- 1 Mayıs 2021
- 335
- 431
- 34
Amin canım sağ ol tez vakitte darısı başına inşallahAllah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Sizinde evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım sağ ol tez vakitte darısı başına inşallahAllah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Sizinde evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Evet dün bende de oldu adet öncesi gibi ağrı. Genelde oluyormuş bu şekilde ağrı. Moral bozmayın lütfenYa canım moralini bozma doktorlar ısrarla söylüyor belirti aramayın veya belirtilere takılmayın diye. 5 haftalık oldum bende hala adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada. Annem 9 ay boyunca adet ağrısı hissettim ben diyor. Lütfen moralini bozma
Merhaba, benim daha önce 2 tane tutan transferim oldu ikisinde de 6.gun lekelenmem ve adet olacakmış gibi ağrım oldu ve 1 gün sürdü banada coraspin kan sulandırıcıyı biraktirdi devam etmedi kanamadün 7. günümdü hafif bir lekelenme yaşadım oksapar iğneyi bıraktırdı doktor. bugün herhangi bir şey yok. yerleşme kanaması olduğunu farz edersek bir gün olması normal midir sizce? pozitif gören arkadaşlardan lekelenme yaşayan oldu mu?
Merhaba 1 gün mü sürdü sizin de? sadece peçeteye geldi bir kere bir daha da gelmedi zatenMerhaba, benim daha önce 2 tane tutan transferim oldu ikisinde de 6.gun lekelenmem ve adet olacakmış gibi ağrım oldu ve 1 gün sürdü banada coraspin kan sulandırıcıyı biraktirdi devam etmedi kanama
Evet 1 gün sürdü kahve pembe peçeteye sildigimde gelmişti sadece ilkinde beta düşük cikti kimyasal oldu ama ikincisinde beta iyi cikti ama kanamam başlayınca oda düştüMerhaba 1 gün mü sürdü sizin de? sadece peçeteye geldi bir kere bir daha da gelmedi zaten
Kimyasal mı oldu o 2 transferiniz?
benim de ilk transferimde bu lekelenme 3 gün sürmüştü. ilk gün yine iğneyi bıraktırmıştı ama devam etmişti az da olsa. tabi kimyasal oldu o transfer benim deEvet 1 gün sürdü kahve pembe peçeteye sildigimde gelmişti sadece ilkinde beta düşük cikti kimyasal oldu ama ikincisinde beta iyi cikti ama kanamam başlayınca oda düştü
Hakkında hayırlısı olsun canım hiç belli olmuyor ki benim tedaviyle 7 yaşında 1 kızım var onda 4 ay hep kanamam olmuştu ama çok şükür öyle böyle sağlıkla dünyaya geldi. Şimdi 4.transferi oldum sonuc bekliyorum nasip nezamansa ozaman insallahbenim de ilk transferimde bu lekelenme 3 gün sürmüştü. ilk gün yine iğneyi bıraktırmıştı ama devam etmişti az da olsa. tabi kimyasal oldu o transfer benim de
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :) evet doğru söylüyorsunuz gerçekten ilk transferle bunun arasında bile fark vardıHakkında hayırlısı olsun canım hiç belli olmuyor ki benim tedaviyle 7 yaşında 1 kızım var onda 4 ay hep kanamam olmuştu ama çok şükür öyle böyle sağlıkla dünyaya geldi. Şimdi 4.transferi oldum sonuc bekliyorum nasip nezamansa ozaman insallah
Merhaba canım. Aynı gün transfer olmuşuz seninle. Ama bana test günü cumartesi dediler 4 Haziran benimki 6. Gün embryosu iki adet kondu. Benimde bugün 5. Günüm henüz belirtim yok göğüs hassasiyeti disinda oda ilaçlardan diye tahmin ediyorum. Dün akşam sol kasigima bıçak saplanır gibi ağrılar girdi 5 6 kez. Umarım bir belirtidir benim 4. TransferimBenimde 24 Mayıs Salı günü 2 Embriyo transfer edildi ilk tüp denemem bugün 5.gün kasıklarımda ağrı karnımda şişlik var Allahtan ümit kesilmez ama adet ağrısı gibi bunu biliyorum.Persembe günü testim var ama umudum gitti gibi bakalım ya nasip
8. günden selamlar :) bugün kasık ve bel ağrısı yedi beni ayakta da çok kaldım heralde yemek yapacağım diye :)Eeee kızlar Benim transferin ilk günü yatıyorum bol su içiyorum dinleniyorm sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
Benim dr yasak koydu onları kullanmıyorumBenimde ikinci günüm çay kahveyi azalttım, siz ?
Benimde 6. günüm ama sürekli kasık ağrısı bel ve bacak ağrısı çoktu bugün yarın nasıl olacam sanırım ilaçlardan halsizlikte çok fazla8. günden selamlar :) bugün kasık ve bel ağrısı yedi beni ayakta da çok kaldım heralde yemek yapacağım diye :)
ben çok açık ve normale göre daha az sayıda çay içiyorum :) çayı bırakamam :)Benimde ikinci günüm çay kahveyi azalttım, siz ?
Ben de çay benim kırmızı çizgim ama aşırı açık içiyorum…ben çok açık ve normale göre daha az sayıda çay içiyorum :) çayı bırakamam :)
Bende 27 sinde oldum .2 embiriyo transfer edildiBende buğün transfer oldum iki tane benimkiler dondurulmuştu. İnşallah güzel sonuç alırız
çok açık olunca da su içiyor gibiyim ama dayanamıyorum ben de :) dudak tiryakiliği var heralde bizde :)Ben de çay benim kırmızı çizgim ama aşırı açık içiyorum…