- 9 Aralık 2013
- 132
- 132
- 34
Benimde 7. Günüm yapsam mı bilmiyorum tam adet günüm bugün normal tarihe göreNe bileyim 6. Günde bile ewde pozitifi görenler olunca canım sıkıldı…hayırlısı ne yapalım…teşekkür ederim cewap werdiğiniz için…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 7. Günüm yapsam mı bilmiyorum tam adet günüm bugün normal tarihe göreNe bileyim 6. Günde bile ewde pozitifi görenler olunca canım sıkıldı…hayırlısı ne yapalım…teşekkür ederim cewap werdiğiniz için…
Amin amin sağlıkla hepimize inşallahSende durumlar nasıl?sanırım aynı gündü transferimiz…Daha erken canım ya idrara sonra karışıyor sen direk kan ver Rabb'im nasip etsin inşallah
Yapma bence hiç boşwer böyle de iyi değil İnan …Benimde 7. Günüm yapsam mı bilmiyorum tam adet günüm bugün normal tarihe göre
Test yapmayın ben yaptım pisman oldum stresten baska bisey değilBenimde 7. Günüm yapsam mı bilmiyorum tam adet günüm bugün normal tarihe göre
Bugün transferin 9.gunu kan verdim yarım saate çıkar bu ikinci transferimdi ilkini 8.gun kandan öğrendim negatif olduğunu sanırım bu kezde negatif hiç pozitif gibi gelmiyor ama yine umut ediyorum
Yaaa belki değildir yaaa iyi düşünelim biz yine Allah büyük…Bugün transferin 9.gunu kan verdim yarım saate çıkar bu ikinci transferimdi ilkini 8.gun kandan öğrendim negatif olduğunu sanırım bu kezde negatif hiç pozitif gibi gelmiyor ama yine umut ediyorum
Siz kaçıncı gün yaptınız?şuan kaçıncı gündesiniz?Test yapmayın ben yaptım pisman oldum stresten baska bisey değil
6. gun yaptım suan 8. gundeyim silik bi çizgi var bugun yaptıgımda ama bilemiyorum..Siz kaçıncı gün yaptınız?şuan kaçıncı gündesiniz?
Aaa olsun yine warmış inşallah sonucu sağlıkla pozitif olur…Paylaşalım burada inşallah…6. gun yaptım suan 8. gundeyim silik bi çizgi var bugun yaptıgımda ama bilemiyorum..
Silik çizgi varsa tutunmuş olabilir fotografını buraya yükler misiniz testinizin6. gun yaptım suan 8. gundeyim silik bi çizgi var bugun yaptıgımda ama bilemiyorum..
Silik çizgi varsa tutunmuş olabilir fotografını buraya yükler misiniz testinizin
Amin insallah herkese guzel haberler vermek nasip olsunAaa olsun yine warmış inşallah sonucu sağlıkla pozitif olur…Paylaşalım burada inşallah…
Amin inşallahhh…Amin insallah herkese guzel haberler vermek nasip olsun
Üzüldüm…Ne yapalım vardır Allah’ın bir bildiği böyle düşünelim…Kan sonucum negatif çıktı bu seferde olmadı
Eki Görüntüle 3076930
6-7-8. gunle
Silik çizgi war inşallah pozitife işarettir…Eki Görüntüle 3076930
6-7-8. gunler
Bence var canım hemen kan testi yaptırEki Görüntüle 3076930
6-7-8. gunler
Ah insallah öyledirSilik çizgi war inşallah pozitife işarettir…
Yarın yaptırayım diyordum bende canım insallan vardır pek umudum yok amaBence var canım hemen kan testi yaptır