- 29 Ekim 2021
- 1.477
- 1.477
- 83
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.241
Aynı fikirdeyim bu ay olmazsa ovulasyon testlerini bırakmayı düşünüyorum. Sürekli takvimden hesap yapıyorum dün ilişki oldu bugün boş olcak şu gün misafir gelcek onunla çakışıyor derken stresle geçiyor. Adete kaç gün kaldı? yumurtlamadan kaç gün geçti? hangi gün test yapsam çıkar diye diye bu süreç 2 ayda yordu beni. Diğer ay haftada 3 ilişki testsiz ve hesapsız denemeyi düşünüyorum inşallah bunu başarabilirim. Bir yandan da içim içimi yiyor çünkü.Bende aynı durumdayım belki bizim bebişlerimiz böyle gelecekti ama bu ay da olmazsa ben uygulamayı silip ovülasyon testlerini atmayı düşünüyorum sağlıklı beslenip kendi halimde takılıcam artık
Canım senin bat ne zaman listeye ekliyim seniAy kızlar predictor early testim geldi kargodan yapmamak için zor tutuyorum neden bu zamanlarda bir sabırsızlık yükleniyor🐿
Bu 6 gün önce sonuç verenden benim 6 nisan bayCanım senin bat ne zaman listeye ekliyim senibu arada o test gayet bende onun express olanı var. Tam bat günü yapilandan
Benimde 6 NisanBu 6 gün önce sonuç verenden benim 6 nisan bay
Bir önceki gebeliğimi onunla görmüştüm bata 3 gün kala falan diye hatırlıyorum sonrası hüsran tabi ama vardı yaniBenimde 6 Nisanevet geçen ay o testten bende yaptım bata 5 gün kala
Yani çatlamada ve sonrasında hep çok silik çıkıyo banada koyu geldi ama umutlanmak istemiyorum çünkü daha önce bu dönemlerde hiç ovü yapmadım nasıl çıkar normalde bilmiyorumYaaa koyulaşmaya başlamış bence
İnşallah bu sefer iki tane mis gibi çizgi görürsün ve sağlıkla devam eder canımBir önceki gebeliğimi onunla görmüştüm bata 3 gün kala falan diye hatırlıyorum sonrası hüsran tabi ama vardı yani
İnşallahhhhİnşallah bu sefer iki tane mis gibi çizgi görürsün ve sağlıkla devam eder canım
Ama sonuçta henüz regl olmadin. Geçen ay ve önceki ay bunun örneklerini gördüğüm için erken konuşmamak lazım canım hayırlısı olsunMerhaba hanımlar,sanırım bu ay da olmadı,regle 3 gün kaldı.
Evet biraz koyu ama belki normaldir daha önce bata 7 gün kala yapmadım çğnkü hiç 2 3 gün sonra 1 tane daha yaparımSanki bı tık koyu gibi kuzum
Ben sanki görüyor gibiyim ışıktan mi anlamadimMerhaba hanımlar,sanırım bu ay da olmadı,regle 3 gün kaldı.
Hadi hayirlisi bakalimevet kuşum catlatma ıgnesı oldum 9gün bugun
gerçekten olabilir, bende buna yordum açıkçası.Canım alakası var mıdır bilmiyorum ama yumurtlama masajını ilk denediğim ay benim de 5-6 gün kadar erken gelmişti adetim. Ama sonraları yumurtlamaya yardım etti.
Bende yaptım şimdi ama benimki neredeyse yokYani çatlamada ve sonrasında hep çok silik çıkıyo banada koyu geldi ama umutlanmak istemiyorum çünkü daha önce bu dönemlerde hiç ovü yapmadım nasıl çıkar normalde bilmiyorum
Batlarımız arasında 3 gün var ondandırBende yaptım şimdi ama benimki neredeyse yok
Benim gözlerim bozuldu bakmaktan,bir süre sonra hayalet çizgiler başlıyor ben deBen sanki görüyor gibiyim ışıktan mi anlamadim
Demekki bu hafta yumurtalar benmEvet kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?