün diyordöngünün hangi gününden itibaren bu yöntem :)
Erken testlerden yaparsan belki çıkar canım. İnsalllahhhhh çıkarKızlar pazar günü yumurtlamadan sonra 12. Gün çatlamadan sonra 10. Gün oluyor. Eğer yumurtlamadan 8 gün sonra gördüğüm yerleşme akıntısıysa pazar günü test yapsam çıkar mı? Normal gebelik testi artimed markası.
Tamam çıkmıyor işte cok baktım videolarınaMFK yöntemi yazın
13 e kadar yalancı pozitif çıkıyotYarın silik çıkarsa kan veriyim diyorum bakalım gerçi belkide çıkmaz
Sen nasıl bir akıntı gördün, ben de görmüştümErken testlerden yaparsan belki çıkar canım. İnsalllahhhhh çıkar
Hayırlısı olsun13 e kadar yalancı pozitif çıkıyot
Instagram docdrmfk yazın profilindeki link ten bulabilirsinizTamam çıkmıyor işte cok baktım videolarına
Canım yoğun seffatti sonra beyaza dönüştü. Sabahları iç çamaşırını ıslatıyor öyle fazlaSen nasıl bir akıntı gördün, ben de görmüştüm
Ya ben hiç hamile olduğuma ihtimal vermiyorum korkuyorum aslında başka bi sorun mu var diyeÇıkabilir kuzum.. ama çıkmazsa eğer üzüleceksen yapma çünkü yeni yerleşiyorsa bi kaç gün sonra da çıkabilir..
Yok canım vurulmadim ovulasyon ile takip ettim bu ayBence silikte olsa cıkar canım cıkmazsa 2 gün sonra bi daha yaparsın ne olacak yani çatlatma iğnesi falan vurundum mu
Eşim normal test almış o zaman biraz daha bekliyim 14 gün geçsin en azındanErken testlerden yaparsan belki çıkar canım. İnsalllahhhhh çıkar