- 26 Mart 2018
- 28.443
- 127.946
Ben de hissetmiyorum, aşırı şişim zor hareket ediyorum. İlaçları kullanınca kasık ağrım oluyorSağol canım hayırlı olur inşallah hepimiz için.
Benim çift 3. Gün embriyosu. Hiç bir şey hissetmiyorum, sen de nasıl durumlar
Aa evet ben de şişim sadece. Kasık ağrısı falan da yok ben de.Ben de hissetmiyorum, aşırı şişim zor hareket ediyorum. İlaçları kullanınca kasık ağrım oluyor
Bende 27 sinde oldum .2 embiriyo transfer edild
Bende bir şey hissetmiyorum.Birde benim 5.denememAa evet ben de şişim sadece. Kasık ağrısı falan da yok ben de.
İnşallah hayırlısı olur canım hakkında bu sefer, senin de daha önce denemen oldu diye hatırlıyorum.
Benim de 2.Bende bir şey hissetmiyorum.Birde benim 5.denemem
Ecmaiiiinn canımMerhaba benim transfer günümde 23 Mayıs bu ikinci transferim.olacak inşallah bu sefer tutunur bebeklerim Rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin
Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin cümlemizeMerhabalar, benimde 25 mayısta transferim olacak. Benim daha önceden 1 negatif, 2 tutan ama devam etmeyen denemem oldu bu 4. Transfer olacak insallah. Bu transfer öncesinde yarın prp yapılacak ve transfer günüde embriyo yapıştırma yapılacakmış. Allah herkese güzel hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin insallah
Evet benimde aynen oldu sizinkiyle aynıEvet emekler çok gerçekten bu yolda.. ama kaybetmiyoruz umudumuzubenimde 23 mayısta 2 adet 3. Gün biri çok iyi kalite biride orta kalite embriyo transfer edildi, 4 haziranda test yapmam lazım ama sanırım 3ünde yapıcam en erken
Bende ikizden korkuyorum ama hiç olmayacağına ikiz olsun daha iyi buna da bin şükür :)
Aynen söylediğinize içtenlikle katılıyorum bende gerçektenÇok haklısın her yazdığına imzamı atarım :) çok bekledik ve kavuştuk bende ikiz gebeliğin zor olacağını düşünüyorum ama onu bir şekilde atlatırsın sonrası çok zor tek çocuğa bakmakla iki çocuğa bakmak arasında dağlar kadar fark olur maddi olarak da zorlanır insan ikiz olursa mecbur işi bırakcam çünkü :) bütün emeğini bir çocuğa vermek varken ikisine yetişemeyince üzülürüm de kendimi kötü hissederim. sonuç olarak rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin güç ve kuvvet versinBenimde cuma günü belli olacak inşallah ikiz olursa diye korkuyorum bir yandan ama kör istedi bir göz Allah verdi iki göz hesabı oluyor bu iş Tabiki Rabbim kaldıramayacak yükü yüklemez bize yeter ki olsun da ne verirse benim kabulümdür
Ben de hissetmiyorum, aşırı şişim zor hareket ediyorum. İlaçları kullanınca kasık ağrım oluyor
Aa evet ben de şişim sadece. Kasık ağrısı falan da yok ben de.
İnşallah hayırlısı olur canım hakkında bu sefer, senin de daha önce denemen oldu diye hatırlıyorum.
Merhaba. Ben de opudan sonra şişmeye başladım ama ödem şeklinde değil karın boşluğumda sıvı birikiyor ohss oldum. Transferin 7.günüydü dün erken olsa da Dr kan ver dedi 42 çıktı. Beta yükseldikçe bir süre daha artacak sanırım bu şişlik, ama su bile içmek zor geliyor midemi sıkıştırdığı için. Sizde de bu şekilde mi?Meraba kızlar.. Yaa bende 16 mayısta çift transfer oldu cuma günü de test vermeye gidicem. Karnımda sürekli şişkinlik var iğnelerden mi acaba sizde de oluyor mu?
Ohss olurken transfer mi yaptilar? Taze transfer mi? Dinlenme vermeliydiler ama.Merhaba. Ben de opudan sonra şişmeye başladım ama ödem şeklinde değil karın boşluğumda sıvı birikiyor ohss oldum. Transferin 7.günüydü dün erken olsa da Dr kan ver dedi 42 çıktı. Beta yükseldikçe bir süre daha artacak sanırım bu şişlik, ama su bile içmek zor geliyor midemi sıkıştırdığı için. Sizde de bu şekilde mi?
