2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Kızlar benim aşırı kasık ve bel ağrım war arada da zonklamam oluyor galiba adet olacağım…😔😔
Daha önceki tutan 2 transferimde de 6 - 7. günlerde başlayan adet ağrısı kasilmasi bacak ağrısı bel ağrısı yasamistim ve sonuç pozitif almıştım. Şuan 3.transferimin 6.gunu ve kasık ağrısını kasilmasini tekrar hissetmeye başladım. Yani bu ağrılar her zaman kötüye işaret değil moralini bozma😉 ayrıca ilaç kullaniyormusun şuanda kullanıyorsan ilaçları bırakana kadar adet olmazsin😊

Oh maşallah maşallah benim 12.gün 620ydi ya senin ya benim ya da ikimizin ikizleri geliyor galiba. Ben dün gece rüyamda ikiz kızlarım olacakmış diye gördüm. Hakkımızda hayırlısı olsun 😀
ayy bu değer ikiz midir yaa bilemedim :) ben ne rüyalar görüyorum bir bilsen :)

Kızlar ikiz annesi olmak korkutuyor mu ?

benim transferim 5aa ve 1 olarak iki embriyo şeklinde oldu. 1 numaralı embriynun tutacağını hiç düşünmyordu doktorumda destek olsun diye koymustu ama çok şükür ikiz devam ediyoruz. Bir yandan da çok korkuyorum.
Ay hemde nasıl korkutuyor benim daha belli olmadı 3.gün çift embriyo. Senin değerlerin nasıl çıkmıştı. Benim 12.gün 620ydi, 14.gün 1287, 16.gün ise 4750

Masallah canim değerin çok güzel artıyor🍀 İkizde olabilir gibi. Benimde 2 adet 5aa transfer edildi ikiz fikri hem heyecanlı hem korkutucu geliyor bana🤭
benimde iki tane 5aa idi bende ikiz olmasından çok korkuyorum ya bencillik değil öyle algılanmasın sağlık açısından korkuyorum :) ama bi yandan da olsa diyorum

Çok erken henüz öyle hissetmeniz için, bence olumlu olacak ve ondan hissediyorsunuz ☺️
Ayyy inşallah şuan gözyaşım pıt😢okuyunca mesajınızı,çok teşekkür ediyorum hemşireye mesaj attım sormak için içim rahat etmedi🙈🙈🙈inşallah en hayırlı şekilde olumlu sonuçlar alırız we onları paylaşırız…🤲🏻🤲🏻🥰🥰🌸🌸

X