İnan düşünmekten kendimi alamıyorum canım yaa beklemek o kadar zor ki herşey güzel olsun istiyorum Allahın izniyle inşallah Rabbim yüzüme güler bu seferBelirti arayıp da boş yere kafanı takma canım. Benim hiç bir belirtim olmadı mesela. Göğüslerimde hala şişlik yok öyle söylüyeyim. Onun dışındaki şeyler iğne ilaç hormon etkisi.
Oyalanmaya çalış inan bu senin ve bebeğin için daha iyi olur. Allah hayırlısıyla kısmet eder inşallahİnan düşünmekten kendimi alamıyorum canım yaa beklemek o kadar zor ki herşey güzel olsun istiyorum Allahın izniyle inşallah Rabbim yüzüme güler bu sefer
Transferiniz yapildi mi merak ettim.Kızlar merhaba benim de yarın transferim olucak inşallah yoğun ilaç kullanımı sonrası Rabbim verir inşallah gönlümdekini sizinkinide tabii transfer sonrası neler oldu pozitif görenler yazsın lütfen moral olsun hepimize
Cok guzel bir haber. bu arada hic idrartesti yaptiniz mi evde. benim 5.gun donmus embryo transferinin 10.gunu ve idrar testim negatif. Kan testimin gununu bekliyorm. pek umudum yok ama son sansim .Transfer günüyle 8. Gündü. Bugün test verdim tekrar 10. Günümdü. Sonuç 139. Çok şükür
Cuma tekrar test vereceğim. İlk transfer günü zaman geçmez diyordum, bugün aa ne çabuk 10 gün oldu dedim. Biraz sabır sadece
tebrikler!!! bu surecde hic idrar testi yaptiniz mi acaba merak ettim. benim 5.gun donmus embryo transfer oldu ve bugun transferin 10.gunu ve idrar testim negatif. Kan testimin gununu bekliyorm. pek umudum yok ama son sansim .Arkadaşlar merhaba ben kan sonucumu aldım. Hamileyimmmo kadar mutluyum ki size anlatamam. İnşallah bekleyen herkes benim gibi mutlu haberi alır
Teşekkür ederimtebrikler!!! bu surecde hic idrar testi yaptiniz mi acaba merak ettim. benim 5.gun donmus embryo transfer oldu ve bugun transferin 10.gunu ve idrar testim negatif. Kan testimin gununu bekliyorm. pek umudum yok ama son sansim .
İnşallah pozitif sonuç alırsınızCok guzel bir haber. bu arada hic idrartesti yaptiniz mi evde. benim 5.gun donmus embryo transferinin 10.gunu ve idrar testim negatif. Kan testimin gununu bekliyorm. pek umudum yok ama son sansim .
Evet idrar testi yaptım. Pazartesi transferim oldu sonraki pazartesi idrar testi yaptım silik çıktı. Aynı gün kan verdim sonuç 63 çıktı.Cok guzel bir haber. bu arada hic idrartesti yaptiniz mi evde. benim 5.gun donmus embryo transferinin 10.gunu ve idrar testim negatif. Kan testimin gununu bekliyorm. pek umudum yok ama son sansim .
Dun yani 10. Gun idrar testim negatif cikti 2 gun daha bekliyecem carsamba doluyor gunum ama kasik agrik cok bel agrimda oyle adet gibiBence öyle yapınPozitifse zaten belli olur. Ben de iki gün erken yapmıştım.
Yarın test yaptırcaz inşallah 10.günümTransferiniz yapildi mi merak ettim.
Çok tebrik ediyorum darısı başımıza ben de yarın yaptrcam test sizin nası geçti belirtiler neydiEvet idrar testi yaptım. Pazartesi transferim oldu sonraki pazartesi idrar testi yaptım silik çıktı. Aynı gün kan verdim sonuç 63 çıktı.
Kaçıncı günün canımKızlar ben test yaptırdım bi akşam önce oldu normale göre pozitif çok şükür beta 50.6 umarım sağlıkla yüksekler
Değeriniz kaç çıkmıştıTeşekkür ederimben hiç evde test yapmadım negatif olursa moralimi bozmak istemedim çünkü tam 12.gün kanda öğrendim. 3.gün dondurulmuştu benim. İnşallah kanda pozitif çıkar belli olmaz umudunu kaybetme yine de.
Yarın 10.günüm olucakKaçıncı günün canım
12.gün 620 14.gün 1287, 16.gün 4750.Değeriniz kaç çıkmıştı
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar ben test yaptırdım bi akşam önce oldu normale göre pozitif çok şükür beta 50.6 umarım sağlıkla yüksekler
Hayırlısı olsun inşallah bir sonraki tedavin başarılı olur. Evde idrar testi yapmamak lazım aslında yanlış çıkabiliyor insanı üzüyor yok yere.Benimde kan sonucum negatif dun evde idrar testi cok az silik cikmisti anlam veremedim bozuktu galiba