- 26 Ekim 2019
- 518
- 553
- 53
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.181
Vardır inşaallah ama bırakmaya çalışman çok iyi kurtul gitsin gebelikte rahat edersin misssss gibiBugün sigarayı bırakmaya kalktım. Daha hiicc icmedim öğle yemeği üstüne icmemek için kendimi zoorr tuttum ama verseler yerim şuan bırak icmeyi çocuk da yoksa boşa içmiyorum insallah vardır
Ne güzel keşke bende birakabilsemBugün sigarayı bırakmaya kalktım. Daha hiicc icmedim öğle yemeği üstüne icmemek için kendimi zoorr tuttum ama verseler yerim şuan bırak icmeyi çocuk da yoksa boşa içmiyorum insallah vardır
6 gün çok erken kuzumEvet çıktı 10.9 ama doktor ilişkiden bir hafta sonra belli olur gebelik demişti
Ama nokta kadar dikkatli bakmasam görmezdim bile o kadarcık biseydi :)Yerleşme lekesi olabilir yumurtlamadan 6-10 gün sonra oluşan birşey sen dikkat et sıcak duş veya masaj felan yapma belki yerleşme aşamasında canımm.Bata daha var çünkü
Keşke Ben dr tiksinsem yoksa çok zor bir tane içsem nolur diye ağlıyorum resmenNe güzel keşke bende birakabilsemben ilk hamileligimde deli gibi içiyordum sonra hamile olduğumu öğrenince tiksindim şimdi kızım 5 yaşında kardeş istiyoruz ona hala sigarayı birakamadim
İnşallah gelir ama bizim ki çok düşük ihtimal maalesef bu ayki adetimden sonra aşılamaya geçeceğimAllah razı olsun canım sağol. Ama beklentisiz olunan anda şakkadanak geliyor bebisler
Kötü düşünme, herkes regl sancıları çektiğini söylüyor normalmişyaaa kuzumm, ınsallahhhh oyledır ama regl agrım var yaa ne bılıyım.
yarın yaparım yıne canım benım atarım ınsallah koyulaşır
İnşallah birlikte bı hamilelik gecirecegiz mucizem hayırlısı olsun hakkımızdaGebelk testleride ayın 2sinde 3ünde başlar benim artık tabi regl belirtim olmazsa
Olsun canım hayırlısı diyelim o zaman. Bende bu ay olmazsa doktora gideceğim artık detaylı bir baktiracagim herşeyeİnşallah gelir ama bizim ki çok düşük ihtimal maalesef bu ayki adetimden sonra aşılamaya geçeceğim
Amin canım inşallahİnşallah birlikte bı hamilelik gecirecegiz mucizem hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallahOyyyy burda bu ay birçok kişiden haber gelecek ilk hamilelik tecrübeme görehepimizin gelsin insallah
Yedi ile.on günde zaten döllenme ve yerleşme oluyor canım. Sonra beta salgilaniyoAma doktor ilişkiden bir hafta sonra belli olur demişti
İnşallah kuzummm bakalım neler olacakKötü düşünme, herkes regl sancıları çektiğini söylüyor normalmiş
Bekliyim bakalım kremsi beyaz akıntı da var ama çok değil6 gün çok erken kuzum
Bendede var kuzum o yumurtlamanın 8. Günü çatlamanın 7. Günü yumurtlamadan beri hiç bitmediBekliyim bakalım kremsi beyaz akıntı da var ama çok değil
Ne kadardır deniyorsunuz canım ?Olsun canım hayırlısı diyelim o zaman. Bende bu ay olmazsa doktora gideceğim artık detaylı bir baktiracagim herşeye
kızçem az önce yürürken sol kasığımda ağrı hissettim 5 dk sürdü yeniden ümitlendimİnşallah kuzummm bakalım neler olacak
Biraz daha bekleyim mademYedi ile.on günde zaten döllenme ve yerleşme oluyor canım. Sonra beta salgilaniyo
Kuzenim hamileyken günde 2 paket sigara içiyordu biz dedik bu çocuk ölür kalır sonra doğurdu maşallah kızı sağlıklı ve şuan 8 yaşındaKeşke Ben dr tiksinsem yoksa çok zor bir tane içsem nolur diye ağlıyorum resmen
Ben iki yıllık evliyim canım. Geri çekilme yöntemiyle korunduk sadece. 3 aydır da korunmayı bıraktık. Ovulasyon testi kullandım ama olmadı. Bu ay beklemedeyim hayırlısı olsun inşallah.Ne kadardır deniyorsunuz canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?