- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.061
Eee cok guzel bu. Akintiyi bilmem de mide cok buyuk belirti. Bat ne zamanTamam yükliyim de geliyim
Yok yeeaaabugün azcık akıntı geldi. Bi de 2 gündür midem ekşiyor, ağzıma geliyor her şey. Bu da belirti sayılır mı hocam sende ne var ne yok?
Valla erken yapıp seni de yoruyoruz kuzumKuzum geçen ay yaptıklarımın hepsi hamileydiama bu ay herkes çok erken yapıyor ben de emin olamıyorum senin batla benim bat aynı ben iki geçtikten sonra yapıcam diyorum yani haftaya cuma
Kendini göster bana oradan, nerdesin?Together forever beybisu
Evet aslında öyle ama daha erken değil mi? İğneden sonra 7.gün bugünEee cok guzel bu. Akintiyi bilmem de mide cok buyuk belirti. Bat ne zaman
Canım sahur yapmıyorum geç yendiğimiz için acıkmıyorum iftarda da asla ekmek yemiyorum gazlı içecek falan da içmiyorum gidiyor öyle öyleRamazani unutmusum ben ya, spor filan yalan oldu o zaman. Nasil kilo veriyorsun genelde alinir, valla bravoPandemiden once 61kiloydum. 1,5 yil evden calistim, sonuc 70kg Kisa vadede 61i goremem ama. Ayda 1-2 kilo verirsem 4 ayda 65i gorebilirim herhalde Planli bir diyet uygulayamam ben karbonhidrat ve sekerden kisacagim. Zamanla gevseme olmasin diye buradan yazacagim verip veremedigimi
0.5 i kaçıncı gün gördünüz? O sabırsız ın biri de benAh benim sabırsız kardeşlerim ben de sizler gibiyimiki ayda 24566467 milyon test yaptım neyse ki Rabbim acıdı da iflas etmeden pozitifi gördüm adete ne kadar kaldığının öneminden çok çatlama tarihi önemli eğer biliyorsanız 10 gün sayın sonra test yapın yoksa asla çıkmıyor.. ben kanımı 0.5 iken verdim iki gün sonra baktım 2 dedim ki ahaaa yakaladım seni dün ise 8,18 çıktı Darısı başınıza sabırlı olun bi 10 güncük
05 i 7. Gün 2 yi 10. Gün gördüm 8,18 i 11. Gün gördüm0.5 i kaçıncı gün gördünüz? O sabırsız ın biri de bençatlamanın üzerinden 1 hafta geçti henüz bugün eve gelirken kan verdim 1.20 çıktı. Eşimde diyor erken test yaptık sen hamilesin
Hala bi Ümit var öyleyse05 i 7. Gün 2 yi 10. Gün gördüm 8,18 i 11. Gün gördüm
Benim kızım adete 4 kala kanda 2 . Bı kusurlu çıktı adet günü 158 di değer bekleyin derim kızlar habercisi olabilir o degerler0.5 i kaçıncı gün gördünüz? O sabırsız ın biri de bençatlamanın üzerinden 1 hafta geçti henüz bugün eve gelirken kan verdim 1.20 çıktı. Eşimde diyor erken test yaptık sen hamilesin
Yaaa ne diyosunTecrübelerime Dayanarak söylemem gerekiyor ki (üç çocuk) çatlama sonrası 11. Gün çıkıyor
Canım mavi olanlar artımed miYaaa ne diyosunbenim bugün 11gun ve sabah silik çıktı yarın bakicam ne olacak. 8.9.10.11 günler yaptım. Pembeli bugünkü
Sende bebiş var balım hayirlsii olsun banad ahu testten verdiler eczanede ki kız 7 nisana kadar beklicem zoru zorunaYaaa ne diyosunbenim bugün 11gun ve sabah silik çıktı yarın bakicam ne olacak. 8.9.10.11 günler yaptım. Pembeli bugünkü
Kız senle batlarimiz yakınmış erken gebelikte çıkmış hayırlısı olsun silik çizgi beli baya rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsinYaaa ne diyosunbenim bugün 11gun ve sabah silik çıktı yarın bakicam ne olacak. 8.9.10.11 günler yaptım. Pembeli bugünkü
Evet yavrumCanım mavi olanlar artımed mi
Kuzum inşallah vardirKız senle batlarimiz yakınmış erken gebelikte çıkmış hayırlısı olsun silik çizgi beli baya rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin
Yaa benim test sence kuruma çizgisi mi gördün müEvet yavrum
Himmm o zaman bekleyelim insaAllah yarında tekrar yap test gittikçe koyulasacak daha 1 hafta var bata seninKuzum inşallah vardir
Ben çatlatma iğnesi oldum ya emin değilim henüz
Gördüm kuzum az önce, yarın sabah da yap bence ilk idrarla inşallah daha koyu çıkarYaa benim test sence kuruma çizgisi mi gördün mü
Kuzum iğneden sonra işte 14 .15 te regl oluyorum genelde .bakalım nasip kısmet ne olacakHimmm o zaman bekleyelim insaAllah yarında tekrar yap test gittikçe koyulasacak daha 1 hafta var bata seninama orda bı bebiş var inanıyorum buna ben insaAllah güzel haberi kan sonucunda vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?