Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa suprizKızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
dilerim herkes zamanında ve sağlıkla kavuşur bebeğine. Gerçekten de görünce her şey unutuluyormuş, nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar
![]()
Hoşgeldin nisan bebeği süprizli vinoşKızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
dilerim herkes zamanında ve sağlıkla kavuşur bebeğine. Gerçekten de görünce her şey unutuluyormuş, nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar
![]()
Hosgelmis sefa gelmis ,gözünüz aydınKızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
![]()
Maşallah bence de su cok onemli ,oyle düşünüyorum, sifa olsunAy kizlar ben giremiyorum hic artik dogru duzgun ufak bir göz attim baya arkadasimizz dogum yapmis tebrik ediyorum hepsini kalanlarida ekstra tebrik ediyorum guzel direniyorsunuzbenim gaz sancım hayatimi alt ust etti aglamaktan icim cikti bugun dogumdan sonra ilk defa uyuyabildim uzanamiyordum bile oturarak ufak capli kestiriyordum sukur bugunume bide gaz problemini duzeltebilsem cok iyi olacak.. ben dofuma gitmeden gogsumu siktigimda kolostrum geliyordu dogurunca hemen koyu sari seklinde artmaya basladi yemek degil bu isin sırrı su arkadaslar ben hala kati gida yemedim 5 gun oldu lutfen suyunuza cok cok dikkat edin hergun artti bugun artik bildiginiz sut kivamina geldi sutlerim hic mama vermedik sarilik degerimizde dusuk cikti bakalim sali gunu bidaha kontrolumz var bakilacak hatta bugun gobegimizi bile dusurduk cok erken dustu bizde haberler boyle
![]()
Ayy hoşgelmis vinoscumKızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
![]()
Hoşgelmis küçük hanım sizinde gözünüz Aydın rabbim hayırlı evlat eylesin insallahKızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
![]()
Kızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
![]()
Yaa.Kızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
![]()
Yaa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
![]()
Vinoşum biraz eğlendi bizimle ama şükür sağlıkla geldi annesinin kucağınaaa miss kokusuylaKızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
![]()
Gozunuz aydin saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsinKızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
![]()
Kesinlikle gecelik pijama asla olmaz benim deneyimime göre.Sezeryan doğum yapan arkadaşlar gecelik mi yoksa pijama mı kullandınız? Pijama takımlarım hazır ama gecelik almam gerekir mi bilmiyorum o yüzden tavsiyenize ihtiyacım var
Ah güzel kuşum gözün Aydın, sağlıkla ve mutlulukla büyüsün inşallah minik vina kızKızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
![]()
Yaa. Hadi bakalım erken olsun diye diye getircen mi bebişiSelam kızlar, doktora gittim kan verdim ,sonuca göre ya doğuma alacak ya gene cumartesiyi bekleyeceğiz, dosyalar hazırlandı ama alırsa sabah alacak
Sorma valla arandım durdum ,al sana dedi AllahYaa. Hadi bakalım erken olsun diye diye getircen mi bebişiikiniz de iyi olun da en hayırlı zaman olsun
Inşallah yine de temiz çıkar canım , haberleri yaz sen bizeSorma valla arandım durdum ,al sana dedi Allahbakalım sonuç ne çıkacak, ama kaşınmak da hic hos değil