2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Valla transfer günü heyecandan bende sormadım sonra aklıma takıldı e-nabizdan yapılan işlemlere baktım orda yazıyordu demekki yapmislar elimizden geleni yapıyoruz artık gerisi rabbimin taktirine kalmış
E nabıza baktım şimdi benim transfer günü gözükmüyor. Çok merak ettim öğrenirim mutlaka. Aynen kısmette varsa oluyor. Bir de benden naçizane tavsiye doktora ve merkeze güveniyorsan biraz da kendini akışa bırakmak lazım. Öteki türlü insan çok stres oluyor

Merhaba, bugün 12. gün kan verdim az önce doktora gitmeden değerden anlayabilir miyim acaba ikiz olup olmadığını doktor muhtemelen kese için çağırır bugün gel demez
Bakalım kaç çıkacak değer yüksek olursa ve sonraki artışlar 3 4 kat olursa ihtimal var deniyor. Vallahi beni 8inden sonra çağırdı sanırım kese kalp beraber bakacak. Çağırmaz hemen seni de önce kandan takip ediyorlar

benim 6. gün 66 7. gün 174 çıkmıştı bugün 12. gün bakalım ne olcak :)

Bişeylerle meşgul ol bence yoksa zaman geçmek bilmiyor. Ben öncesinde de yapmamıştım ilk 12.gün yaptım. 2 saate çıkar dediler 4 te çıktı. Telefona baka baka bir hal olmuştum
ofise geldim ama çalışamıyorum ki :) hastanenin sayfasını yenileyip duruyorum bir yandan önceden pozitifi gördüğüm için içim rahat bir yandan da ya artmadıysa korkusu var öleceğimmmm :)

eğer özelde verdiysen 30dk da çıkıyor. Ama sisteme düşmesi uzun sürebilir. Hastaneyi arayabilirsin ben öyle yapmıstım
Valla ben de özelde vermiştim 1 saate çıkar dediler çıkmadı. Heyecan yaratmak istediler sanırım

eğer özelde verdiysen 30dk da çıkıyor. Ama sisteme düşmesi uzun sürebilir. Hastaneyi arayabilirsin ben öyle yapmıstım
özelde verdim geçen verdiğimde 1 saatte çıkmıştı şimdi 2 saat oldu çıkmamış görünüyor biraz daha bekleyip aramayı düşünüyorum

Kızlar ikiz annesi olmak korkutuyor mu ?

benim transferim 5aa ve 1 olarak iki embriyo şeklinde oldu. 1 numaralı embriynun tutacağını hiç düşünmyordu doktorumda destek olsun diye koymustu ama çok şükür ikiz devam ediyoruz. Bir yandan da çok korkuyorum.

Kızlar benim aşırı kasık ve bel ağrım war arada da zonklamam oluyor galiba adet olacağım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…