Bende saglik açısından çok endişeleniyorum benim tedaviyle 7 yaşında 1 kızım var onda hamileligim zor ve kanamalı geçmişti ve erken doğum yapmıştım. insan ister istemez risklerini düşünüyor tabi ama rabbimde böyle nasip ettiyse yardım eder insallah yaşayıp göreceğizbenimde iki tane 5aa idi bende ikiz olmasından çok korkuyorum ya bencillik değil öyle algılanmasın sağlık açısından korkuyorum :) ama bi yandan da olsa diyorum
Yok canım ya neden bencillik olsun ikiz gebelik ve bebek tek bebeğe göre çok çok zor insan doğal olarak bir tedirgin oluyor. Vallahi geçen gün şöyle bir bebek odalarına bakayım dedim aşağı yukarı 20 bin bi bebek arabası olmuş 7 8 bin. Bezi maması kıyafeti gözüm korkmadı değil Rabbim yardımcımız olsunbenimde iki tane 5aa idi bende ikiz olmasından çok korkuyorum ya bencillik değil öyle algılanmasın sağlık açısından korkuyorum :) ama bi yandan da olsa diyorum
çok haklısın insan çok merak ediyor ama en azından pozitif buna da şükür8inden sonra gel dedi bana daha da çok var meraktan çatlamazsamyidir
aynen öyle rabbşm nasip ettiyse kolaylığını verir inşallah :)Bende saglik açısından çok endişeleniyorum benim tedaviyle 7 yaşında 1 kızım var onda hamileligim zor ve kanamalı geçmişti ve erken doğum yapmıştım. insan ister istemez risklerini düşünüyor tabi ama rabbimde böyle nasip ettiyse yardım eder insallah yaşayıp göreceğiz
ikiz olursa çalışamam diye endişeleniyorum birde tek bebeğe bakmak var iki bebeğe bakmak var maddi olarak çocuklarıma yetmek isterim çünkü neyse bekleyip görcez rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin :)Yok canım ya neden bencillik olsun ikiz gebelik ve bebek tek bebeğe göre çok çok zor insan doğal olarak bir tedirgin oluyor. Vallahi geçen gün şöyle bir bebek odalarına bakayım dedim aşağı yukarı 20 bin bi bebek arabası olmuş 7 8 bin. Bezi maması kıyafeti gözüm korkmadı değil Rabbim yardımcımız olsun
Tabiki canımçok haklısın insan çok merak ediyor ama en azından pozitif buna da şükür
aynen çocuk açısından çok iyi olur bencedeTabiki canımben de ikiz eşiyim insanın ikizinin olması çok harika bir şey biz iyi anlaşırız bir de. Biz zorlanırız ama çocuklarımız için çok iyi olur bir ikizinin olması
Ben atanmaya çabalıyorum bir de bu arada inşallah okul öncesi öğretmeni olacağım ama ikiz olursa nasıl olur bilemiyorumikiz olursa çalışamam diye endişeleniyorum birde tek bebeğe bakmak var iki bebeğe bakmak var maddi olarak çocuklarıma yetmek isterim çünkü neyse bekleyip görcez rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin :)
aminn. gönlünüze göre versin inşallah bebeleri de alır gidersin :)Ben atanmaya çabalıyorum bir de bu arada inşallah okul öncesi öğretmeni olacağım ama ikiz olursa nasıl olur bilemiyorumrabbim hayırlısını nasip etsin
Atanırsam giderim canım tek maaşla iki bebek bakılmazaminn. gönlünüze göre versin inşallah bebeleri de alır gidersin :)
Kızlar benim de transfer günü dahil 12. gün 407.9 çıkmıştı. 10. gün 139du. Yükseliş iyiydi ama tek transfer yapıldı. Bugün 16. Gün yine kan verdim bakalım ne çıkacakOh maşallah maşallah benim 12.gün 620ydi ya senin ya benim ya da ikimizin ikizleri geliyor galiba. Ben dün gece rüyamda ikiz kızlarım olacakmış diye gördüm. Hakkımızda hayırlısı olsun
Çok bekletmediysen ilk 5 dakikada çıktıysa kuruma çizgisi değildirbu kuruma çizgisi mi? ilk yaptıgımda böyleydi
Eki Görüntüle 3075960
çok haklısın :)Atanırsam giderim canım tek maaşla iki bebek bakılmaz
948 çıkmıstı 12.günAy hemde nasıl korkutuyor benim daha belli olmadı 3.gün çift embriyo. Senin değerlerin nasıl çıkmıştı. Benim 12.gün 620ydi, 14.gün 1287, 16.gün ise 4750
Sizin 12. Gün dediğiniz transfer gününüde saydınız mı?Ay hemde nasıl korkutuyor benim daha belli olmadı 3.gün çift embriyo. Senin değerlerin nasıl çıkmıştı. Benim 12.gün 620ydi, 14.gün 1287, 16.gün ise 4750
Yaaa gerçekten miiiiDaha önceki tutan 2 transferimde de 6 - 7. günlerde başlayan adet ağrısı kasilmasi bacak ağrısı bel ağrısı yasamistim ve sonuç pozitif almıştım. Şuan 3.transferimin 6.gunu ve kasık ağrısını kasilmasini tekrar hissetmeye başladım. Yani bu ağrılar her zaman kötüye işaret değil moralini bozmaayrıca ilaç kullaniyormusun şuanda kullanıyorsan ilaçları bırakana kadar adet olmazsin
Benimde bugün ağrılarım epey arttı lekelenmem olacak gibi hissediyorum diğer 2 transferimdede bu günlerde ağrım olup lekelenmem olmuştu yerleşme kanamasiymis bundada sanki olacak gibi hissediyorumYaaa gerçekten miiiişuan aşırı mutlu oldum yorumunuza bacağıma wuruyor evet adet ağrısı gibi ama değilde normalde bacağıma wurmaz çünkü benim…ilaç kullanıyorum ewet ne bileyim onu düşünemedim demekki panikten çooook teşekkür ediyorummm aynı gün transfer olmuşuz inşallah sağlıkla we hayırlısı ile güzel haberlerimizi paylaşırız…
İçime umut oldu 3. Gün emriyosu dediğiniz için benim de 3. Gün emriyosu daha 4. GünümAy hemde nasıl korkutuyor benim daha belli olmadı 3.gün çift embriyo. Senin değerlerin nasıl çıkmıştı. Benim 12.gün 620ydi, 14.gün 1287, 16.gün ise 4750