2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Belirti arayıp da boş yere kafanı takma canım. Benim hiç bir belirtim olmadı mesela. Göğüslerimde hala şişlik yok öyle söylüyeyim. Onun dışındaki şeyler iğne ilaç hormon etkisi.
İnan düşünmekten kendimi alamıyorum canım yaa beklemek o kadar zor ki herşey güzel olsun istiyorum Allahın izniyle inşallah Rabbim yüzüme güler bu sefer

İnan düşünmekten kendimi alamıyorum canım yaa beklemek o kadar zor ki herşey güzel olsun istiyorum Allahın izniyle inşallah Rabbim yüzüme güler bu sefer
Oyalanmaya çalış inan bu senin ve bebeğin için daha iyi olur. Allah hayırlısıyla kısmet eder inşallah

Transferiniz yapildi mi merak ettim.

Cok guzel bir haber. bu arada hic idrartesti yaptiniz mi evde. benim 5.gun donmus embryo transferinin 10.gunu ve idrar testim negatif. Kan testimin gununu bekliyorm. pek umudum yok ama son sansim .

Arkadaşlar merhaba ben kan sonucumu aldım. Hamileyimmm o kadar mutluyum ki size anlatamam. İnşallah bekleyen herkes benim gibi mutlu haberi alır
tebrikler!!! bu surecde hic idrar testi yaptiniz mi acaba merak ettim. benim 5.gun donmus embryo transfer oldu ve bugun transferin 10.gunu ve idrar testim negatif. Kan testimin gununu bekliyorm. pek umudum yok ama son sansim .

tebrikler!!! bu surecde hic idrar testi yaptiniz mi acaba merak ettim. benim 5.gun donmus embryo transfer oldu ve bugun transferin 10.gunu ve idrar testim negatif. Kan testimin gununu bekliyorm. pek umudum yok ama son sansim .
Teşekkür ederim ben hiç evde test yapmadım negatif olursa moralimi bozmak istemedim çünkü tam 12.gün kanda öğrendim. 3.gün dondurulmuştu benim. İnşallah kanda pozitif çıkar belli olmaz umudunu kaybetme yine de.

Cok guzel bir haber. bu arada hic idrartesti yaptiniz mi evde. benim 5.gun donmus embryo transferinin 10.gunu ve idrar testim negatif. Kan testimin gununu bekliyorm. pek umudum yok ama son sansim .
Evet idrar testi yaptım. Pazartesi transferim oldu sonraki pazartesi idrar testi yaptım silik çıktı. Aynı gün kan verdim sonuç 63 çıktı.

Evet idrar testi yaptım. Pazartesi transferim oldu sonraki pazartesi idrar testi yaptım silik çıktı. Aynı gün kan verdim sonuç 63 çıktı.
Çok tebrik ediyorum darısı başımıza ben de yarın yaptrcam test sizin nası geçti belirtiler neydi

Değeriniz kaç çıkmıştı

Benimde kan sonucum negatif dun evde idrar testi cok az silik cikmisti anlam veremedim bozuktu galiba

Merhaba kızlar araştırma yapa yapa en sonunda buraya ulaştım bende ankra şehir hastanesinde 30 mayısta dondurulmuş 5.gün embiriyosu transferi oldum 6. gününde kan verdim sonuc 0 çıktı hemşire çok erken yapmışsın olsa bile görünmez dedi cuma günü kan vericem ama sürekli kendimi dinlemekten bişey ler araştırmaktan kendimi alı koyamıyorum sabretcem bakalım 2 gün daha inşllh hepimiz hayırlı haberler alırız

Benimde kan sonucum negatif dun evde idrar testi cok az silik cikmisti anlam veremedim bozuktu galiba
Hayırlısı olsun inşallah bir sonraki tedavin başarılı olur. Evde idrar testi yapmamak lazım aslında yanlış çıkabiliyor insanı üzüyor yok yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…