2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Ya canım moralini bozma doktorlar ısrarla söylüyor belirti aramayın veya belirtilere takılmayın diye. 5 haftalık oldum bende hala adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada. Annem 9 ay boyunca adet ağrısı hissettim ben diyor. Lütfen moralini bozma
Evet dün bende de oldu adet öncesi gibi ağrı. Genelde oluyormuş bu şekilde ağrı. Moral bozmayın lütfen🙏

dün 7. günümdü hafif bir lekelenme yaşadım oksapar iğneyi bıraktırdı doktor. bugün herhangi bir şey yok. yerleşme kanaması olduğunu farz edersek bir gün olması normal midir sizce? pozitif gören arkadaşlardan lekelenme yaşayan oldu mu?

dün 7. günümdü hafif bir lekelenme yaşadım oksapar iğneyi bıraktırdı doktor. bugün herhangi bir şey yok. yerleşme kanaması olduğunu farz edersek bir gün olması normal midir sizce? pozitif gören arkadaşlardan lekelenme yaşayan oldu mu?
Merhaba, benim daha önce 2 tane tutan transferim oldu ikisinde de 6.gun lekelenmem ve adet olacakmış gibi ağrım oldu ve 1 gün sürdü banada coraspin kan sulandırıcıyı biraktirdi devam etmedi kanama

Merhaba, benim daha önce 2 tane tutan transferim oldu ikisinde de 6.gun lekelenmem ve adet olacakmış gibi ağrım oldu ve 1 gün sürdü banada coraspin kan sulandırıcıyı biraktirdi devam etmedi kanama
Merhaba 1 gün mü sürdü sizin de? sadece peçeteye geldi bir kere bir daha da gelmedi zaten
Kimyasal mı oldu o 2 transferiniz?

Merhaba 1 gün mü sürdü sizin de? sadece peçeteye geldi bir kere bir daha da gelmedi zaten
Kimyasal mı oldu o 2 transferiniz?
Evet 1 gün sürdü kahve pembe peçeteye sildigimde gelmişti sadece ilkinde beta düşük cikti kimyasal oldu ama ikincisinde beta iyi cikti ama kanamam başlayınca oda düştü

Evet 1 gün sürdü kahve pembe peçeteye sildigimde gelmişti sadece ilkinde beta düşük cikti kimyasal oldu ama ikincisinde beta iyi cikti ama kanamam başlayınca oda düştü
benim de ilk transferimde bu lekelenme 3 gün sürmüştü. ilk gün yine iğneyi bıraktırmıştı ama devam etmişti az da olsa. tabi kimyasal oldu o transfer benim de

benim de ilk transferimde bu lekelenme 3 gün sürmüştü. ilk gün yine iğneyi bıraktırmıştı ama devam etmişti az da olsa. tabi kimyasal oldu o transfer benim de
Hakkında hayırlısı olsun canım hiç belli olmuyor ki benim tedaviyle 7 yaşında 1 kızım var onda 4 ay hep kanamam olmuştu ama çok şükür öyle böyle sağlıkla dünyaya geldi. Şimdi 4.transferi oldum sonuc bekliyorum nasip nezamansa ozaman insallah🙏

Hakkında hayırlısı olsun canım hiç belli olmuyor ki benim tedaviyle 7 yaşında 1 kızım var onda 4 ay hep kanamam olmuştu ama çok şükür öyle böyle sağlıkla dünyaya geldi. Şimdi 4.transferi oldum sonuc bekliyorum nasip nezamansa ozaman insallah🙏
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :) evet doğru söylüyorsunuz gerçekten ilk transferle bunun arasında bile fark vardı
ilk günden beri kıyaslama yaptım durdum :) Allah kızınıza uzun ve sağlıklı bir ömür nasip eylesin :)

Benimde 24 Mayıs Salı günü 2 Embriyo transfer edildi ilk tüp denemem bugün 5.gün kasıklarımda ağrı karnımda şişlik var Allahtan ümit kesilmez ama adet ağrısı gibi bunu biliyorum.Persembe günü testim var ama umudum gitti gibi bakalım ya nasip :KK43:
Merhaba canım. Aynı gün transfer olmuşuz seninle. Ama bana test günü cumartesi dediler 4 Haziran benimki 6. Gün embryosu iki adet kondu. Benimde bugün 5. Günüm henüz belirtim yok göğüs hassasiyeti disinda oda ilaçlardan diye tahmin ediyorum. Dün akşam sol kasigima bıçak saplanır gibi ağrılar girdi 5 6 kez. Umarım bir belirtidir benim 4. Transferim

Eeee kızlar Benim transferin ilk günü yatıyorum bol su içiyorum dinleniyorm sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz

8. günden selamlar :) bugün kasık ve bel ağrısı yedi beni ayakta da çok kaldım heralde yemek yapacağım diye :)
Benimde 6. günüm ama sürekli kasık ağrısı bel ve bacak ağrısı çoktu bugün yarın nasıl olacam sanırım ilaçlardan halsizlikte çok fazla

X