- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.281
Biz bilicez amaBelki de hamilesindirinşallah
Ben de hiçbişey tutamam içimde sağır sultan duyar valla2 kayıp yaşayınca akıllandım ama. İlk 3 ay ailem dışında kimseye söylemicem
Çok heyecanliiiii inşallah çift çizgili testlerin olsunBugün alayım da yarın sabah yapayım
Seninle herşeyimiz aynı arkadaşım, inşallah bebiş haberlerini alırızYumurtlamaya gore bat 5 Nisan benim 14 gün sayarsak eger 5 nisana denk geliyor. Ama sanmıyorum erken adet olucam benovulasyonda da hic bisey yok zaten
Kuzum eğer ovu. testi yapıyorsan yumurtlamadan sonra ki çizginin renginin artık koyudan açığa gittiği gün çatlama diyorlar.Kızlar çatlama olduğunu biz nasıl anliycaz mesela hissedermiyiz yada ne olur yani
Kuzum banami diyosunhemen mi cıktı ben görüyorum
Ben gördüm sanki hayalet çizgi canım.Bunda hayalet cizgimi var yoksa benmi oyle goruyorum kızlarsanirim ne olmasini istiyorsak gozumuz onu gormek istiyor
:) evettttKuzum banami diyosun
Anca yarın öbür gün belli olur canım. Hatta iğne vurulmadıysan ve geç döllenme olursa gecikmeden sonra da çıkabilir. İnşallah seninledir bebeğinYumurtlamanın 12. Günü
testi yaptıktan ne kadar sonra çıktıKuzum banami diyosun
Kizlar ben dün yaptim bu testi daha neredeyse adetime 15 gun var ama dengesiz adetim vardi korunma ignesinden sonra ama dünde ayni bu sekildeydi hayalet gibiydi belli belirsizdi zaten genelde yumurtlamamda erken oluyor benim aklim karisik ama goguslerimde cok agri var fazlaca halsizim biraz once cafedeydik eve zor attim kendimi arabayi zor kullandim o derece bi halsizligim var normalde cok enerjik bi hatunumdur 3 gun oncede sag kasigimda sislik ve sancim vardi yani bu belirtileri daha once yasamadim ama hayirlisi diyelim belkide vitamin eksikligim vardir bu arada 20 gundur inositol combi kullaniyorum doktor tavsiyesiyle gebelige yardimci yarin sabah ilk isim tahlil vermek olacak:) evetttt
İnşallah canım. Ne zaman test yapmayı düşünüyosun?Seninle herşeyimiz aynı arkadaşım, inşallah bebiş haberlerini alırız
inofolic combi miKizlar ben dün yaptim bu testi daha neredeyse adetime 15 gun var ama dengesiz adetim vardi korunma ignesinden sonra ama dünde ayni bu sekildeydi hayalet gibiydi belli belirsizdi zaten genelde yumurtlamamda erken oluyor benim aklim karisik ama goguslerimde cok agri var fazlaca halsizim biraz once cafedeydik eve zor attim kendimi arabayi zor kullandim o derece bi halsizligim var normalde cok enerjik bi hatunumdur 3 gun oncede sag kasigimda sislik ve sancim vardi yani bu belirtileri daha once yasamadim ama hayirlisi diyelim belkide vitamin eksikligim vardir bu arada 20 gundur inositol combi kullaniyorum doktor tavsiyesiyle gebelige yardimci yarin sabah ilk isim tahlil vermek olacak
Evet kuzum doktorum tavsiye ettiinofolic combi mi
Yanlis yazmisim simdi farkettim inofolic combiinofolic combi mi
Hayirlisi bakalim arkadasin insallahBen gördüm sanki hayalet çizgi canım.
Asıl böyle hamile kalamadığımı düşünüyorum o yüzden düşünceler de gidecek eminim bu ay sağlıklı beslenme ye vitaminlerimi almaya dikkat edicem bol yürüyüş sakinlik cidden 3 ay da da benyyoruldum kendime eziyet ediyorum resmenAynı fikirdeyim bu ay olmazsa ovulasyon testlerini bırakmayı düşünüyorum. Sürekli takvimden hesap yapıyorum dün ilişki oldu bugün boş olcak şu gün misafir gelcek onunla çakışıyor derken stresle geçiyor. Adete kaç gün kaldı? yumurtlamadan kaç gün geçti? hangi gün test yapsam çıkar diye diye bu süreç 2 ayda yordu beni. Diğer ay haftada 3 ilişki testsiz ve hesapsız denemeyi düşünüyorum inşallah bunu başarabilirim. Bir yandan da içim içimi yiyor çünkü.
İnşallah kuzumAynen kuzum inşallah bebistendir bu durum
Aldığım testi gelir gelmez yaptım negatif çıktı cnm akşam olduğu için mi ilk idrar değil diyemi yoksa yok mu bilmiyom yine tutturamadım galibaÇok heyecanliiiii inşallah çift çizgili testlerin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?