2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

benimde iki tane 5aa idi bende ikiz olmasından çok korkuyorum ya bencillik değil öyle algılanmasın sağlık açısından korkuyorum :) ama bi yandan da olsa diyorum
Bende saglik açısından çok endişeleniyorum benim tedaviyle 7 yaşında 1 kızım var onda hamileligim zor ve kanamalı geçmişti ve erken doğum yapmıştım. insan ister istemez risklerini düşünüyor tabi ama rabbimde böyle nasip ettiyse yardım eder insallah yaşayıp göreceğiz

benimde iki tane 5aa idi bende ikiz olmasından çok korkuyorum ya bencillik değil öyle algılanmasın sağlık açısından korkuyorum :) ama bi yandan da olsa diyorum
Yok canım ya neden bencillik olsun ikiz gebelik ve bebek tek bebeğe göre çok çok zor insan doğal olarak bir tedirgin oluyor. Vallahi geçen gün şöyle bir bebek odalarına bakayım dedim aşağı yukarı 20 bin bi bebek arabası olmuş 7 8 bin. Bezi maması kıyafeti gözüm korkmadı değil Rabbim yardımcımız olsun

aynen öyle rabbşm nasip ettiyse kolaylığını verir inşallah :)

ikiz olursa çalışamam diye endişeleniyorum birde tek bebeğe bakmak var iki bebeğe bakmak var maddi olarak çocuklarıma yetmek isterim çünkü neyse bekleyip görcez rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin :)

ikiz olursa çalışamam diye endişeleniyorum birde tek bebeğe bakmak var iki bebeğe bakmak var maddi olarak çocuklarıma yetmek isterim çünkü neyse bekleyip görcez rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin :)
Ben atanmaya çabalıyorum bir de bu arada inşallah okul öncesi öğretmeni olacağım ama ikiz olursa nasıl olur bilemiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin

Oh maşallah maşallah benim 12.gün 620ydi ya senin ya benim ya da ikimizin ikizleri geliyor galiba. Ben dün gece rüyamda ikiz kızlarım olacakmış diye gördüm. Hakkımızda hayırlısı olsun
Kızlar benim de transfer günü dahil 12. gün 407.9 çıkmıştı. 10. gün 139du. Yükseliş iyiydi ama tek transfer yapıldı. Bugün 16. Gün yine kan verdim bakalım ne çıkacak
Perşembe günü kese randevum var. Çok heyecanlıyım. Umarım değerim güzelce artmıştır.

Yaaa gerçekten miiiişuan aşırı mutlu oldum yorumunuza bacağıma wuruyor evet adet ağrısı gibi ama değilde normalde bacağıma wurmaz çünkü benim…ilaç kullanıyorum ewet ne bileyim onu düşünemedim demekki paniktençooook teşekkür ediyorummmaynı gün transfer olmuşuz inşallah sağlıkla we hayırlısı ile güzel haberlerimizi paylaşırız…

Benimde bugün ağrılarım epey arttı lekelenmem olacak gibi hissediyorum diğer 2 transferimdede bu günlerde ağrım olup lekelenmem olmuştu yerleşme kanamasiymis bundada sanki olacak gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…