Merhaba, bugün 12. gün kan verdim az önce doktora gitmeden değerden anlayabilir miyim acaba ikiz olup olmadığını doktor muhtemelen kese için çağırır bugün gel demezCanım nasılsın her şey yolunda mı. Belli oldu mu ikiz olup olmadığı
E nabıza baktım şimdi benim transfer günü gözükmüyor. Çok merak ettim öğrenirim mutlaka. Aynen kısmette varsa oluyor. Bir de benden naçizane tavsiye doktora ve merkeze güveniyorsan biraz da kendini akışa bırakmak lazım. Öteki türlü insan çok stres oluyorValla transfer günü heyecandan bende sormadım sonra aklıma takıldı e-nabizdan yapılan işlemlere baktım orda yazıyordu demekki yapmislarelimizden geleni yapıyoruz artık gerisi rabbimin taktirine kalmış
Bakalım kaç çıkacakMerhaba, bugün 12. gün kan verdim az önce doktora gitmeden değerden anlayabilir miyim acaba ikiz olup olmadığını doktor muhtemelen kese için çağırır bugün gel demez
benim 6. gün 66 7. gün 174 çıkmıştı bugün 12. gün bakalım ne olcak :)Bakalım kaç çıkacakdeğer yüksek olursa ve sonraki artışlar 3 4 kat olursa ihtimal var deniyor. Vallahi beni 8inden sonra çağırdı sanırım kese kalp beraber bakacak. Çağırmaz hemen seni de önce kandan takip ediyorlar
İnşallah sağlıkla artsın canım çok heyecanlıbenim 6. gün 66 7. gün 174 çıkmıştı bugün 12. gün bakalım ne olcak :)
vallahi öyle sonuç çıkana kadar heyecandan hiç bişe yapamicam sanırım öylece oturdum bekliyorum :)İnşallah sağlıkla artsın canım çok heyecanlı
Bişeylerle meşgul ol bence yoksa zaman geçmek bilmiyor. Ben öncesinde de yapmamıştım ilk 12.gün yaptım. 2 saate çıkar dediler 4 te çıktı. Telefona baka baka bir hal olmuştumvallahi öyle sonuç çıkana kadar heyecandan hiç bişe yapamicam sanırım öylece oturdum bekliyorum :)
İnşallah bian önce güzel haberler size deAy inşallah bizim de öyle olur. Ben opudan sonra iyiydim. Transferden sonra başladı
ofise geldim ama çalışamıyorum ki :) hastanenin sayfasını yenileyip duruyorum bir yandan önceden pozitifi gördüğüm için içim rahat bir yandan da ya artmadıysa korkusu var öleceğimmmm :)Bişeylerle meşgul ol bence yoksa zaman geçmek bilmiyor. Ben öncesinde de yapmamıştım ilk 12.gün yaptım. 2 saate çıkar dediler 4 te çıktı. Telefona baka baka bir hal olmuştum
ofise geldim ama çalışamıyorum ki :) hastanenin sayfasını yenileyip duruyorum bir yandan önceden pozitifi gördüğüm için içim rahat bir yandan da ya artmadıysa korkusu var öleceğimmmm :)
Benim özelde olmadı. Üniversite hastanesinde. O yüzden sormadım. Sorsam da yoğunluktan cevap alamazdım sanırım.İnşallah bian önce güzel haberler size deDr unuz ne diyor peki bu şişlik için tavsiyesi var mı?
inşallahhh çıkınca yazarım sizde deArtmıştır inşallah içini ferah tut
Yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyoruminşallahhh çıkınca yazarım sizde de
Ama transfer günü sayılmıyor diye biliyorumEvet benimde aynen oldu sizinkiyle aynızaten 12. günü 3 haziran cuma günü oluyor
eğer özelde verdiysen 30dk da çıkıyor. Ama sisteme düşmesi uzun sürebilir. Hastaneyi arayabilirsin ben öyle yapmıstıminşallahhh çıkınca yazarım sizde de
Valla ben de özelde vermiştim 1 saate çıkar dediler çıkmadı.eğer özelde verdiysen 30dk da çıkıyor. Ama sisteme düşmesi uzun sürebilir. Hastaneyi arayabilirsin ben öyle yapmıstım
özelde verdim geçen verdiğimde 1 saatte çıkmıştı şimdi 2 saat oldu çıkmamış görünüyor biraz daha bekleyip aramayı düşünüyorumeğer özelde verdiysen 30dk da çıkıyor. Ama sisteme düşmesi uzun sürebilir. Hastaneyi arayabilirsin ben öyle yapmıstım