İnşallah bebeklerin seninledir canım bugün kaçıncı gününEcmaiiiinn canımBenim ilk deneme inşallah beni birakmaz bebişlerim Sizinde tez zamanda hayırlısı ile olur inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesin
Estradiol 2300lerdeydi hatta transfer günü yine de yaptılar. Taze transfer çift embriyo. Yani bu 2 3 haftalık bir sıkıntıysa yine sabrederim tabiki ama endişeliyim artarak devam ederse diye. Dün isterseniz sıvı takviyesi yapılsın serum taktırın yazmış hemşire. Bol protein bol sıvı tüketin diyor ama 2 haftadır öyle yapıyorum zatenOhss olurken transfer mi yaptilar? Taze transfer mi? Dinlenme vermeliydiler ama.
Yani dondurulmuş transfer yapilmasi için belli kurallar var ki onlardan biri de ohss olmak ve ya o riski taşimak. Benim 21 yumurtam toplandi. Ohss olmadim ama 15den fazla yumurta olunca dondurma yapiyoruz dediler vucut dinlensin diye. Yine de doktor da birsey biliyorda yapiyordur. Gecer merak etme. InsaAllah guzel sonuçlar alirsin. Pozjtif zaten saglikla artsin degerinEstradiol 2300lerdeydi hatta transfer günü yine de yaptılar. Taze transfer çift embriyo. Yani bu 2 3 haftalık bir sıkıntıysa yine sabrederim tabiki ama endişeliyim artarak devam ederse diye. Dün isterseniz sıvı takviyesi yapılsın serum taktırın yazmış hemşire. Bol protein bol sıvı tüketin diyor ama 2 haftadır öyle yapıyorum zaten
Teşekkür ediyorum umarım öyle olur. Herkesin gönlündeki sağlıkla gerçekleşsin dilerimYani dondurulmuş transfer yapilmasi için belli kurallar var ki onlardan biri de ohss olmak ve ya o riski taşimak. Benim 21 yumurtam toplandi. Ohss olmadim ama 15den fazla yumurta olunca dondurma yapiyoruz dediler vucut dinlensin diye. Yine de doktor da birsey biliyorda yapiyordur. Gecer merak etme. InsaAllah guzel sonuçlar alirsin. Pozjtif zaten saglikla artsin degerin
Ay inşallah bizim de öyle olur. Ben opudan sonra iyiydim. Transferden sonra başladıMerhaba. Ben de opudan sonra şişmeye başladım ama ödem şeklinde değil karın boşluğumda sıvı birikiyor ohss oldum. Transferin 7.günüydü dün erken olsa da Dr kan ver dedi 42 çıktı. Beta yükseldikçe bir süre daha artacak sanırım bu şişlik, ama su bile içmek zor geliyor midemi sıkıştırdığı için. Sizde de bu şekilde mi?
Canım nasılsın her şey yolunda mı. Belli oldu mu ikiz olup olmadığıBende ikizden korkuyorum ama hiç olmayacağına ikiz olsun daha iyi buna da bin şükür :)
Amin canimRabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin cümlemizeBen anlamadım canım embriyo yapıştırma neymiş?
Sanırım benim de bu şekilde oldu. Transferden önce embriyolog böyle bi şeyden bahsetmişti. Doktoruma sormadım yaptı mı diye gerçi ben hiç bir şey sormadım öncesinde yapılan tahlillerin sonucunu bileAmin canimembriyo glue diye geçiyor embriyo rahme verilmeden önce bir sıvı içerisine konuluyor ve o sıvı ile birlikte rahme veriliyor embriyonun tutunmasini kolaylaştırıyor.
Valla transfer günü heyecandan bende sormadım sonra aklıma takıldı e-nabizdan yapılan işlemlere baktım orda yazıyordu demekki yapmislarSanırım benim de bu şekilde oldu. Transferden önce embriyolog böyle bi şeyden bahsetmişti. Doktoruma sormadım yaptı mı diye gerçi ben hiç bir şey sormadım öncesinde yapılan tahlillerin sonucunu bilegittiğim zaman sorayım bakalım. Belki de şansı arttırıyordur