- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.261
Yumurtlamaya gore bat 5 Nisan benim 14 gün sayarsak eger 5 nisana denk geliyor. Ama sanmıyorum erken adet olucam benBatlarımız arasında 3 gün var ondandır
Belki de hamilesindirAyy Guzel destekleriniz için teşekkür ederim. Valla sabah bi de bime gelecek oyuncaklara bakıp arkadaşa hangisini alıyım diye sorduğum için gelen giden hamile misin diye soruyor kafayı yedim agahsg benim bi şeyim de gizli olsa olmaz zaten ketum değilim hiç
SakınnnnnnAy kızlar predictor early testim geldi kargodan yapmamak için zor tutuyorum neden bu zamanlarda bir sabırsızlık yükleniyor🐿
Ben geçen ay yumurtlamadan 17 gün sonra adet oldumYumurtlamaya gore bat 5 Nisan benim 14 gün sayarsak eger 5 nisana denk geliyor. Ama sanmıyorum erken adet olucam benovulasyonda da hic bisey yok zaten
Amaaan çok karışık bu işler yaaBen geçen ay yumurtlamadan 17 gün sonra adet oldum
Yumurtlama canimKızlarrrr, yumurtlama günüm dimi, ilk ayım ovulasyon da bilgilendirebilir misiniz?
Benim bat da 1 Nisan o bir nisan batı olan arkadaş nasıl erkenden öğrendi ya :)Arkadaşlar bat yazarken lütfen etiketleyiniz beni. Bazen mesajların hepsini göremiyorum. Gözden kaçırmak istemem sizleri
Evet her ay herşey o kadar farklıki kafamız karışıyoAmaaan çok karışık bu işler yaa
Yumurtlama canımKızlarrrr, yumurtlama günüm dimi, ilk ayım ovulasyon da bilgilendirebilir misiniz?
Değerlendirme günü olarak bu gece yarın ve yarından sonra mı olmalıYumurtlama canım
Yumurtlama kaç gün görürsen o kadar devam bide çatlama gördüğün günü değerlendirDeğerlendirme günü olarak bu gece yarın ve yarından sonra mı olmalı
Çatlama artık çizginin koyudan açığa dönmesi sanırımYumurtlama kaç gün görürsen o kadar devam bide çatlama gördüğün günü değerlendir
Atıyorum senin adet döngün 26 gündür, onun 30 gündür. O yüzden batını öyle söylemiştir. Aslında adete kaç gün kala öğrendiğini söylemek bu yüzden pek sağlıklı değil. Önemli olan yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiğimiz.Benim bat da 1 Nisan o bir nisan batı olan arkadaş nasıl erkenden öğrendi ya :)
Evet silikleştiğinde çatlama olmuş oluyo en önemli gün çatlama ve 1 gün öncesi bilgin olsunÇatlama artık çizginin koyudan açığa dönmesi sanırım
Seni ekliyorum canım listeye. Sende supheleniyorsan test yap canımBenim bat da 1 Nisan o bir nisan batı olan arkadaş nasıl erkenden öğrendi ya :)
Aynen kuzum inşallah bebistendir bu durumEvet biraz koyu ama belki normaldir daha önce bata 7 gün kala yapmadım çğnkü hiç 2 3 gün sonra 1 tane daha yaparım
Bugün alayım da yarın sabah yapayımSeni ekliyorum canım listeye. Sende supheleniyorsan test yap canım
Yumurtlamanın 12. GünüAtıyorum senin adet döngün 26 gündür, onun 30 gündür. O yüzden batını öyle söylemiştir. Aslında adete kaç gün kala öğrendiğini söylemek bu yüzden pek sağlıklı değil. Önemli olan yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiğimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?