2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Benimde bugün ağrılarım epey arttı lekelenmem olacak gibi hissediyorum diğer 2 transferimdede bu günlerde ağrım olup lekelenmem olmuştu yerleşme kanamasiymis bundada sanki olacak gibi hissediyorum
Ewet bende öyle hissediyorum o yüzden sürekli tuvalete gidiyorum ilk denememizde hiç böyle ağrı hissetmemiştim…halsizlikde war mı?

Ewet bende öyle hissediyorum o yüzden sürekli tuvalete gidiyorum ilk denememizde hiç böyle ağrı hissetmemiştim…halsizlikde war mı?
Benim ilk transferim negatif oldu onda hiç ağrı lekelenme bisey olmadi ama sonraki tutan 2 transferimdede ağrım ve lekelenmem olmuştu ama maalesef sonrasinda devam etmedi. Insallah hayırlısıyla bu daim olur

Benim ilk transferim negatif oldu onda hiç ağrı lekelenme bisey olmadi ama sonraki tutan 2 transferimdede ağrım ve lekelenmem olmuştu ama maalesef sonrasinda devam etmedi. Insallah hayırlısıyla bu daim olur
Benimde ilk transfer negatifti…wardır ondada bir hayır…inşallah annesine tutunur inşallah sağlıkla güzel haberler alırız…

Haa yok canım benim midemde flan yok öyle yan böbrek kısımlarımda var bir de karnımda komple var. Su icmezdim önce çok şimdi mecburen bol icmeye çalışıyorum bir de kabızlık sorunum vardı o oluyo acaba bunlardan mi yoksa herkeste mi oluyo diye merak ettim canım

Kabızlık da hat safhada malesef. Lavman yap dedi Dr dün, aldım ama yapamadım çok zormuş. Geçer umarım hepimizin ki bian önce güzel haberler olsun tüm bekleyişler

Amin canim embriyo glue diye geçiyor embriyo rahme verilmeden önce bir sıvı içerisine konuluyor ve o sıvı ile birlikte rahme veriliyor embriyonun tutunmasini kolaylaştırıyor.
Vaayy Yeni bir tedavi şekli mi yani bizim hastenede yaptıklarını hiç duymadım ben

Kabızlık da hat safhada malesef. Lavman yap dedi Dr dün, aldım ama yapamadım çok zormuş. Geçer umarım hepimizin ki bian önce güzel haberler olsun tüm bekleyişler
Kabızlık için ballı su öneririm bire bir geliyor. Ilık suya biraz bal karıştırıp için aç karna ben yapıyorum hiç kabızlık yaşamadım

Ayyy canım benim ecmaiiiinn Ama çok dikkat etmen lazım kabızlığa ben çok dikkat ediyorum çok şükür o kadar fazla değil sadece zorlanıyorum biraz. Ben baştan söyledim transfer günü bol su iç dedi acı ekşi baharattan uzak dur meyve sebze bol tüket sağlıklı beslen dedi

Kabızlık için ballı su öneririm bire bir geliyor. Ilık suya biraz bal karıştırıp için aç karna ben yapıyorum hiç kabızlık yaşamadım
Aaa çok teşekkürler canım Bende kayısı suyu flan içiyorum ama bunu da yaparım bilmiyodum

Teşekkür ederim. Aslında sizden okudum diye yaptım bu sabah. Su oda sıcaklığındaydı ısıtmadım. Hatta smoothie şeklinde yaptım 3 gün kurusu 2 bardak su yarım salatalık biraz nane ve limon sonra bızzt. Kestane balı ve karnıyarık otu tozu ile karıştırıp içtim henüz bir hareketlenme yok ama devam edicem buna.

Yani meyve sebze ve bol protein şeklinde besleniyorum ama tuvalete gitme isteği bile gelmiyor. 2litre su çok rahat içerim ki hep öyleydim. Hayatımda ilk defa böyle

Canim ben yoğurtlu semizotu salatası yapip gunde 1 kase yiyorum bağırsaklarımi çok güzel çalıştırıyor her gün mutlaka büyük tuvalete çıkarıyor hatta eşim sebze çok sevmez özelikle semizotunu kabız olunca zorla zorla gunde 1 kase yedi dünya varmış bundan hep yapsana yiyeyim diyor

Tamamdır çok iyi fikir çok teşekkür ederiz. Hem omega 3 kaynağı semizotu. Şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…