2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

7.. gün için erken bence testler e güven olmayabiliyor çok gördük örneklerini 9. Gün dahi çizgi çıkmayıp kanda pozitif olanları bence herşey için erken 😊
Kesinlikle öyle olabilir niye yaptıysam😏birde kullanma talimatı 10 sn idrar içerisinde tutun yazıyordu ben öyle yapmadm🤣bide çubuğun üzeri progestan dolmuştu 🤦🤣

Genelde yumurta sayısı az olduğunda taze transfer tercih ediliyor. Tamamen senin durumuna göre yani.. eğer rahim kalınlığı müsaitse, opudan sonra toparlandıysan teze transfer.. bir de yumurta azsa dondurma çözdürme işlemi yapıp onları kaybetme riskine girmek istemiyor bazı doktorlar. Yani hastanın durumu ve embriyo sayısına göre uygulanıyor. Taze transfer genelde opudan sonraki 3.gün yada 5.gün yapılıyor.
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için inşallah 1 ay beklemek zorunda kalmayız da bebisimiz bizimle olur... İzin falan sıkıntı bizde eşimle ayrı illerde görev yapıyoruz gel git çok zor oluyor.

Merhabalar, benimde 25 mayısta transferim olacak. Benim daha önceden 1 negatif, 2 tutan ama devam etmeyen denemem oldu bu 4. Transfer olacak insallah. Bu transfer öncesinde yarın prp yapılacak ve transfer günüde embriyo yapıştırma yapılacakmış. Allah herkese güzel hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin insallah🙏

Merhabalar 11 mayısta çift embriyo transferim oldu. 3.gün dondurulmuş. Yarın test günüm hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum. Benim için de dua ederseniz çok mutlu olurum. Allah bana da sizlere de nasip etsin inşallah 🙏 🙏
İnşallah yarın en mutlu haberi alırsınız 🤗💕

Kasık ve göğüs ağrılarım maşallah ilk günden beri bana yapışmış durumda😂😂😂yiyor ve yatıyorum şimdilik hele de tatlı tabakları gözümde uçuşuyor sabrediyorum😍😋4. Günde bitti hayırlısıyla ama yolumuz uzun ben de sizin yazdiklarinizla umut buluyorum ins olacak diyorum.
benim de belirtilerim sizinle aynı sizin sonucunuz belli oldu mu acaba :)

Transfer sonrası 8.gun dayanamayıp kan testi yaptırdım beta HCG 50cikmisti bugün bı daha kan verdim üçten sonra çıkacak sonuç.ins hayırlı haber alırım bekliyorum🥰

Arkadaşlar merhaba ben kan sonucumu aldım. Hamileyimmm 😊 o kadar mutluyum ki size anlatamam. İnşallah bekleyen herkes benim gibi mutlu haberi alır 🙏🙏
Senin adına inan çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah neler yaptın bu süreçte yada nelere dikkat ettin

Senin adına inan çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah neler yaptın bu süreçte yada nelere dikkat ettin
Amin çok teşekkür ederim sizlere de nasip olsun. Transferden sonra yarım saat yattım çok sıkışmıştım çünkü. Sonra bir yarım saat daha yattım. İlk 3 gün hayatımı yavaşlattım. Genelde dinlendim ama hep yatmadım. Sonra dışarı da çıktım yürüdüm de. Ama kontrollü hareket ettim. Güzel beslendim. Avokado yedim ananas yedim. Ve en önemlisi ilaçlarımı harfi harfine içtim. İğnelerimi yaptım. Bir de ben haşimato hastasıyım ona çok dikkat ettim. Aklıma gelenler bunlar. Bir de nasip tabi Allah nasip etti. Belirti aramadım bir de hiç.

X